Jehla v noze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
8.12.21 22:30

Jehla v noze

Dobry den pred chvili jsem si zapichla jehlu do nohy slysela jsem krupnuti ale v ruce jsem mela jen půlku nemuzu druhou najit a nemuzu doslapnout na palec tam se to zapichlo a mam strach ze tam zůstal ale necotim tam jiste neco tvrdeho ale boli kdyz zatlacim i kdyz doslapnu ale na dotek ne a kdyz zakroutim palcem dolu boli to jako čert mam strach kdyby tam konec byl tak vyjde kdyztak sam nikdy se mi to nestalo neni mi 16 omlouvam se ale potřebuji poradit od zkušených lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3155
8.12.21 22:31

Můžeš to zkusit magnetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8608
8.12.21 22:37

Říká se, že to vyhnisa samo. Ale já třeba mám takhle špičku třísky v ruce už několik let…bolet te může I ta rána samotná, stejně tak ale i kus jehly. Prohledej okolí místa kde se to stalo, vytrep oblečení atp. Když to nenajdeš, zkus porypat nohu. Na noc bych dala černou mast, pokud máš. A uvidíš. Doktor to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.21 22:58

Prosím o anonym, podle jizev jsem snadno identifikovatelná :-D

S jehlou není legrace, já si ji takhle zapíchla do chodidla, když mi bylo cca 13 let. Naši mě okamžitě vezli do nemocnice, tam rentgen a za hodinu už jsem ležela na operačním sále. Jehla se mi v noze ještě 2 x zlomila, prý o kost. Dodnes nechápu, jak je to možné. Část mi zkoušeli vyndat skrz chodidlo, ale nějak to nešlo, tak vrchem - jizva skoro přes celý nárt a další ulomená část docestovala do lýtka. Takže další řezání a šití. Doktoři tenkrát říkali, že mě to mohlo ohrozit na životě, protože ta jedna část cestovala dost rychle. Potom jsem v nemocnici ještě dost dlouho ležela, prý aby mě měli pod kontrolou. Byla jsem dítě, nevím, jak to přesně bylo. Ale rozhodně si od té doby dávám na jehly fakt pozor.
Asi bych si pro klid v duši zajela na pohotovost, rentgen jehlu ukáže, pokud ji někde máš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.21 23:22

Já šlápla na jehlu cca v 10 letech, půlku jsem našla na zemi a druhou ne. Nemohla jsem ale došlápnout na patu. Bolelo to. Naši mě vzali na pohotovost, ale tam řekli, že jehla v noze není a poslali mě domů. Rodičům se to ale druhý den nezdálo a vzali mě do jiné nemocnice, tam mi udělali rentgen a hned mě brali na sál - jehla zapíchnutá v kosti. Zkoušeli ji vyndat jen pod lokální anestezií, to se nepovedlo, tak ještě ten den mě operovali. Doteď si pamatuju bolest při šlápnutí na tu jehlu a všechny detaily okolo, plus mi z toho zůstala fobie z jehel.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.12.21 23:39

Mě jí v dětství řezali, samo nic nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.12.21 00:01

Kolegyně si v cca 45ti letech zlomila prst na noze. Při rentgenu zjistili, ze ma v palci jehlu, o které neměla tušení. Od svých rodičů pak zpětně zjistila, ze jako dítě slapla na jehlu, ale nikdo to neviděl a nebyli si tehdy jisti. Bolesti po čase přešly a nic nebylo vidět, tak už se to neřešilo. No a nakonec ji tam mela cca 40 let a ani o ni nevěděla. Ale myslím, ze se to pak už ani neřešilo a zůstala ji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.12.21 07:12

Takze dnes jsem se vzbudila a prohledala okoli ale pulku jehly nenasla prohmatala jsem si palec a citim neco na palci na prave noze neco tvrdeho mam strach nesnasim krev jedeme do nemocnice budou mi to nejak rezat nebo neco nektere vase odpovedi me vydesili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
9.12.21 09:18
@Veronikqq píše:
Takze dnes jsem se vzbudila a prohledala okoli ale pulku jehly nenasla prohmatala jsem si palec a citim neco na palci na prave noze neco tvrdeho mam strach nesnasim krev jedeme do nemocnice budou mi to nejak rezat nebo neco nektere vase odpovedi me vydesili

drzim palce, pak dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.12.21 22:27

Byli jsme ale nikdo na chirurgii nebyl meli nejaky vážný případy takze jdu zitra ale prijde mi ze mi to nateklo mam na tom mas zvanou betadine mamka si z toho vubec nic nedela ale ja mam strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
9.12.21 22:45

Vypadá to, že se to drží v tom palci (je tam poměrně tlustá kůže), tak buď v klidu, ale zajed si tam co nejdřív a klidně počkej třeba v čekárně! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
9.12.21 22:47

Vypadá to, že se to drží v tom palci (je tam poměrně tlustá kůže), tak buď v klidu, ale zajed si tam co nejdřív a klidně počkej třeba v čekárně! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.12.21 22:55

@Takco dekuji za odpoved nevíte co presne mi budou delat pujdu brzo rano at tam necekam dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
9.12.21 23:02
@Veronikqq píše:
@Takco dekuji za odpoved nevíte co presne mi budou delat pujdu brzo rano at tam necekam dlouho

Asi ten rentgen, jak psaly holky. A potom pripadne pod umrtvenim vyříznou či jinak odstrani. A vydezinfikuji. Vypadá to zatím, že to na velkou operaci nevypadá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.12.21 11:16

@Takco operovali me a vyrizli to byla to presne polka jehly a mam infekci mam berle minimalne na 3 tydny a antibiotika divili se ze jsem to vydrzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák