Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny,
přeji všem krásné odpoledne a chtěla bych se zeptat, co si myslíte o té paní na obrázku? Šilhá, nebo ne? Mám na mysli spíš obrázek vpravo… http://files.viaweb.cz/…1/gabina.jpg
Trochu jo (to levé oko ujíždí). Ale dost možná je jen špatně vyfocený.
Mě příjde že má oko nakřivo než druhé,každá půlka těla je jiná.
Taky bych řekla, že trošičku šilhá. Navíc na fotce vlevo kouká víc doleva a na fotce vpravo kouká zase víc vpravo.
rekla bych ze jo, pokud teda neostri na nejaky blizsi predmet
Možná si trošku šilhla jen při tom focení, na první fotce mi přijdou oči v pořádku.
No ona je celá nějaká nakřivo, ted teda nevím, jestli je křivá fotka, nebo paní.
Trochu šilhá i na té původní fotce a na té druhé je to nalíčením ještě výraznější.
@Lastkecka píše:
No ona je celá nějaká nakřivo, ted teda nevím, jestli je křivá fotka, nebo paní.Trochu šilhá i na té původní fotce a na té druhé je to nalíčením ještě výraznější.
Já si nemyslím, že šilhá. Spíš má každé oko jiný tvar, což je běžné, nikdo není symetrický ( snad jedině po platstice).
Takovéto líčení to akorát zvýraznilo, plus možná je nucená koukat do objektivu nebo na nějaký bod.
Myslim, ze silha, nicmene pro me je to vice viditelne na prvni fotce, na druhe fotce se na pani zamerim vice jako na celek, protoze vypada o milion procent lepe!!!