Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem absolvovala lékařskou kontrolu-poslali mě na injekci a prý kup si železo, takže další menstruace bude zřejmě to samé - injekce, železo.....a to asi až do přechodu. Tak nevím jestli je tohle řešení, ani mi neřekl ať přijdu na prohlídku až přestanu krvácet, žádný léčení, nic.........
Ahoj holky potřebuji poradit vždy jsem měla velmi pravidelnou menstruaci téměř na den a vždy trvala pět dní.A dnes už jí mám desátý den a neustále sílí nestačím ani chodit na záchod měnit vložky. Nemáte s tím některá zkušenost a rady co s tím??????
Ahoj, já mívám ms hodně silnou a dlouho, někdy i měsíc. Ale je to u mě standard. Být tebou, tak počkám do zítra a kdyby se to nelepšilo, zavolala bych dr, aby poradila co s tím. ![]()
Ono silná ms může být prý třeba z toho, že moc naroste sliznice, což je třeba můj případ (dlouhé cykly až 60 dní), ale když to míváš tak ukázkové, asi bych neváhala, hlavně kdyby se to horšilo.
Držím palce, ať se to zastaví a nemusíš do sebe cpát žádné hormony. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuji poradit vždy jsem měla velmi pravidelnou menstruaci téměř na den a vždy trvala pět dní.A dnes už jí mám desátý den a neustále sílí nestačím ani chodit na záchod měnit vložky. Nemáte s tím některá zkušenost a rady co s tím??????
měla jsem podobný problém a zůstala jsem v nemocnici se zánětem vaječníků..
Asi mi nic jiného nezbývá než jít k Dr. navíc se k tomu přidaly docela silné bolesti myslíte že by mohlo jít třeba o potrat? Nikdy se se mi nic podobného nestalo?
Právě že nejsem jen mě to napadlo když je to tak dlouho a místo aby to ustávalo to spíše sílí.
tak já měla to samé,dlohé a bolestivé krvácení při menstruaci a byly to vaječníky,asi bych nečekala a zašla k doktoru ještě ted večer,já to měla za 5 dvanáct..
terdule píše:
tak já měla to samé,dlohé a bolestivé krvácení při menstruaci a byly to vaječníky,asi bych nečekala a zašla k doktoru ještě ted večer,já to měla za 5 dvanáct..
Anonymní píše:
Asi máš pravdu no řeknu manžovi a jedem snad to nebude tak vážné. A děkuji za rady.terdule píše:
to je holka to nejmenší..rada,tak držím palečky ![]()
Anonymní píše:
Pak dam vědět jak to dopadlo aještě jednou dík
papa
![]()
Silné krvácení, co to vlastně je? Jaká by měla být ztráta při menstruaci? Já jsem již 5.den na nejsilnějších tampónech super plus (20ml) protečou mi až po 4hod, normal proteče už po 1,5hod. Vložky vůbec. Ideální stav je vložka+tampon najednou. Odchází to ze mě do slova po kapkách. Až na to že tak hodně krvácím mě nic nebolí, jen je trošku malátná, tak se snažím víc pít. Podle mě to na dr. není, ale otravuje mě to. Nemáte někdo recept jak to zmírnit? Ještě info, přišla skoro s dvoutýdenním zpožděním, ale těhu test byl negativní.
Takže hodně pij a vem si nějaká multivitamíny a já používám menstruační kalíšek pojme více a i velké sraženiny a budeš se divit někdy i zapomenu ,že mám Ms. Stojí více ,ale zase vydrží a je super i do vody jen se ho musím naučit pořádně zavést což chce cvik.