Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@levmah28 píše:
Tak můj manžel mě poslouchá na slovoné že mi ho vemete
co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.
Promiň, ale u nás na slovo poslouchá jen naše fenka. U manžela mi stačí, že mě vyslechne.
@LouLou píše:
levmah: manzela co posloucha na slovo bych ani nechtela, neboj, nevezmu
Mě to vyhovuje,když mu něco řeknu ať udělá,tak nedržkuje.
papavlinka: díky za objasnění - tak už vím, proč jsem sám
Když se podívám do zrcadla, tak na mě čumí Homer… ![]()
A mně by se to co si napsala ani nezamlouvalo,mám rádu trosku ,,akce" ve vztahu,dopkonalej vztah bych ani nechtěla ![]()
@Paoloska píše:
Promiň, ale u nás na slovo poslouchá jen naše fenka. U manžela mi stačí, že mě vyslechne.
Tak to u nás na slovo neposlouchá ani ta fenka ![]()
@levmah28 píše:
Paolosko,věděla jsem,že se někdo takový ozve.
Připadá mi to jak u našich. Táta pod pantoflem. To jsem nikdy nechtěla.
Ideální chlap je lesba
![]()
Nesnesla bych domestikovaného ňoumu,který skáče jak já pískám ![]()
Manželův kolega umývá okna (protože pro ženu je to dřina), peče (buchty, koláče, záviny,…), vaří, šije a zašívá na stroji, …Do práce chodí oba dva.
Svým způsobem jeho ženě trošičku závidím, ale celkově bych to nebrala. Styděla bych se, že to jsou takové ty typicky ženské práce. Zas je fakt, že já na druhou stranu před nějakou dobou zvládla i zednickou práci. Takže ano, možná bych i byla ráda, kdyby jednou za sto let umyl po sobě talíř.....
. Na revanš
.
Ale jinak jo, já jsem spokojená. Mám to, co popsala Jizvíková. Ještě sem tam koupe děti, oblíkne je, vyvenčí je, nakrmí psy (3), obírá maso a kůže pro štěně (já to nesnáším, brrrr), topí a přikládá do kotle (to děláme oba podle potřeby), čistí koberce, organizuje dovolené a plánuje volnočasové aktivity (když to jde, páč já jsem trdlo na čtení map apod.),…Jo, mám fajn chlapa. Hlavně, že nechlastá a nebije mně.
tak takový exemplář mám jeden doma ![]()
A ve slovních potyčkách mi to občas zdůrazňuje - že prý „co by jiný ženský za takovýho chlapa daly“
(ješita) a proč mně to sakra nestačí ![]()
@Paoloska píše:
Připadá mi to jak u našich. Táta pod pantoflem. To jsem nikdy nechtěla.
Manžel není pod pantoflem,může si dělat co chce,ale když mu řeknu,ať uklidí,vysaje,pohlídá malého atd atd tak mi vyhoví bez zbytečných komentářů.
Hlavně buďte rády, pokud nemáte doma modeláře. Jeden takový exemplář do baráku a už tam není k hnutí. Vím co mluvím - sám trpím tímto postižením… ![]()
@Jura007 píše:
papavlinka: díky za objasnění - tak už vím, proč jsem sámKdyž se podívám do zrcadla, tak na mě čumí Homer…
, neboj Juro taky na tebe někde čeká tvoje osudová Marge Simpsonová.
@levmah28 píše:
Manžel není pod pantoflem,může si dělat co chce,ale když mu řeknu,ať uklidí,vysaje,pohlídá malého atd atd tak mi vyhoví bez zbytečných komentářů.
Já ti rozumím jak to myslíš ![]()
O malého se můj muž postará na 200% o tom úklidu už raději mlčím ![]()