Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No začíná to být horší, za hodku dorazi manžel z prace, takže na éru směr ORL ![]()
No pry vetsina zanetu ucha je virovych, dela se CRP a podle toho. Ale strkat nebo lejt si neco do ucha je podobny, jako domaci vyplachy vaginy. nema se to delat, ucinne to stejne moc neni, akorat se tam neco zavlece a podrazdi. V pripade ucha dvojnasob, bubinek je dost ciltivy i na tlak vzduchu - ktery tam stoupne, kdyz tam natlacite spunt (cesnek).
Nakonec jsem včera jela, zánět ucha to není, ale nosohltanu, odsali mi něco z ucha a dali něco na cucani do krku. prý ti může odeznivat i tři týdny ![]()
Díky nosu mi to steklo az do ucha.
Ahoj chtěla jsem se zeptat slyšela jste nikdy některá o tom kapat do uch kyslíčním 3% na bolest ucha děkuji za odpovědi
@corhenssy píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat slyšela jste nikdy některá o tom kapat do uch kyslíčním 3% na bolest ucha děkuji za odpovědi
Ano, jako malym dětem nám to kapali, jestli to ovšem k něčemu bylo, netuším, ale uši mám v pořádku… ![]()
@miska.887 nedal Ti ATB?? to ti jako řekl že se to vylečí samo nebo jak?? syn má ted zánět stř. ucha a má jak ATB okamžitě tak mam davat nurofen na bolest.. tak jez alespon ibalginy ale je to divný…