Silná bolest ucha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
23.1.14 22:11

Ahoj, chtěla jsem jen pro budoucí trpící, zanechat vzkaz. Po přečtení diskuze je jasné, že se tu nashromáždily dost různorodé rady. Uvědomte si lidi, že příčin bolesti ucha může být víc a co v jednom případě může velmi pomoci tak v druhém může dost zhoršit situaci. To co pomáhá na zánět středního ucha může uškodit při zánětu vnějšího zvukovodu (mimochodem dost odzbrojující bolest, která z vás udělá na týden absolutní trosku). A např. to co zabere při zánětu zvukovodu může zhoršit bolest, kterou způsobuje mazová zátka. Takže to nejhorší co můžete udělat, když nevíte co vám je, je zkombinovat, z naprostého zoufalství, vše co je tu uvedené. Jediné čím nic nezkazíte pokud nemáte žaludeční vředy je Ibuprofen. Přeji co nejméně těchto nemilých zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 18:21

Ahojky, tak jsem včera asi ofoukla, od rána mám v jednom uchu tlak, hůř slyším a od oběda mi v něm píchne při polknutí. jen co jsem přišla z prace, narvala tam česnek. dost pisete, ze vám pomohl, za jak dlouho cca? na ORL bych SLA nerada, pokud to teda nebude ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
9.4.14 18:24
@kubykula píše:
Ahojky, tak jsem včera asi ofoukla, od rána mám v jednom uchu tlak, hůř slyším a od oběda mi v něm píchne při polknutí. jen co jsem přišla z prace, narvala tam česnek. dost pisete, ze vám pomohl, za jak dlouho cca? na ORL bych SLA nerada, pokud to teda nebude ještě horší.

Ahoj, nechalal bych ho tam klidně přes noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.4.14 18:27

Tak když už mě bolelo ucho tak jsem šla s radostí na pohotovot, sice jsem vyplázla 90Kč ale bylo to bez čekání :) hned mi to tam zkoukly a řekly co a jak. Píchat ucho si nenechávám, napsaly mi vždy atb a bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
9.4.14 18:27

@kubykula
Ahoj, zkus tam nalít sůl s vodou, mně to vždy pomohlo :) vyžere to případný zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.4.14 18:28

Jo a česnek tak půl dne, pokud se nelepší tak už nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 18:29

@verisek mě nejde o 90 Kč, ale nechci zbytečně atb. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 18:30

@verisek hmmmm,tak to si možná udělám výlet.
Občas mám pocit, ze mi tam lupne, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.4.14 18:33

Uvidíš, zkus všechny možné babské rady a buď něco zabere a nebo pojedeš, držím palce at nikam nemusíš ;) Mě takhle lupalo a zaléhalo měsíc a pak mě vzbudila urputná bolest ve 2 ráno, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 18:40

@verisek děkuji, zkusim vše :-) snad to zvladnu bez atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
9.4.14 19:01

@kubykula na ORL muzes vyrazit, jakmile si budes chtit ten cesnek vyndat a zjistis, ze to nejde :-) :-)

no bez nejake paralen, nebo ibuprofen, kapej kapky do nosu, cesnek opatrne vytahni (jestli to pujde) a pockej trebas den, dva, pokud budes bez teplot a pujde to vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 19:04

@Pudloslava mám ho chytře v kousku hadrů, takže ven půjde určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
9.4.14 19:12

@kubykula no jesteze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.4.14 19:40

Minulý týden jsem měla to samé…česnek výplachy všechno možný a akorát sem si zánět středního ucha pěkně rozjela museli mi 2× píchat bubínek hrozná bolest.. a ještě teď neslyším nakonec jsem byla v 23:00 na pohotovosti :-( :-( někdy jé lékař lepší řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.4.14 19:42

Jo a ATB jsem vůbec nedostala prý sem už moc nedávají ( a taky sem těhotná ani bych je nechtěla) hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí