Silné bouchnutí do oblasti spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.12.21 08:16

Silné bouchnutí do oblasti spánku

Ahoj maminky,
mám dotaz, včera večer jsme s malým (4 roky) trochu blbli a malý mě bouchnul svojí hlavou do mojí (má ji tvrdou snad z cihel) a přímo do oblasti spánku. Byla to šílená bolest, dlouho do bolelo, tak jsem to ledovala a sledovala. Nic mi nebylo, nebyla jsem unavená, malátní, nebylo brnění v končetinách, nebylo zvracení, sledovala jsem si oči, jestli nevím dvojmo nebo rozmazaně, jestli se nepotácím a tak. Pamatuji si přesně, co se stalo předtím nebo po tom, i čas, i kde se to stalo, manžel tehdy volal tchyni a objednával jí nějaké jízdenky na autobus. Synovi nic není, ten to ani nezaregistroval a chtěl se bláznit dál. On když se rozdovádí, tak to stojí za to. Šla jsem spát, ale dnes od rána bolest hlavy a hlavně v místě, kde se to stálo. Mám s tím někam jít? Asi jen na pohotovost, doktoři berou jen na objednání, nebo to bude v pohodě? Žádné jiné příznaky nemám, jen ta hlava, nebo je to normální? Abych nebyla na pohotovosti za hysterku, to už by byla na pohotovosti inventář, chodím tam už asi 3. měsíc s angínou, protože můj doktor mi vždy řekne, že na antibiotika to není, ať si dám na krk šálu, když mě bolí a na pohotovosti sprásknou ruce, jak dlouho s hnisavými čepy chci chodit? Ale o to nejde, jen mám momentálně angínu, chodit zase kade tade se mi nechce, jen jestli je bolest hlavy vážná, nebo je to běžné, když nemám žádné jiné příznaky, děkuji všem za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65007
21.12.21 08:28
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
mám dotaz, včera večer jsme s malým (4 roky) trochu blbli a malý mě bouchnul svojí hlavou do mojí (má ji tvrdou snad z cihel) a přímo do oblasti spánku. Byla to šílená bolest, dlouho do bolelo, tak jsem to ledovala a sledovala. Nic mi nebylo, nebyla jsem unavená, malátní, nebylo brnění v končetinách, nebylo zvracení, sledovala jsem si oči, jestli nevím dvojmo nebo rozmazaně, jestli se nepotácím a tak. Pamatuji si přesně, co se stalo předtím nebo po tom, i čas, i kde se to stalo, manžel tehdy volal tchyni a objednával jí nějaké jízdenky na autobus. Synovi nic není, ten to ani nezaregistroval a chtěl se bláznit dál. On když se rozdovádí, tak to stojí za to. Šla jsem spát, ale dnes od rána bolest hlavy a hlavně v místě, kde se to stálo. Mám s tím někam jít? Asi jen na pohotovost, doktoři berou jen na objednání, nebo to bude v pohodě? Žádné jiné příznaky nemám, jen ta hlava, nebo je to normální? Abych nebyla na pohotovosti za hysterku, to už by byla na pohotovosti inventář, chodím tam už asi 3. měsíc s angínou, protože můj doktor mi vždy řekne, že na antibiotika to není, ať si dám na krk šálu, když mě bolí a na pohotovosti sprásknou ruce, jak dlouho s hnisavými čepy chci chodit? Ale o to nejde, jen mám momentálně angínu, chodit zase kade tade se mi nechce, jen jestli je bolest hlavy vážná, nebo je to běžné, když nemám žádné jiné příznaky, děkuji všem za rady.

No pokud jit, tak rozhodně ne na pohotovost, ta tam od toho neni. Navic pohotovost je az odpoledne, ty snad pripadne vyrazis ted, ne odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
21.12.21 08:36

Pohotovost je až odpoledne. Ale já bych nikam nesla, kdyby to byla taková rána, tak by něco muselo být i tomu dítěti :think: to možná budeš mít jen naražené a možná to víc vnímáš, jak se moc sleduješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11108
21.12.21 08:48

No, normálně bych ti řekla, ať zavoláš své doktorce, ale když stojí za prd, tak nevím. Můžeš max na chirurgickou ambulanci, tam tě pošlou na rentgen. Že by muselo něco být i malému si nemyslím, pokud narazil čelem, to není tak citlivé jako spánek…
Ale spíš si myslím, že tě to bolí, že to je naražené, pokud tě to bolí jen v místě nárazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák