Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já samovolně potratila asi v 2t a vypadl ze mě kus rudé hmoty a pak krev jen špineni,takže těžko říct.ale chce to co nejdříve k dr.,já bych asi teď letěla na pohotovost
no já si zase říkám, že jestli to má být potrat tak už to v tomto stádiu stejně nikdo nezastaví, takže to prostě do rána počká ![]()
Myslela jsem že poradím,ale spontální potrat u mě také probíhal uplně jinak
i když v podobný čas-v7týdnu ,bolí Tě něco?Myslím,že nic není ztraceno-několik těhulí krvácelo a dobré
- a také bych jela hned na kontrolní ultrazvuk do nemocnice-věděla bys hned,ale je to fakt,pokud to potzrat je,tak to nic nezastaví,to spíš jen že já bych tedy neusnula.Držím palce a dej vědět jak to dopadlo. ![]()
Ja potratila v 6tt a zacalo to jeden den spinenim a druhy den se spustila MS, o dost silnejsi nez normalne a krvacela jsem asi tyden. Stalo se to rano, takze jsme na pohotovost jeli, ale je fakt, ze by s tebou stejne nic neudelali ![]()
Drzim palce, at je vse v poradku ![]()
Mě teda sestra řekla,když jsem jí volala a popisovala viz výše,že to je asi potrat a ať jedu na pohotovost,že u nich by mi stejně nepomohli.třeba se s tím dá ještě něco dělat,nevím teda kdy se ti to stalo.
Já teda když potratila i takhle brzo,tak jsem pak krvacela a špinila 2měsíce,víc jak po porodu
Jak je krvácení, tak to je vždycky, bohužel, konec, ale zase začátek…
jedna holka z udržovačky krvácela tak,že si to nedovedes predstavit..cele oddeleni jak ji muz nesl bylo od krve…ma krasneho zdraveho chlapecka
Potrat to být nemusí. Když to ustane takhle náhle, mohlas mít třeba drobný hematom, co praskl, nebo žilku
Mně se to stalo někdy ve 13 tt náhlé krvácení, sice ne že by to vyšplíchlo, ale než jsem dojela na gyndu (bylo to ráno, takže během hodiny), tak už jsem jen špinila, no a mám zdravýho kluka ![]()
Ahojky,
dnes jsem zhruba 6+3 tt, k dr. jsem objednaná až za 14 dní kvůli dovolené. A dnes večer ze mě vyloženě vyšplouchlo hodně krve. přirovnala bych to k odtoku plodovky. Prostě nic a nejdnou šplouch a mokrý kalhoty jasně červené krve. Od té doby nic, jen slabé krvácení. Máte někdo zkušenosti? je to potrat nebo to může být něco jiného. Myslela jsem že u potratu to je jako běžná MS
zítra ráno valím k dr. jen jsem chtěla vědět…