Co ženy chtějí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
2.4.12 18:16
@jizvíková píše:
Nedávný rozhovor s jedním mužem mě donutil k zamyšlení, co chceme, co ženy chtějí, prý to muži neví a prý to nevíme ani my samotné.
Já bych řekla, že to víme :
Muže co ráno dá pusu a odejde do práce
Odpoledne se na nás těší
Když dorazí, pohraje si s dětmi
Ukáže pěknou výplatní pásku
Večer děti společně uložíme
A pak je pěkný sexTak co? Chybí tam ještě něco?? :D
No ukazovat může co che, hlavní je, že dovalí prachy :mrgreen:
@levmah28 píše:
Tak můj manžel mě poslouchá na slovo :palec: né že mi ho vemete :mrgreen: co řeknu to udělá,samozřejmě toho nezneužívám.Ale i o víkendu mi pomáhá a to dost.

Mně by úplně stačilo, kdyby mě na slovo poslouchaly děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.4.12 18:19
  • Citovat
  • Upravit
5misa6
2.4.12 18:20
@marra píše:
@Gina108 :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
:mrgreen: to taky
  • Citovat
  • Upravit
4232
2.4.12 18:24

:mavam:
I mě chlap poslouchá na slovo :) A to není podpantoflák, i když se tak někomu může náš vztah jevit… Já jsem jen tak tvrdohlavá a dominantní, že si vše vydupu :D on se naučil mi ve většině případů neodporovat, protože ví, že to nemá smysl, a protože mi chce udělat radost :)
Ale protože i já miluji jeho a myslím si, že jsem rozumná žena, vím, co má smysl si vydupávat, a co ne-aby z něho ten podpantoflák nebyl uplný :)
Navíc můj muž je dítě, a děti se usměrňovat musí :D
Je přece hlavně důležité, aby to vyhovovalo oběma, ne? :)
A když mi můj „podpantofláček“ raz za čas něčím oponuje, to je pak to pravé vzrůšo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 18:27

@Hovezinka moc hezká profilovka :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
2.4.12 18:29

Co ženy chtějí? To samy neví, ale chtějí to hneeeed!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.4.12 18:33

@verenika

Já mám takového chlapa:DA jsem za to ráda:)Doma udělá cokoliv,uvaří,postará se malou,vytře,vysaje,umyje nádobý,zapne pračku,pověsí prádlo…Jediné co nedovede tak je pověsit záclony,jinak ani nevím k čemu mě doma má:)Jinak umí všechno sám.Ale co se týče toho že pomahá,tak pomahá,sem tam.Nikdy ho nenutím:) :mavam:

Příspěvek upraven 02.04.12 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
2.4.12 18:35
@verenika píše:
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnosti ;)Takový chlap existuje? Ukažte mi ho :lol:

Já takového manžela mám, nevidím na tom nic nenormálního. A je víc takových mužů, akorát někteří se neustále schovávají za to, jak by blbě vypadali, kdyby doma dělali v domácnosti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
2.4.12 18:35

Jej, děkuji :) čekám na novou jak na spasení :) (jsem zvědavá na rozdíl-10tt :D )

Piuse ty jsi na to kápla uplně! Zázraky ihned, nemožné na počkání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.4.12 20:08

Já bych si přála svatý klid a pokoj, bez problémů, průserů, hádek, neštěstí .. to by mi ke štěstí stačilo a chlap ani to dítě ukládat nemusí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.4.12 20:10
@verenika píše:
O víkendu když je doma tak pomáhá v domácnosti ;)Takový chlap existuje? Ukažte mi ho :lol:

O víkendu je málo..Přijde z práce a pustí se s nadšením do úklidu a vaření večeře - to je zase můj sen - nereálný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
2.4.12 20:20

Připojím se… že udělá to co řeknu ? - takovýho mám tchána a je to utrpení, a manžel kdyby tak některý věci dělal, aniž bych je o ně musela žádat a prosit či ho přesvědčovat o jejich správnosti, to by bylo super!!! A když něco dělá, třeba v kuchyni musím ho kontrolovat… dělá si to po svém a mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.4.12 20:31

Tak nějak sem si uvědomila,že mám vlastně dobrýho chlapa.Sice mu to trvalo,než se změnil,celej život nebyl na nic takového zvyklej.Doma mi pomáhá,pořád se ptá jestly nepotřebuju s něčím pomoct.Zaplatí všechny učty,zbytek mi všechen dá..kdž jde jednou za čas na pivo,vezme si max stovku,já tět sním moc nechodím jedině na zahrádku za měsíc rodím.Jasně,když je nějaká příležitost jde zapařit.Za celý těhu to bylo jednou.Sex,když už tět moc nechci kvuly břichu tak mi to pořád dělá pusou:-)Smějeme se spolu,po večerech v postely hrajeme žolíky a koukáme na oblíbený pořady..Tak doufám,že mu to vydrží..
Jasně hádáme se,ale je to jen chvilkový pak se po pár minutách usmíříme.Takže tohle je podle mě dobrej chlap,jasně až se nám narodí malej bude to jinačí,ale já věřím že to bude dobrej táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.4.12 10:55

Já chci klid, jistotu, žádná překvapení a změny, respekt a prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
3.4.12 17:33
@Lizbeth píše:
Já chci klid, jistotu, žádná překvapení a změny, respekt a prachy.
:pankac: :pankac: ano respekt! je důležitý :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová