Silvester vs Rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
29.12.20 16:14
@Anonymní píše:
Vy jste teda chytra.. nevim co se mění na tom, jestli budu doma a nebo doma u přítele :roll:

Dost se na tom mění. Zaprvé se máš stýkat jen se členy domácnosti. Zadruhé tím, že budeš prskat na lidi, co normálně nevídáš, se riziko nákazy většího okolí lidí zvětšuje. A zatřetí, jsem o dost chytřejší, dospělejší a zodpovědnější, než ty, tak si na mě nevyskakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
29.12.20 16:17
@Anonymní píše:
@pikola Byli bychom u něj doma a byli by tam i jeho rodiče
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jen to takhle máme domluvené. A to jestli budeme u nas nebo u něj je jedno. Jen šlo o to, že máme být na chatě.

Tak doma nebo na chatě? Hele zeptej se rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
29.12.20 16:18
@Čičorečka píše:
Dost se na tom mění. Zaprvé se máš stýkat jen se členy domácnosti. Zadruhé tím, že budeš prskat na lidi, co normálně nevídáš, se riziko nákazy většího okolí lidí zvětšuje. A zatřetí, jsem o dost chytřejší, dospělejší a zodpovědnější, než ty, tak si na mě nevyskakuj.

A u vás doma se to bezvýhradně dodržuje? Stýkáte se jen se členy domácnosti a nikdy jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.20 16:22

@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte strach ;) a jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.20 16:23

@Náměsíčná mají u nich doma na zahradě chatu.. na te chatě by jsme byli sami, ale předtím i s jeho rodičema

• Citovat
  • Upravit
6868
29.12.20 16:27

Myslím že je uplně jedno jestli tady na emiminu ti napíšou, že by tě pustili nebo nepustili. Běž za rodičema a řekni, že chceš být na silvestra u přítele. Pokud ti to zakážou máš variantu aby byl on u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
29.12.20 16:31
@Anonymní píše:
@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte strach ;) a jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky :palec:

Ty jsi teda kousek. :mrgreen: Ta rodina neví, co si pouští do baráku. Na všechno se dá odpovědět slušně.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
29.12.20 16:37
@Anonymní píše:
@Čičorečka 1. Vy mi nebudete říkat, co mám dělat, protože se určitě nehodlám omezovat v něčem, jako je nevidění se s mým přitelem, což je věc, která je uplně běžná a nechapu, co na tom vidíte..2. nic o mně nevíte. Moje i jeho rodina si covidem prošla, takže o nějaké prskání nemějte strach ;) a jeho rodinu běžně vídám a on naši taky.. takze nevim, co to tady řešíte 3. Nevím, co to tady plácáte za nesmysly.. to, že jste o několik let starší, neznamená, že jste chytřejší.. to taky nevím kde jste vzala a já jsem zodpovědná až až a vím co dělám a nikoho neohrožuju 4. Byla bych ráda, kdyby jste se zdržela komentování, protože jsem se ptala uplně na něco jineho, diky :palec:
:roll: Ntv… :roll: :roll: Tohle fakt chceš domů. :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
29.12.20 16:39
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jen to takhle máme domluvené. A to jestli budeme u nas nebo u něj je jedno. Jen šlo o to, že máme být na chatě.

To už máte mít dávno domluvené ne :lol: Tohle jsme nikdy neřešila na poslední chvíli a když je vše tak super tak o nic nejde ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.20 16:40

@SAJ Nebudu tady snášet to, jak se tady do mě někdo uplně bezduvodně naváží, když mám uplně jiný dotaz

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.12.20 16:40
@Anonymní píše:
@Čičorečka sloučení domácností je myšleno to, že on bude u nás nebo já u něj. Nechápu, co tady některé určité osoby dokážou vymyslet za nesmysly, když se stejně všechny páry běžně navštěvují a spí u sebe.. to je vážně k smíchu. A to, jestli je nebo není Silvestr nic nemění a žádný zákon se tímto neporušuje..

No tak zrovna teď porušuješ celkem důležitý zákon v nouzovým stavu a pokud tě u přítele někdo vyhmátne, tak za tebe rodiče zaplatí celkem slušnou pokutu. Nedivím se rodičům, že chtějí, abyste byly obě doma.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
29.12.20 16:47
@Anonymní píše:
@SAJ Nebudu tady snášet to, jak se tady do mě někdo uplně bezduvodně naváží, když mám uplně jiný dotaz

Chováš se jako spratek - tak se nediv, že se k tobě chovám stejně, milá @anonymni-holcina

A jako fakt, tohle mi dovléct potomek domů, tak si fakt cvrknu blahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
29.12.20 16:56
@Anonymní píše:
@SAJ Nebudu tady snášet to, jak se tady do mě někdo uplně bezduvodně naváží, když mám uplně jiný dotaz

Moje dcera s námi netrávila silvestra od patnácti. V tomhle věku sedět doma s rodičema je asi otrava, to je jasný. Domluv se s rodičema, tahle debata tady je malinko zbytečná, jistě víš že je to letos všechno prostě jinak no. Není důvod se hned vztekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
29.12.20 16:58

Původně jsem chtěla odpovědět, ale pak jsem si přečetla diskuzi. No, je ti šestnáct, a rodiče tě zřejmě chtějí mít doma, protože se na maximálně těch šestnáct i chováš a nevěří ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
29.12.20 17:47

Upřímně řečeno holky, mně když bylo šestnáct tak se mnou hormony házely o zeď.. Možná měla reakce sem tam přehnané, ale je fakt, že teda jako taky jsem od vás čekala trochu víc empatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí