Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávný rozhovor s jedním mužem mě donutil k zamyšlení, co chceme, co ženy chtějí, prý to muži neví a prý to nevíme ani my samotné.
Já bych řekla, že to víme :
Muže co ráno dá pusu a odejde do práce
Odpoledne se na nás těší
Když dorazí, pohraje si s dětmi
Ukáže pěknou výplatní pásku
Večer děti společně uložíme
A pak je pěkný sex
Tak co? Chybí tam ještě něco?? ![]()
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnosti ![]()
Takový chlap existuje? Ukažte mi ho ![]()
Já bych řekla, že toto chce každá žena.
Boužel ženský problém je, že když toto má najde se něco dalšího co chce..... ![]()
Tak můj manžel mě poslouchá na slovo
né že mi ho vemete
co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.
@jizvíková některým ženám stačí málo a jiným se nedá zavděčit
můj chlap říká s oblibou tu větu že ženy neví co chtějí, ale jsou naštvané když to nedostanou ![]()
@levmah28 píše:
Tak můj manžel mě poslouchá na slovoné že mi ho vemete
co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.
ten muj ted prave nejak stagnuje, byl dokonaly, ale ted misto pomahani sedi u pc, asi toho ma moc v praci…doufam, ze se zase vrati, protoze ten pan co vytiral byl sexy ![]()
ja bych k tomu pridala jeste obcasne to prekvapeni (ne jen v podobe darecku..) ![]()
@verenika píše:
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnostiTakový chlap existuje? Ukažte mi ho
Já jednoho mám - už 11 let, ale NEDÁÁÁM ani za všechny prachy světa!!! ![]()
mne nemusi doma s nicim pomahat, zvladnu sama.Zato ocenim,kdyz obcas zustane s dcerou sam a ja muzu vypadnout taky sama
No popsala jsi to celkem výstižně, ještě dobrou fyzickou kondici a s tím související zdraví, no a samozřejmě ten vzhled by taky trochu mohl být. Nemusí to být Brad Pitt, ale Homera Simpsona bych doma taky nechtěla. A hlavně holky ten rozum aby byl. ![]()
levmah: manzela co posloucha na slovo bych ani nechtela, neboj, nevezmu ![]()
@LouLou píše:
levmah: manzela co posloucha na slovo bych ani nechtela, neboj, nevezmu
Ten by mě taky nebavil ![]()
No myslím že to je jednoduché - ženské stejně jako chlapi chtějí klid a pohodu. A mají to docela zřídka. No metody, jak toho dosáhnout, bývají různé… ![]()