Silné náhlé krvácení - potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
20.3.12 09:54
Anonymní píše:
holky díky za podporu

Myslela jsem si že je konec, ale bojovník se drží zuby nehty i když je nemá. Krvácení bylo sice silné ale jednorázové. Těhu je cca o týden mladší než by mělo být ale je tam i srdeční akce. Ale to se starší dcerou bylo posunuté taky. ještě se nedá moc změřit, cca 2 mm ale prý prospívá a momentálně tam není nic co by nasvědčovalo nějaký problém, žádný hematom nic. Mám nařízený klid, ale ne nic extrémního spíš nesportovat a bez sexu. Prý mohla prasknout i nějaká cévka a takhle to odtéct.

Slyšely jste tu ránu - to mi spadl kámen ze srdce. No jdu to rozdejchat, nejradši bych si dala panáka.

Jsem teď cca 5+4

Vidíííííííííš my ti to říkali…Opatruj se.A jestli máš magnezko tak si ho klidně vem.Udržuje dělohu v klidu.Já ho měla při krvácení taky+ascorutin. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 09:56

ascorutin jsem si taky už nasadila na radu kamarádky dřív, magnézko koupím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7907
20.3.12 09:57
Anonymní píše:
ascorutin jsem si taky už nasadila na radu kamarádky dřív, magnézko koupím :mrgreen:

Hodně štěstíčka ti posíláme .. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.3.12 10:17

To je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.3.12 10:53

parááááda. Jen tak dál.
Snad tě uklidním, i já takhle krvácela, špinila střídavě až do 14 týdne.

• Citovat
  • Upravit
441
20.3.12 12:13

to je supr :kytka: pak ti přeji at se nemusíš už takhle nervovat a at vše dopadne jak má :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:19

Ahojky já taky krvácela zhruba v 11. týdnu okamžitě jsem valila do nemocnice, taky jsem myslela že je to konec :,( , a tam mi zjistili že jsem měla hematom a nízko položenou placentu týden poleženíčka a pak měsíc doma a teď mám krásnou princeznu :hug: takže držím palečky ať to dopadne dobře :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
20.3.12 16:59

Hurááá :dance: :dance: :dance: :palec: tak jen tak dál :hug: až do zdárného porodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 17:45

Super :mrgreen: Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
20.3.12 20:07

moje sestra na začátku těhotenství taky začla krvácet, teklo to z ní až na zem a světe div se hematom.a nechápu tady ty chytrolínky co napíšou to je potrat!!jo a v nemocnici byla jedna sestra kráva, co jí řekla no to se udělá výškrab a je to.kur*a takový sestry co ze sebe dělají doktory miluju-jak může něco říct dokud to nepotvrdí doktor!!! jinak ti to moc přeju že to je všechno v pohodě a ať pěkně rostete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.3.12 14:17
kkatarinka píše:
moje sestra na začátku těhotenství taky začla krvácet, teklo to z ní až na zem a světe div se hematom.a nechápu tady ty chytrolínky co napíšou to je potrat!!jo a v nemocnici byla jedna sestra kráva, co jí řekla no to se udělá výškrab a je to.kur*a takový sestry co ze sebe dělají doktory miluju-jak může něco říct dokud to nepotvrdí doktor!!! jinak ti to moc přeju že to je všechno v pohodě a ať pěkně rostete!!!

Tak ony to nejspíš nemyslí zle. Jen jim prostě nedocvakne, jak nám v ten moment je.

• Citovat
  • Upravit
23847
22.3.12 11:13

Jé, tak tady moc ráda napíšu:„Vidíííš, já jsem ti to říkala.“ :lol: :dance: Tak přeju hezké a už jen pohodové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.12 13:57

Mám strach! 3.10 jsem zjistila pozitivni tehu test, 22.10 jsem se chystala na gyndu ale zkoncila jsem v nemocnici. Dva dny zpatky jsem zacala krvacet :( znamena to ze potracim? Jsem tu na pozorovani, prez UTZ je zatim videt jen gestacni vacek, takze jsem asi tak ve 4 tt. Mela jste nektera podobny problem a nakonec mate doma zdrave miminko? Doktori nemluvi pozitivne, ale my to nevzdavame, nadeje umira posledni preci :-/

• Citovat
  • Upravit
919
21.10.12 17:58

Zdravím, určitě si přečti tuto diskuzi..je hodně maminek co před slova lékařů donosily a porodily zdravé mimi…klid, klid, klid…ležet a doufat, + co ti doktoři dají…nic jiného ted ani udělat nemůžeš…držím palečky.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 13:15

Bohužel to dobře nedopadlo :( potratila jsem! doktor říkal že to tak mělo být, ačkoli jsem podle poslední menses byla v 7 týdnu, byl zatím vidět jen gestační váček tzn. podle utz tak 3-4 tt..už to se jim nelíbilo. Zase si říkám že je to lepší hned, než v delším stádiu těhu :-/ a to že se nám to teď nepodařilo neznamená že se nám to nepodaří příště, viď že jo?? kdy vůbec se znovu můžem pokusit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky