Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@aidik tyjo.. peckajsem ráda, že existují i normální lidi
a co je ti to platné?
Jakože tě otec pustí, protože to řekl někdo na emiminu?
@PaníBovaryová ne?
Ptala jsem se na názor ostatních. A platné mi to je to, že mám radost, že existují i normální lidé a ne jen zaprdlé dámy..
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ne?Ptala jsem se na názor ostatních. A platné mi to je to, že mám radost, že existují i normální lidé a ne jen zaprdlé dámy..
hrozná urážka, dostala jsi mě
Běž říct své zaprdlé dámě ala otec, že narozdíl od něj existují normální lidé!
@SAJ píše: Žít tak jde.Víš, připomělo mi to jeden rozhovor, který jsem kdysi četla.
Podívej, nelíbí se ti, jak to tu naše vláda vede? V pořádku, já taky nejásám, ale pravidla jsou pravidla a já se nechci ocitnout v Africe. Místo toho, abys tu pořvával o svých právech, se seber, přemluv svoje kamarády a v říjnu naklusejte k volbám - tam je to místo, kde s tím máš něco udělat.
Bylo to o holčině, která emigrovala odněkud z Afriky, protože se tam nemohla vzdělávat a jako dívka měla omezaná práva. Žila u české rodiny a ten rozhovor byl s paní, u které ta holčina bydlela. Zpočátku byla ta holčina spokojená, ale později ji začala místní pravidla šíleně vadit. Pamatuji si třeba na pro ni nepochopitelnou povinnost zastavit na červenou, i když byla křižovatka prázdná… A argumentovala proti nim s naprosto stejnou argumentační silou, jakou používáš ty.
Chovat se jako idiot v pátem stupni PES je krávovina hodná pitomce, což doufám nejsi.
Tak zas ta vlada musí něco udělat, kdyby nic nevymyslela, tak lidi budou šílet ještě vic. Na rovinu, lehký to uplně nemají. To zas jo, ale vymýšlejí kraviny. A nemyslím si, že je strašný porušování, že ve čtvrtek jedu s partou na chatu, kde budeme do soboty. S těma lidma se normálně stýkám a všichni tam jedeme dobrovolně s tím, že to možná někdo chytne. Já bych teda mel mít imunitu, ale někdo kdo to neměl. Jenže chytit to může i kdykoli jindy a jinde i když bude na Silvestra doma. Nebo to přinese domu někdo jiný. Táta je denně v kontaktu se sto lidma v praci, to nejde takhle brát. Jestli se chovám jak pitomec nevím, možná, ale mě to proste nedává logiku. Je mi lito starých lidi, sám jsem byl párkrát v nemocnici na covidovým, přes kamose medika. Nic horšího jsem v zivotě neviděl. Ty lidi nemohli ani polykat, nakrmit je banánem dalo fakt práci. Bylo mi jich lito moc, ale jednalo se o staré lidi a ty se musí chránit. Máme starou prababicku a praprababičku, my tam teď prostě nechodíme, dovezeme nákup za dveře, voláme si. Prababička stejně ven chodí, ale nechci aby to chytla ode mě, to ne. Ale nám to nic neudělá. V době když jsem to chytl já, byl jsem v kontaktu s cca čtyřiceti lidma, nevím kdo od koho to chytil, ale měli jsme to tak třetina. My doma dva ze šesti a už mi bylo i hůř. Zas taková katastrofa to nebyla. Čtyři dny mi nebylo dobře no, nejhorší bylo být deset dni doma. To bylo horší než celý covid.
@PaníBovaryová můj táta je naštěstí normální a nemá takový život, aby potřeboval psát tak zaujaté komentáře jako vy. Chce se to povznést ![]()
@aidik tyjo.. pecka
jsem ráda, že existují i normální lidi