Co ženy chtějí

14046
2.4.12 16:20

Co ženy chtějí

Nedávný rozhovor s jedním mužem mě donutil k zamyšlení, co chceme, co ženy chtějí, prý to muži neví a prý to nevíme ani my samotné.
Já bych řekla, že to víme :
Muže co ráno dá pusu a odejde do práce
Odpoledne se na nás těší
Když dorazí, pohraje si s dětmi
Ukáže pěknou výplatní pásku
Večer děti společně uložíme
A pak je pěkný sex

Tak co? Chybí tam ještě něco?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
2.4.12 16:24

To je moc obecný návod na spokojené manželství :lol:

• Citovat
  • Upravit
14046
2.4.12 16:26

Jsem vdana 8 let a rekla bych, ze tohle je tak akorat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.4.12 16:26

O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnosti ;)

Takový chlap existuje? Ukažte mi ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.4.12 16:29

Já bych řekla, že toto chce každá žena.
Boužel ženský problém je, že když toto má najde se něco dalšího co chce..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.4.12 16:29

Tak můj manžel mě poslouchá na slovo :palec: né že mi ho vemete :mrgreen: co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
2.4.12 16:32

@jizvíková některým ženám stačí málo a jiným se nedá zavděčit :lol: můj chlap říká s oblibou tu větu že ženy neví co chtějí, ale jsou naštvané když to nedostanou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14046
2.4.12 16:32
@levmah28 píše:
Tak můj manžel mě poslouchá na slovo :palec: né že mi ho vemete :mrgreen: co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.

ten muj ted prave nejak stagnuje, byl dokonaly, ale ted misto pomahani sedi u pc, asi toho ma moc v praci…doufam, ze se zase vrati, protoze ten pan co vytiral byl sexy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
2.4.12 16:33

ja bych k tomu pridala jeste obcasne to prekvapeni (ne jen v podobe darecku..) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
2.4.12 16:33
@verenika píše:
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnosti ;)Takový chlap existuje? Ukažte mi ho :lol:

Já jednoho mám - už 11 let, ale NEDÁÁÁM ani za všechny prachy světa!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
2.4.12 16:34

mne nemusi doma s nicim pomahat, zvladnu sama.Zato ocenim,kdyz obcas zustane s dcerou sam a ja muzu vypadnout taky sama

• Citovat
  • Upravit
2458
2.4.12 16:36

No popsala jsi to celkem výstižně, ještě dobrou fyzickou kondici a s tím související zdraví, no a samozřejmě ten vzhled by taky trochu mohl být. Nemusí to být Brad Pitt, ale Homera Simpsona bych doma taky nechtěla. A hlavně holky ten rozum aby byl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
2.4.12 16:38

levmah: manzela co posloucha na slovo bych ani nechtela, neboj, nevezmu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14721
2.4.12 16:42
@LouLou píše:
levmah: manzela co posloucha na slovo bych ani nechtela, neboj, nevezmu :mrgreen:

Ten by mě taky nebavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.4.12 16:44

No myslím že to je jednoduché - ženské stejně jako chlapi chtějí klid a pohodu. A mají to docela zřídka. No metody, jak toho dosáhnout, bývají různé… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová