Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Vy jste teda chytra.. nevim co se mění na tom, jestli budu doma a nebo doma u přítele
Dost se na tom mění. Zaprvé se máš stýkat jen se členy domácnosti. Zadruhé tím, že budeš prskat na lidi, co normálně nevídáš, se riziko nákazy většího okolí lidí zvětšuje. A zatřetí, jsem o dost chytřejší, dospělejší a zodpovědnější, než ty, tak si na mě nevyskakuj.
@Anonymní píše:
@pikola Byli bychom u něj doma a byli by tam i jeho rodiče
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jen to takhle máme domluvené. A to jestli budeme u nas nebo u něj je jedno. Jen šlo o to, že máme být na chatě.
Tak doma nebo na chatě? Hele zeptej se rodičů.
@Čičorečka píše:
Dost se na tom mění. Zaprvé se máš stýkat jen se členy domácnosti. Zadruhé tím, že budeš prskat na lidi, co normálně nevídáš, se riziko nákazy většího okolí lidí zvětšuje. A zatřetí, jsem o dost chytřejší, dospělejší a zodpovědnější, než ty, tak si na mě nevyskakuj.
A u vás doma se to bezvýhradně dodržuje? Stýkáte se jen se členy domácnosti a nikdy jinak?
@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte strach
a jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky ![]()
@Náměsíčná mají u nich doma na zahradě chatu.. na te chatě by jsme byli sami, ale předtím i s jeho rodičema
Myslím že je uplně jedno jestli tady na emiminu ti napíšou, že by tě pustili nebo nepustili. Běž za rodičema a řekni, že chceš být na silvestra u přítele. Pokud ti to zakážou máš variantu aby byl on u vás.
@Anonymní píše:
@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte stracha jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky
Ty jsi teda kousek.
Ta rodina neví, co si pouští do baráku. Na všechno se dá odpovědět slušně.
@Anonymní píše:
@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte stracha jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jen to takhle máme domluvené. A to jestli budeme u nas nebo u něj je jedno. Jen šlo o to, že máme být na chatě.
To už máte mít dávno domluvené ne
Tohle jsme nikdy neřešila na poslední chvíli a když je vše tak super tak o nic nejde ne ![]()
@SAJ Nebudu tady snášet to, jak se tady do mě někdo uplně bezduvodně naváží, když mám uplně jiný dotaz
@Anonymní píše:
@Čičorečka sloučení domácností je myšleno to, že on bude u nás nebo já u něj. Nechápu, co tady některé určité osoby dokážou vymyslet za nesmysly, když se stejně všechny páry běžně navštěvují a spí u sebe.. to je vážně k smíchu. A to, jestli je nebo není Silvestr nic nemění a žádný zákon se tímto neporušuje..
No tak zrovna teď porušuješ celkem důležitý zákon v nouzovým stavu a pokud tě u přítele někdo vyhmátne, tak za tebe rodiče zaplatí celkem slušnou pokutu. Nedivím se rodičům, že chtějí, abyste byly obě doma.
@Anonymní píše:
@SAJ Nebudu tady snášet to, jak se tady do mě někdo uplně bezduvodně naváží, když mám uplně jiný dotaz
Chováš se jako spratek - tak se nediv, že se k tobě chovám stejně, milá @anonymni-holcina
A jako fakt, tohle mi dovléct potomek domů, tak si fakt cvrknu blahem.
@Anonymní píše:
Moje dcera s námi netrávila silvestra od patnácti. V tomhle věku sedět doma s rodičema je asi otrava, to je jasný. Domluv se s rodičema, tahle debata tady je malinko zbytečná, jistě víš že je to letos všechno prostě jinak no. Není důvod se hned vztekat.
Původně jsem chtěla odpovědět, ale pak jsem si přečetla diskuzi. No, je ti šestnáct, a rodiče tě zřejmě chtějí mít doma, protože se na maximálně těch šestnáct i chováš a nevěří ti.
Upřímně řečeno holky, mně když bylo šestnáct tak se mnou hormony házely o zeď.. Možná měla reakce sem tam přehnané, ale je fakt, že teda jako taky jsem od vás čekala trochu víc empatie.