Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hojte holky, vím, že podobných témat je tu dost, ale nenašla jsem žádné aktuální ![]()
chtěla bych se poradit jak vám vycházel TT v den kdy měla přijít MS.
Já jsem dnes 28 DC cca 14 DPO a ńa testu mám čárku, vidím jí. ale mám strach aby intenzita čárky nebyla slabá.
Měli jste podobný duchy taky??
Gratuluji, ja mela 3dny po vynechani negativni a byla jsem tehotna.
@jajda32 @ne-silenamatka @offi
![]()
Děkuji, trochu se všeho děsím aby bylo vše OK. snažíme se o prcka dlooouho a vypadá to že snad konečně ![]()
@Peppa Pig Děkuji, stejně asi nebudu v klidu dokud nebude silná jako kontrolní, možná si koupím digitála, at tu sílu čárky neřeším ![]()
Přesně takovou jsem měla včera, také 28DC, ovulaci přesně nevím, tak snad
Chci teď vydržet do pondělí, pokud to nedostanu, otestuji v pondělí ráno znovu a bude-li to tam, volám na gyndu kdy mě chtějí vidět
Držím ti palce a gratuluji ![]()
Tohle máš v den, kdy má přijít MS?
Gratuluji maminko
Duch jak má být, krásně viditelný ![]()
@vally carka na testu neni konec, ale teprv zacatek, na to nezapomen. taky jsem se tak radovala a do druheho trimestru nedosla, ted uz tam jsem a stale nemam vyhrano, tak na sebe davej pozor.
Čárkama se zbytečně nestresuj. Stejně tím nic neovlivníš. Užívej si prostě ten pocit, že jsi těhotná… I když já si při prvním těhotenství dělala taky test 4krát ![]()
@Tersuita píše:
Přesně takovou jsem měla včera, také 28DC, ovulaci přesně nevím, tak snadChci teď vydržet do pondělí, pokud to nedostanu, otestuji v pondělí ráno znovu a bude-li to tam, volám na gyndu kdy mě chtějí vidět
Držím ti palce a gratuluji
Jujda tak to taky držím palec a gratuliji
![]()
no já jsem už Dr. volala, a řekla mi 1.4.
no a že to už by mělo být vidět srdíčko.. tak snad se ho už konečně dočkám
![]()
@Lejaa píše:
Tohle máš v den, kdy má přijít MS?
Gratuluji maminkoDuch jak má být, krásně viditelný
no MS mívám mezi 28-30 DC takže se dá říct že ju, v den vynechání MS ![]()
Děkuji za reakci
![]()