Šílené bolesti lýtek, až křeče

27.12.15 21:33

Šílené bolesti lýtek až křeče.

Ahoj holky, mám dotaz na gyndu jdu 4.1, ale chci se zeptat jestli nemám jít dřív a nebo to nějaká má taky a přejde to ať nejsem za hipochondra. :lol: Šíleně mě bolí dva dny už lýtka, ale tak že tam nemůžu ani macknout lehce a nebo chodit normálně. Nemůžu tam mít nějakou krevní srazeninu?? Já fakt nevím. Jsem jen na inzulínu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12249
27.12.15 21:36

@Sarivojvodova nemusí to být zrovinka souvislost, ale tohle se před časem objevilo mojí mamce, že nemohla ani stát, jen sedět třeba…šílené bolestivé křeče hlavně do lýtek a nakonec se ukázalo, že to má od páteře. Osobně bych dala to magnezko a šla k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 21:47

@Janikula Děkuju mě to taky napadlo a nebo nějaká srazenina mám krecaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
27.12.15 21:58

@Sarivojvodova Na sraženinu bych to neřekla - je značně nepravděpodobné, že by byla v obou nohách zároveň. Ale jinak mě tohle dělal nedostatek magnézka a blbé boty a po křeči v blbou chvilku jsem nemohla pořádně chodit třeba 2 dny, jak to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
27.12.15 21:59
@Sarivojvodova píše:
@Janikula Děkuju mě to taky napadlo a nebo nějaká srazenina mám krecaky.

nemusí to být hned sraženina, může to být zánět, ten bolí že nemůžeš chodit a berou při tom i křeče do nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
27.12.15 22:07

Pokud máš strach ze sraženiny, tak si vem anopyrin nebo acylpyrin - ty ředí krev a nijak zvlášť ti neublíží pokud to sraženina nebude
na zánět povrchových žil - mazat heparoidem
magnesium - na křeče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 22:20

@Conulka Heparoid mi vůbec nepomáhá. Já to tedy ještě vydržím a 4.1 mu to řeknu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.12.15 22:23

A neměla jsi v lýtku křeč? Jednou mě v těhotenství chytla silná křeč do lýtka a to mě pak pár dnů taky pěkně bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 22:31

@Genovesa Jj v látkách obou, ale to pravé je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 05:58

Zajímalo by me, jak souvisi lytka s gyndou :? Jinak taky jsem zazila, nemohla jsem ani dojit na wc. V nemocnici mi udelali utz žil a rekli, ze dobry at si dam hořčík a jdu to rozchodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí