Co ženy chtějí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
2.4.12 17:17

no pockat, tak mne muz taky vyhovi, kdyz potrebuju pomoct, ale kdybych o nem napsala ze „me posloucha na slovo“ :D to zni opravdu trochu jinak a clovek si predstavi podpantoflaka

• Citovat
  • Upravit
191
2.4.12 17:19
@jizvíková píše:
Nedávný rozhovor s jedním mužem mě donutil k zamyšlení, co chceme, co ženy chtějí, prý to muži neví a prý to nevíme ani my samotné.
Já bych řekla, že to víme :
Muže co ráno dá pusu a odejde do práce
Odpoledne se na nás těší
Když dorazí, pohraje si s dětmi
Ukáže pěknou výplatní pásku
Večer děti společně uložíme
A pak je pěkný sexTak co? Chybí tam ještě něco?? :D

Mám něco zhruba podobného. Když přítel ráno odchází do práce a malý ještě není vzhůru tak mě probudí jak mi už oblečený dává pusu. Když příjde k večeru z práce, tak jako první si v kuchyni řekneme jak jsme se přes den měli a co jsme každý dělali, u toho hází malého do vzduchu, dělá mu nohou houpačku a podobně, pak si jde dát vanu a vždy je sním v koupelně malý a lije na něj konvičkou vodu apod. Pak si dáme spolu večeři a když ukládáme malého a dáváme mu pusu, tak už mě začíná hladit a já vím co bude následovat. Víkendy bývá doma a většinou jeden den vaří a jeden den o víkendu mi pomáhá utřít prach, vysát, vytřít a žehlit. :) Miluju ho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.4.12 17:19
@LouLou píše:
no pockat, tak mne muz taky vyhovi, kdyz potrebuju pomoct, ale kdybych o nem napsala ze „me posloucha na slovo“ :D to zni opravdu trochu jinak a clovek si predstavi podpantoflaka

Asi špatně podáno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
2.4.12 17:20
@Jura007 píše:
Hlavně buďte rády, pokud nemáte doma modeláře. Jeden takový exemplář do baráku a už tam není k hnutí. Vím co mluvím - sám trpím tímto postižením… :mrgreen:

u nás se nedávno začaly lepit tanky, od narození dcerky už stihl dva :roll: a asi se to, říkáš, bude stupňovat? 8o tak to ti pěkně děkuju za povzbuzení… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.4.12 17:23
@verenika píše:
Asi špatně podáno :nevim:

Blbě podáno to je,to bylo první co mě napadlo.A pak mi trklo,že se toho někdo chytne.

• Citovat
  • Upravit
marra
2.4.12 17:23
@jabarka píše:
u nás se nedávno začaly lepit tanky, od narození dcerky už stihl dva :roll: a asi se to, říkáš, bude stupňovat? 8o tak to ti pěkně děkuju za povzbuzení… :mrgreen: :mrgreen:

Ale zase lepsi,nez aby chlap navstevoval takove ty pochybne domy ne? :lol: nebo nedejboze hospodsky povalec,to radeji at mam doma plnou mistnost tech serepeticek, ikdyz ja nikdy nepochopim,jak to nekdo muze slepit :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14047
2.4.12 17:24
@Jura007 píše:
Hlavně buďte rády, pokud nemáte doma modeláře. Jeden takový exemplář do baráku a už tam není k hnutí. Vím co mluvím - sám trpím tímto postižením… :mrgreen:

mam doma modelare, mam doma programatora, mame vsude nejaky serepeticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.4.12 17:24
@levmah28 píše:
Blbě podáno to je,to bylo první co mě napadlo.A pak mi trklo,že se toho někdo chytne.

Ale ja jsem to taky pochopila,jak si to myslela,proste jednoduse receno,kdyz potrebujes pomoci,tak jde a nemele u toho no ne? :potlesk: ja bych taky takoveho brala :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14047
2.4.12 17:30
@marra píše:
Ale ja jsem to taky pochopila,jak si to myslela,proste jednoduse receno,kdyz potrebujes pomoci,tak jde a nemele u toho no ne? :potlesk: ja bych taky takoveho brala :pankac:

jeste lepsi je, kdyz mu to nemusis ani rikat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
2.4.12 17:33
@marra píše:
Ale zase lepsi,nez aby chlap navstevoval takove ty pochybne domy ne? :lol: nebo nedejboze hospodsky povalec,to radeji at mam doma plnou mistnost tech serepeticek, ikdyz ja nikdy nepochopim,jak to nekdo muze slepit :think: :mrgreen:

no jo, lepší než tohle to je… jenže ten poslední tank bude mít i s tim nosníkem (či co to je) skoro metr :roll: bojim se, kdy přitáhne součásti na tank v životní velikosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
2.4.12 17:36

No, já bych dodala ještě neviset tak na ženských a nepronásledovat ji ať jde kamkoliv. Tohle mně docela štve na mojím… Nevím jestli žárlí či čemu si mně tak hlídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.4.12 17:45
@jabarka píše:
no jo, lepší než tohle to je… jenže ten poslední tank bude mít i s tim nosníkem (či co to je) skoro metr :roll: bojim se, kdy přitáhne součásti na tank v životní velikosti :mrgreen:

No mám doma nepostavený model parní lokomotivy do vitríny - po slepení bude mít taky skoro metr. Takže zatím v peřináči tiše čeká na svou příležitost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.4.12 17:49

a věrný už bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.4.12 17:52
@Jura007 píše:

Co modeláře,ale navíc sběratele motorek,odznáčků,vlaječek a jíných strašně (ne) potřebných číčovin,neuklízí,okna mi nemeje,buchty nepeče,ale stejně ho miluju,protože je úžasnej v jiných věcech,protože je to chlap jak má bejt,rozumíme si,dokážem být oporou jeden druhýmu a já k němu můžu tak nějak vzhlížet.
Tak nějak,jak to ženská potřebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 18:03

moc hezky napsano :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie