Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někde jsem četla že ženy nechtějí dokonalého muže, hodně peněz, dobrou práci atd… Ženy chtějí především žrát a nepřibrat. Tak nevím holky je na tom něco? Nemůžu to posoudit.
@papavlinka33 píše:
Někde jsem četla že ženy nechtějí dokonalého muže, hodně peněz, dobrou práci atd… Ženy chtějí především žrát a nepřibrat. Tak nevím holky je na tom něco? Nemůžu to posoudit.
Asi to bylo vtip, poměrně dobrý ![]()
Já to teda tak nemám, vlastně by mi stačily k životu třeba amarouny a nějaké mlsání třeba jednou až dvakrát týdně ![]()
Nemám ráda pocit přežrání.
@papavlinka33 píše:
Já žeru jak prase a jsem jak baba tutovka
takže tohle moje přání opravdu není
Spíš bych potřebovala přibřat,dofouknout kozy,odstanit strie a tak bych mohla pokračovat do večera
![]()
@Katka86 píše:
Já žeru jak prase a jsem jak baba tutovka![]()
![]()
takže tohle moje přání opravdu není
![]()
![]()
Spíš bych potřebovala přibřat,dofouknout kozy,odstanit strie a tak bych mohla pokračovat do večera
![]()
![]()
![]()
Ježíííííííš, to je tak nefér…
. Já se podívám na krajíc chleba a mám kilo nahoru.
![]()
Půjč mi na chvíli tvůj metabolismus.......Já ti na oplátku zase pošlu něco ze svých koz, ale zas nemám strie a ani sklony k nim…
.
Katka86 jsem na to s tim žraním stejně, proto nemůžu posoudit
@verenika píše:
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnostiTakový chlap existuje? Ukažte mi ho
Existuje,ten můj,a pomáhá nejen o víkendu ![]()
@papavlinka33 píše:
Joooooo já chci žrát a nepříbírat
![]()
co mi stačí ke štěstí - zdravé děti, klid a pohoda doma, chlap, co se momentálně „řehtá“ u Barandova ![]()
jo a chci být hubená, a pak krásnou zahradu, co lahodí oku, tohle ovlivním ![]()
Obecně si moc netroufám tvrdit ale za mě je to:
spokojená rodina žádné velké finanční starosti
zdraví všech mých blízkých
co chci od muže:
aby se o nás dokázal postarat
aby plnil své sliby
aby nelhal
aby nepodváděl
aby miloval
aby se mnou pravidelně souložil
co chci od dětí:
aby mi z nich vyrostli lidé, na které budu moci být hrdá
aby mě měly rády a postaraly se o mne, i když budu ošklivá a stará a „na obtíž“
No není to žádný model hlavně, že mě miluje i když je starší to mi nevadí ![]()
Co ženy chtějí po mužích nevím co chci já po chlapovi, aby byl tolerantní a miloval mě takovou jaká jsem
to zatím tak doma je
Me by uplne stacilo, abych mela chlapa, co by me miloval v dobrem i zlem, v nemoci i zdravi, pochvalil i zkritizoval, dal mi pusu jen tak, objal, kdyz je mi nejhůř, ‚nakopnul‘ dál, vazil si me a nehazel klacky pod nohy…
Od deti, aby byly vychovane, pomahali slabsim a vazily si starsich lidi, nevykaslaly se na skolu. Aby z nich byly dobri lide, nasly si hodne protejsky a byly šťastné…a ja na ne hrda..
od zivota, aby mi nadelil chvili klidu a ne jen same stresove obdobi..abych nasls nekoho, kdo me bude opravdu milovat, ne jen moje ditka, a byt stastna. Zit stastne se svymi detmi, a byt na ne pysna, mit se uz jen dobre…
@BoDaViDoVe píše:
Me by uplne stacilo, abych mela chlapa, co by me miloval v dobrem i zlem, v nemoci i zdravi, pochvalil i zkritizoval, dal mi pusu jen tak, objal, kdyz je mi nejhůř, ‚nakopnul‘ dál, vazil si me a nehazel klacky pod nohy…Od deti, aby byly vychovane, pomahali slabsim a vazily si starsich lidi, nevykaslaly se na skolu. Aby z nich byly dobri lide, nasly si hodne protejsky a byly šťastné…a ja na ne hrda..
od zivota, aby mi nadelil chvili klidu a ne jen same stresove obdobi..abych nasls nekoho, kdo me bude opravdu milovat, ne jen moje ditka, a byt stastna. Zit stastne se svymi detmi, a byt na ne pysna, mit se uz jen dobre…
Děvče, tohle je tak na Dědečka Hříbečka. A možná by se i on v dnešní době hodně ošíval.
@Safrane
necekam zazraky a nerikam, ze to chci hned a najednou…deti se snazim vychovat, tak aby z nich vyrostly slušný lide.. A chlap se jednou najde..a co se tyce zivota, vim, ze neni jen růžový, a ze ty spatne chvile k tomu patří…a snazim se, aby uz bylo jen lepe… nepreji si nic nesplnitelneho, jen byt konecne šťastná a uzivat si s detmi zivot…