Silná bolest ucha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
9.5.10 23:28

taky se divím že codein co je na kašel užíváš na bolest,to určitě OK není.
ale česnek funguje,nám ho mamka taky dávala,jak jsme byli malí,ta ho zas vždycky propíchlůa jehlou a nití,aby bylo jak ho dostat ven,zatáhla za nitku,každopádně ráno fič na ORL,raděj at tam jsi před sedmou,bývá tam nával,a Otobacid je dobrý základ,ono všeobecně to nejprve bolí a za den dva bude klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.5.10 08:23

Já codein vzala, protože na něm píšou, že zvyšuje účinek léků proti bolesti.. A kašel mám taky, takovej ten suchej tuberáckej, takže na ten mi pomohl..

Za chvíli letím na ORL, mají od 9.. Jo a z ucha mi začalo téct.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.5.10 10:12

Tak mám zánět zvukovodu, dostala jsem do ucha gázu s nějakým černým hnusem (docela to zabírá), antibiotika, kapky do uší a brufen na bolest.. Zítra jdu zase na kontrolu a výměnu té gázy, tak snad už se to bude zlepšovat, nebo vážně zešílím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.5.10 21:06

no vidíš, s těmi ATB by se to mělo rychle zlepšovat :potlesk: pěkně budeš pod kontrolou :palec: dej vědět, jak se ti daří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
11.5.10 09:32

Ahojky,

tak přes den je to už lepší, jen beru brufen asi víc, než bych měla :oops: V noci to ale zase bolelo pekelně, vzbudila mě ostrá bolest, co šla až do tváře, brufen zabral až asi za půl hodiny, ale pak už zase klid..

Byla jsem na výměně toho cípku, doktorka mi ho tam narvala docela necitelně, že jsem myslela, že mi tou kovovou tyčkou, co ho tam strkala, prorazí až do druhýho ucha, to jsem musela docela vydejchávat, ale teď už zase ok.. :-) Snad už to bude jen lepší.. Zítra jdu zase na další výměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.5.10 14:57

Jani zkus si nechat napsat Algifen,je to na bolest a jsou to kapky takze pusobi rychleji nez prasky.
K tem praskum-neber jich vic nez je uvedeno,ono to stejne nema lepsi ucinek.
Tem Codein radeji neber,je hodne navykovy.

At je ti brzy lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
11.5.10 19:52

Taminko já jich neberu víc najednou, vždy jen jeden, ale podle potřeby.. Přes den 3×, pak před spaním a v noci se taky vzbudím bolestí, takže to je pátý :oops: Na Algifen se zeptám, snad mi ho napíše.. Beru teď brufen a ten zabírá..

Jinak potřebuju poradit - mám mastný vlasy, ale příšerně.. Jak si umýt hlavu, aniž by mi tam natekla voda? Mám tam ten cípek s tím černým sajrajtem, je to prakticky kus fáče, tím protečou i kapky, natož voda.. A když mi tam nateče, bude to ještě víc bolet.. A nemůžu chodit s neumytou hlavou do tý doby, než zmizí zánět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
12.5.10 12:28

Kašli na vlasy,ucho je důležitější :wink: a určo to nebude tak dlouho trvat,kdysi se vlasy myly jednou za týden a taky ti lidi fungovali :wink: dnes je to komfort umýt si vlasy každý den šamponem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.5.10 13:21

Taky pravda :-D Zatím to jistí culík a čelenka, ať to není tolik vidět :lol: Jinak dneska už mě ani nebolela výměna cípku, ale teď se to zase probralo.. No uvidíme, kdy to zmizí.. Jsem zvědavá, kdy se zánět ztratí a hlavně když to přestane bolet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.5.10 13:22

A jinak ještě k tomu Codeinu - ten jsem si vzala jen jednou, to už jsem byla fakt zoufalá a lezla jsem bolestí skoro po čtyřech.. :oops: Jinak jen ten brufen a samozřejmě antibiotika..

A na algifen jsem se neptala, dneska mi to měnila sestra a doktorka mě neprohlížela, asi až zítra.. Ale vím, že mi doporučovala brufen i z toho důvodu, že je protizánětlivý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.10.10 16:21

ahoj,mě když kdysi bolelo ucho,tak mi pomohl takový kornout který sem si koupila v lékárně(už si nepamatuji název)ten se na jedné straně zapálí a druhý konec se dá do ucha,opravdu to pomáhá :palec: bolest ucha to byla děsná,nemohla sem kvůli tomu usnout,tekli mi slzy..ale tohle pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
21.4.11 22:24

smrkat a smrkat nic vic proti bolesti prášky to tělo se samo musi bránit soucítim mam ted to samé ale uz jsem to nekolikrat zazil

• Citovat
  • Upravit
Avonka-1
22.5.11 09:10

Dnes v noci

mne chytila příšerná bolest ucha,jsem nastydlá a tak kašlu a smrkám,takže jsem věděla že mám ucpané všechny dutiny včetně ucha.Mám ale doma takový malý zázrak .Aloe
je to sprej první pomoci od LR-cosmetcs takže jsem si stříkla přímo do ucha a za 10.m bylo po bolesti.Bolest se už nevrátila ani ráno. :-)

• Citovat
  • Upravit
luciasik
3.9.11 20:55

ahoj, podobny pripad jsme meli v rodine u meho maleho bratrance.
V jeden den ho najednou zacalo bolet ucho teta mu na nej prilozila rozkrojenou bramboru a druhy den sli k doktorovi , ktery je za to pochvalil. Rekl ,ze to( zapomnela jsem to slovo) prasklo bezbolestne diky skrobu, jinak by on sam musel to neco propichnout jehlou a to se hure uzdravuje.

Dalsi moznost je aplikace usnich svicek, tu jsem podstoupila dnes, ale bohuzel mi to nepomohlo.Spise to jen ucho pprocisti,ale neulevi vam od bolesti.

• Citovat
  • Upravit
8283
3.9.11 21:53

co pomáhá na bolest je česnek dát do obvazu a dát do bolavého ucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat