Silné krvácení při menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
17.4.15 21:16

@Krysatko takhle silně to asi nemám, ale první dva dny bývají taky výživný, na zvracení mi ale bývá a bolest břicha bych se hodně divila kdyby nebyla, takže za mě jo je to normální

beru preventivně železo - ztrácíš hodně krve - dodává mi pak energii, jinak jsem jak chcíplá slepice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 10:25

Ahoj holky, prosím o názor. Při poslední kontrole na gyndě jsem se zmínila, že mám hodně silnou mentruace, která i se špiněním trvá 12-14 dní. Doktor mě posílá na kyretáž. Podle mě názor na to jak která krvácíme, může být dost subjektivní. Já si třeba myslím, že hodně, ale třeba je to norma :nevim:. První dny používám tampon i vložku současně a měním tak každé dvě hodiny, někdy i po hodině. Vyloženě krvácím tak týden a pak týden špiním. Je mi 42 let, HA neberu. Myslíte, že ta kyretáž je nezbytná? Překvapuje mě, že doktorovi stačí informace, že hodně krvácím a šup na kyretáž… :think:

• Citovat
  • Upravit
15419
27.1.16 10:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o názor. Při poslední kontrole na gyndě jsem se zmínila, že mám hodně silnou mentruace, která i se špiněním trvá 12-14 dní. Doktor mě posílá na kyretáž. Podle mě názor na to jak která krvácíme, může být dost subjektivní. Já si třeba myslím, že hodně, ale třeba je to norma :nevim:. První dny používám tampon i vložku současně a měním tak každé dvě hodiny, někdy i po hodině. Vyloženě krvácím tak týden a pak týden špiním. Je mi 42 let, HA neberu. Myslíte, že ta kyretáž je nezbytná? Překvapuje mě, že doktorovi stačí informace, že hodně krvácím a šup na kyretáž… :think:

To co popisuješ je určitě dost silné krvácení, norma to nebude. Jde o to, jestli to tak máš odjakživa nebo zesílila až poslední dobou. Pokud až teď, tak bych se asi kyretáži nebránila. Většinou je pak menstruace mírnější. Ale tak jako tak, ty rozhodneš jestli zákrok podstoupíš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.1.16 11:05

Ahoj, presne toto mela moje mama v podobnych letech, takto silne, dlouho, nepravidelne (po tydnu znovu a porad dokola). Byla na kyretazi, to pomohlo jen docasne, nez-li se zakladni vrstva znovu obnovila a zase vse od zacatku… pak brala nejake hormony par mesicu a to pomohlo.
Je to hodne individualni, nicmene ty to nemas jako standard. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 11:09

@Krysatko Já to takhle mám ob dva cykli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.1.16 11:24

Doktor by měl udělat ultrazvuk, posoudit, jestli krvácíš silně nebo i nepravidelně, no a pak asi posoudí, jestli to je vhodné dělat kyretáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 11:42

Děkuji za názory :kytka: @Malto Také si myslím, že bych měla být alespoň vyšetřena ultrazvukem :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa