Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny,
Potřebuji pomoct,,,
Poznám nějak zlomeninu od naraženiny? Vím že je nutný RTG ale dnes a zítra nic nevyřešim.
Nejspíš sem si při úklidu narazila prst, doufám že není zlomený. Konkrétně ukazovaček na levé ruce, bolí mě poslední kloub prstu a kolem něj, mám ho trochu natekly, při ohybu bolest ale ohnu.
Nevím co mám dělat, Mám aspoň ledovat?
Měla jsem kdysi zlomemou nohu a to sem neměla vůbec nic, natekle ani modré a doktor se na mě díval jak na blázna, jako co tam chci, tak se mi tam moc nechce. Před všem díky,
Nepoznáš. Zlomenina většinou bolí min jak narazenina a nemůžeš s tím hýbat, ale neplatí to vždy no. Taky můžeš mít třeba jen výron
Ledovanim určitě nic nezkazis.
Nepoznáš. Řešili jsme minulý víkend. Nakonec to byly dva zlomené prsty v prvním kloubu od dlaně. Posílám foto. Synovi to nateklo a druhý den takto zmodralo, mohl prsty natáhnout, ale nemohl ohnout. Vyfasoval sádru na měsíc.
Nepoznas. 4leta dcera mela zlomenou loketni i vretenni kost tesne nad zapestim. Obe s posunem. Ruku mela oteklou, ale mohla s ni hybat. I kdyz s krikem.
@Lainaire8 Ježiši, teď jste mě vystrašila, doufám že to nic vážného nebude, moc se mu teď sádra nehodí ![]()
Skočím v pondělí na chiru, bolí mě jen jeden prst, jak sem psala poslední kloub ( myslím tím ten u dlaně).
Synovi přeji brzké uzdravení ![]()
Minulý rok jsem spadla na schodech a vrazila do zdi rukama. Měla jsem naštíplou kost v kloubu prstu, dali mi na měsíc dlahu. Bolí to dodnes. A poznat to fakt nejde, bylo to jen trochu modré a oteklé. Hýbat relativně šlo.