Silná bolest ucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
3.9.11 21:53

co pomáhá na bolest je česnek dát do obvazu a dát do bolavého ucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.9.11 12:44

Ahoj,já mám osvědčené, že pomáhá nakapat na vatu Švédské kapky, namazat ušní dírku měsíčkovou mastí a vložit vatu na několik hodin dovnitř. Mně to vždy pomohlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
5.9.11 13:31

Jak začne pobolívat ucho kápneme do ucha nahřátý parafínový olej. Vždycky to zabralo do 12 hodin a nikdy jsme pak nemuseli píchat ucho ani neprasklo. (A pro šťouraly, kteří tvrdí , že na zánět patří pouze studené podotýkám, že teplý parafínový olej do ucha je rada, kterou dostali dostali moji rodiče od lékaře poté, co mi během dvou měsíců píchali 3× uši.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yanebeck
30.12.11 11:10

bolest ucha

Ale co když to strašně bolí hlavně při smrkání?…a taky když si krknu skusim ten česnek ale zřejmně rači zejdu k doktorce…

• Citovat
  • Upravit
Veronika123456
28.3.12 21:32

Dobrý večer, potřebuji radu. Mám dceru a je jí 12 let. Už jí bolí 3 dny ucho a to čímdál víc. V úterý jsem jí poslala s mojí maminkou k lékařce, protože jsem byla v práci. Ta jí jen řekla, že to má k nachlazení. Právě, že nemůže ani mluvit. Bohužel si myslím, že se lékařka nezachovala dobře. Čekala jsem, že jí dá antibiotika, ale bohužel. Poraďte co mám stou mojí holkou dělat? Prosím o radu, díky.

• Citovat
  • Upravit
Kíša
7.10.12 23:01

Rada

Já sem zkoušela ten česnek s olejem a ještě jsem si oloupala bramboru nastrouhala dala do kapesníčku zavázala na noc a určitě mi to pomohlo..;)

• Citovat
  • Upravit
propolis
29.12.12 11:50

Záněty ucha

Ahoj všem
Můj osvědčený lék na jakékoli zánčty ucha je PROPOLIS
Koupij jsem si sáček surového propolisu, rozpustil v lahvičce alpi cca 2 dy, přefiltroval přes silonku a vznikla mi hnědá tinktura. Tuto si namočím na uchošťour a opatrně jemně vytřu celé ucho vevnitř. Pokud jde o bolest uvnitř na dotek aspoň vím že je něco špatně. Poté ucítí člověk příjemný chlad od alpi a pok už jenom úleva. J e to lepší než antibiotika i na zuby. Přesvědčuji se o tom neustále a tak doporučuji. Ne žádné ředěné. Pokud kápneš kapku hnědé emulze propolisu do vody voda rázem zmléční tak poznáš kvalitu tinktury. :andel: :srdce: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Miskulen
8.1.13 09:43

Ahoj,
od včerejšího večera mě začalo šíleně bolet ucho. Před týdnem jsem marodila (dostala jsem antibiotika) a je mi ok, ale ted mi začalo to ucho. Nevíte čím by to mohlo být? Na ORL si jen tak nemůžu skočit (doháním všemožné písemky ve škole), pročetla jsem si vaše rady, co mi pomůže ryhle ulevit od bolesti

• Citovat
  • Upravit
Zuuuuuuuuzka
9.1.13 15:30

Vyzkoušeno!

Děkuji za názory a rady zde :)..Dnes v noci příšerná bolest ucha, jistý zánět středouší :zed: no děs… v té chvíli jste schopni narvt do toh ucha všechno :dance: Takže podélná čtvrtka stroužku česneku pěkně do ouška /silice mají antibakteriální účinky/a Ibalgin to jistil. Bolest byla přetnuta okamžitě!! :potlesk: Jen pozor na ten česnek, dost to tam pálí což mne i dnes ujistili na ORL že to tam tu sliznici leptá… Hlavně to tam necpěte celý, ono se to malinko scvrkne tak at to tam na ORL dedolují. tak přeji at nikoho nic nebolí a mějte se krásně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zuuuuuuuuzka
9.1.13 15:30

Vyzkoušeno!

Děkuji za názory a rady zde :)..Dnes v noci příšerná bolest ucha, jistý zánět středouší :zed: no děs… v té chvíli jste schopni narvt do toh ucha všechno :dance: Takže podélná čtvrtka stroužku česneku pěkně do ouška /silice mají antibakteriální účinky/a Ibalgin to jistil. Bolest byla přetnuta okamžitě!! :potlesk: Jen pozor na ten česnek, dost to tam pálí což mne i dnes ujistili na ORL že to tam tu sliznici leptá… Hlavně to tam necpěte celý, ono se to malinko scvrkne tak at to tam na ORL dedolují. tak přeji at nikoho nic nebolí a mějte se krásně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zuuuuuuuuzka
9.1.13 15:39

MISKULEN:

Miskulen: Na ORL si dojdi za každou cenu možná jsou nekde i v době mimo školu–zánět většinou provází thle ošklivá bolest, spojená téměř vždy i s teplotou, rýmou ale klidněi s klubajícím se nebo problémovým zubem. Původ může být bakteriální i virový proto radím šup šup na ORL, možná bude NUTNÉ nasadit antibiotika! čím dřív tím líp ta bolest se může stupňovat a pak ji již žádné babské rady nezastaví. A vůbec, do 18let nikdo neexperimentujte a svěřte se maminkám tatínkům babičkám atd :hug: Pevné zdraví a zdárné výsledky ve škole přeje zuzka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
22.1.13 15:52

Slyšela jsem, že pomhá do ucha vložit horké kávové zrnko a zavázat obvaz kolem hlavy, mělo by to vytáhnout zánět. A na bolest pomůžou Aulin tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plysoun
21.4.13 09:19

Co pomohlo

Vcera vecer mi 3leta dcerka zacala brecet(rvat)bolesti ucha. Uz jednou ji ucho pichali, vedela jsem ze se nejdriv maji zkusit kapky ale nemeli jsme je doma. Obvolavala jsem kamaradky a jedna mi poradila dat hned nurofen a do obou ousek kapnout 2 kapky jakohokoli oleje - a na ouska dat neco studeneho. Super to zabralo, manzel jeste sehnal kapky tak jsme je tam kapli a rano se mala probudila ze uz ji ousko neboli. Na pohotovosti by to urcite pichli takze jako 1.pomoc doporucuji, samozrejme kdyby nepomohlo tak vyrazit na pohotovost, zalezi jak moc je to rozjete

• Citovat
  • Upravit
AnnaM
9.5.13 10:54

zánět ucha?

Ahoj, pobolívaj mě uši, ale jen tak trošku… neni to ani pořádná bolest…spíš jen že tak něco cejtim. Mezitím mě taky doktor léčil na nějakou bakterii v krku či co a dal mi antibiotika- ta už jsem dobrala a krk vypadá pořád stejně a taky trochu bolí. Navíc jsem z oslabení antibiotiky nejspíš dostala střevní chřipku s celkem vysokou teplotou a bolestí hlavy. Někde jsem četla že projevy zánětu stř. ucha může být i horečka, průjem a bolest hlavy, ale to už mě přešlo. Takže zůstává bolest v krku a uši.
Co myslíte že to může být? Zánět ucha? Už jsem zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
Cihlik
3.7.13 08:17

Začínám pociťovat bolest a tlak v uchu a hledám nějaký domácký lék, s tím česnekem by mě to zajímalo, prosím napíšete mi jak dlouho nechat v uchu atd. děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex