Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je tu taky nekdo, kdo ma na prd silvestr? Ja jsem nachystala nejake pohosteni a manzel chrape, dcera nechce jit spat, je natesena na ohnostroj, tatinek ji naslibival, ze letos muze cekat na a sam to zalomil a ja nevim co tu sama, kouka na pohadku, manzel spi..myslela jsem, ze si treba zahrajem nejakou hru spolu a tak, alr manzel mi rekl, ze kdyz nikam nemuzem (dcera je dost nadtydla, tak letos jsme doma)ze ho to neba, no dobre, me taky ne, ale tak snad muzeme byt spolu jako rodina, ne..cely den litam doma, hraju si s dcerou s jestr budu, ze on ji naslibune, ze muze cekat a ted ji neuspim a sam chrape..nejvic me stve, ze me zaukoluje r co by si vecer dal, ja se tu s tim delam a on spi, ho znam, jak usne na gauci probere se tak pred pulnoci, takze silvestr sama..
taky mate nekdo na prd, nejradeji bych sla spat, jedina nadeje, ze dcera usne..:))
ještě nevím, jestli na prd…pritel sel pracovat, ja mela možnost jít za sestrou do hospody nebo zůstat doma. Nějak jsem se nenahodila do nálady, tak jsem doma.
Zadne negativní pocity zatím nemam, tak uvidíme.
@Anonymní píše:
Je tu taky nekdo, kdo ma na prd silvestr? Ja jsem nachystala nejake pohosteni a manzel chrape, dcera nechce jit spat, je natesena na ohnostroj, tatinek ji naslibival, ze letos muze cekat na a sam to zalomil a ja nevim co tu sama, kouka na pohadku, manzel spi..myslela jsem, ze si treba zahrajem nejakou hru spolu a tak, alr manzel mi rekl, ze kdyz nikam nemuzem (dcera je dost nadtydla, tak letos jsme doma)ze ho to neba, no dobre, me taky ne, ale tak snad muzeme byt spolu jako rodina, ne..cely den litam doma, hraju si s dcerou s jestr budu, ze on ji naslibune, ze muze cekat a ted ji neuspim a sam chrape..nejvic me stve, ze me zaukoluje r co by si vecer dal, ja se tu s tim delam a on spi, ho znam, jak usne na gauci probere se tak pred pulnoci, takze silvestr sama..
taky mate nekdo na prd, nejradeji bych sla spat, jedina nadeje, ze dcera usne..:))
Máš ho probudit
V podstatě taky naprd, ale já sem nic nechystala, nic nečekala, takže z toho nemám negativní pocity.
@Anonymní píše:
Poučení pro příště. To je taky třeba. Měj se ráda a do vztahu investuj jen tolik energie, kolik ji dostaneš zpátky. Už od prvního 2022.
![]()
@Floralys píše:
Já mám Silvestra na prd, jsem v práci!
Já mám manžela v práci a dokonce noční. Maká od včerejška a má 5 dní.
To je na prd.. ![]()
Jsem nemocna, tak jsem napekla dobroty a vyslala manzela se 3 detmi ke kamaradum. Ja jsem zustala s 10mesicni dcerou, konecne v klidu poklidila, najedla se kysaneho zeli, poustim si Pokacovy pisnicky, hraju si s malou a je mi skvele ![]()
Příspěvek upraven 31.12.21 v 20:30
@Wenn.Nox píše:
Já mám manžela v práci a dokonce noční. Maká od včerejška a má 5 dní.To je na prd..
Buď ráda děvče, aspoň máš chvilku volno. ![]()
@Janča6 píše:
Jsem nemocna, tak jsem napekla dobroty a vyslala manzela se 3 detmi ke kamaradum. Ja jsem zustala s 10mesicni dcerou, konecne v klidu poklidila, najedla se kysaneho zeli, poustim si Pokacovy pisnicky, hraju si s malou a je mi skvelePříspěvek upraven 31.12.21 v 20:30
@Floralys píše:
Buď ráda děvče, aspoň máš chvilku volno.
To se nebojím, zaměstná mě 4měsíční dcerka.
Ať ti to v práci uteče a máš klidnou směnu. ![]()
Ani ne. Jsme všichni v pyžamu. Díváme se na srandovní zprávy. Pak chtějí děti partičku sledovat.
Mezi tím něco pojídáme a 🍹 🍹 🍹. Pro někoho nuda v Brně. Nám to takhle stačí.
@Wenn.Nox píše:
To se nebojím, zaměstná mě 4měsíční dcerka.Ať ti to v práci uteče a máš klidnou směnu.
Od jisté doby jsou všechny moje směny klidné. Nepřepínám se. ![]()
Je nám blbě, doma řádí batole, nic moc. A můj muž čumí jen do telefonu…
U nas pospavam ja - manzel vypada trochu nasrane..ale migrena je svina
udelsl s detmi chlebicky, koukli na pohadku, za chvili si s nimi zahraju hru, na dalsi pohadku se presunu k nim..a snad to preziju.. ![]()
Je tu taky nekdo, kdo ma na prd silvestr? Ja jsem nachystala nejake pohosteni a manzel chrape, dcera nechce jit spat, je natesena na ohnostroj, tatinek ji naslibival, ze letos muze cekat na a sam to zalomil a ja nevim co tu sama, kouka na pohadku, manzel spi..myslela jsem, ze si treba zahrajem nejakou hru spolu a tak, alr manzel mi rekl, ze kdyz nikam nemuzem (dcera je dost nadtydla, tak letos jsme doma)ze ho to neba, no dobre, me taky ne, ale tak snad muzeme byt spolu jako rodina, ne..cely den litam doma, hraju si s dcerou s jestr budu, ze on ji naslibune, ze muze cekat a ted ji neuspim a sam chrape..
nejvic me stve, ze me zaukoluje r co by si vecer dal, ja se tu s tim delam a on spi, ho znam, jak usne na gauci probere se tak pred pulnoci, takze silvestr sama..