Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jizvíková píše:
Nedávný rozhovor s jedním mužem mě donutil k zamyšlení, co chceme, co ženy chtějí, prý to muži neví a prý to nevíme ani my samotné.
Já bych řekla, že to víme :
Muže co ráno dá pusu a odejde do práce
Odpoledne se na nás těší
Když dorazí, pohraje si s dětmi
Ukáže pěknou výplatní pásku
Večer děti společně uložíme
A pak je pěkný sexTak co? Chybí tam ještě něco??
Mám něco zhruba podobného. Když přítel ráno odchází do práce a malý ještě není vzhůru tak mě probudí jak mi už oblečený dává pusu. Když příjde k večeru z práce, tak jako první si v kuchyni řekneme jak jsme se přes den měli a co jsme každý dělali, u toho hází malého do vzduchu, dělá mu nohou houpačku a podobně, pak si jde dát vanu a vždy je sním v koupelně malý a lije na něj konvičkou vodu apod. Pak si dáme spolu večeři a když ukládáme malého a dáváme mu pusu, tak už mě začíná hladit a já vím co bude následovat. Víkendy bývá doma a většinou jeden den vaří a jeden den o víkendu mi pomáhá utřít prach, vysát, vytřít a žehlit.
Miluju ho ![]()
@LouLou píše:
no pockat, tak mne muz taky vyhovi, kdyz potrebuju pomoct, ale kdybych o nem napsala ze „me posloucha na slovo“to zni opravdu trochu jinak a clovek si predstavi podpantoflaka
Asi špatně podáno ![]()
@Jura007 píše:
Hlavně buďte rády, pokud nemáte doma modeláře. Jeden takový exemplář do baráku a už tam není k hnutí. Vím co mluvím - sám trpím tímto postižením…
u nás se nedávno začaly lepit tanky, od narození dcerky už stihl dva
a asi se to, říkáš, bude stupňovat?
tak to ti pěkně děkuju za povzbuzení…
![]()
@verenika píše:
Asi špatně podáno
Blbě podáno to je,to bylo první co mě napadlo.A pak mi trklo,že se toho někdo chytne.
@jabarka píše:
u nás se nedávno začaly lepit tanky, od narození dcerky už stihl dvaa asi se to, říkáš, bude stupňovat?
tak to ti pěkně děkuju za povzbuzení…
![]()
Ale zase lepsi,nez aby chlap navstevoval takove ty pochybne domy ne?
nebo nedejboze hospodsky povalec,to radeji at mam doma plnou mistnost tech serepeticek, ikdyz ja nikdy nepochopim,jak to nekdo muze slepit
![]()
@Jura007 píše:
Hlavně buďte rády, pokud nemáte doma modeláře. Jeden takový exemplář do baráku a už tam není k hnutí. Vím co mluvím - sám trpím tímto postižením…
mam doma modelare, mam doma programatora, mame vsude nejaky serepeticky
@levmah28 píše:
Blbě podáno to je,to bylo první co mě napadlo.A pak mi trklo,že se toho někdo chytne.
Ale ja jsem to taky pochopila,jak si to myslela,proste jednoduse receno,kdyz potrebujes pomoci,tak jde a nemele u toho no ne?
ja bych taky takoveho brala ![]()
@marra píše:
Ale ja jsem to taky pochopila,jak si to myslela,proste jednoduse receno,kdyz potrebujes pomoci,tak jde a nemele u toho no ne?ja bych taky takoveho brala
jeste lepsi je, kdyz mu to nemusis ani rikat ![]()
@marra píše:
Ale zase lepsi,nez aby chlap navstevoval takove ty pochybne domy ne?nebo nedejboze hospodsky povalec,to radeji at mam doma plnou mistnost tech serepeticek, ikdyz ja nikdy nepochopim,jak to nekdo muze slepit
![]()
no jo, lepší než tohle to je… jenže ten poslední tank bude mít i s tim nosníkem (či co to je) skoro metr
bojim se, kdy přitáhne součásti na tank v životní velikosti ![]()
No, já bych dodala ještě neviset tak na ženských a nepronásledovat ji ať jde kamkoliv. Tohle mně docela štve na mojím… Nevím jestli žárlí či čemu si mně tak hlídá…
@jabarka píše:
no jo, lepší než tohle to je… jenže ten poslední tank bude mít i s tim nosníkem (či co to je) skoro metrbojim se, kdy přitáhne součásti na tank v životní velikosti
No mám doma nepostavený model parní lokomotivy do vitríny - po slepení bude mít taky skoro metr. Takže zatím v peřináči tiše čeká na svou příležitost… ![]()
@Jura007 píše:
Co modeláře,ale navíc sběratele motorek,odznáčků,vlaječek a jíných strašně (ne) potřebných číčovin,neuklízí,okna mi nemeje,buchty nepeče,ale stejně ho miluju,protože je úžasnej v jiných věcech,protože je to chlap jak má bejt,rozumíme si,dokážem být oporou jeden druhýmu a já k němu můžu tak nějak vzhlížet.
Tak nějak,jak to ženská potřebuje ![]()
no pockat, tak mne muz taky vyhovi, kdyz potrebuju pomoct, ale kdybych o nem napsala ze „me posloucha na slovo“
to zni opravdu trochu jinak a clovek si predstavi podpantoflaka