Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a můj chlap hraje s kámošem hru na počítači a já se s dětmi dívám na televizi jíst můžu jen omezeně protože mám těhotenskou cukrovku o půlnoci si prituknu troškou nealko bohemky a bude
Tady taky naprd. Jsem sama doma s nemocným ditetem. Chlap je v práci, nikam nemůžeme, nikdo nejde k nám, aby se nenakazil. Zrovna po mě jezdí autem. A můžeme třeba pro změnu konverzovat o tom, jak dělá kočička. A připijem si před spaním sunarem. Zábava.
Viděla jsem fotky známé na fb. Ti mají Silvestra po svém. Zavádí si novou tradici. Teď večer škvaří škvarky, sádlo.
I tak se dá pojmout Silvestr 🤣.
Manžel uspořádal párty, malou, ale párty, aniž by se mě zeptal, prostě mě postavil před hotovou věc.
Já se teď hodinu snažila uspat roční dítě, buď ti dole řvali nebo venku někdo testoval rachejtle
. Holka konečně spí, jsem zvědavá, jak dlouho. Jsem taková přinakrklá a má to celé pro mě takovou hořkou pachuť.
Ja Silvestr neprozivam.. Max si vzdy pripijem, podivame na ohnostroj a jdem zas spat ![]()
@Floralys píše:
Poslední den v roce se nespí, Péťo.
Kdybych byla doma, tak to klidně v 11 zalomím. Nějaký konec roku mě fakt netankuje. 😀
Jsem v práci na noční… Nijak mi to nevadí.. Je to den jako každý jiný… Udělali jsme si tu s kolegou jednohubky, o půlnoci si ťuknene, koukáme na filmy a máme tu celkem klídek… ![]()
@Kolicek95 píše:
Manžel uspořádal párty, malou, ale párty, aniž by se mě zeptal, prostě mě postavil před hotovou věc.Já se teď hodinu snažila uspat roční dítě, buď ti dole řvali nebo venku někdo testoval rachejtle
. Holka konečně spí, jsem zvědavá, jak dlouho. Jsem taková přinakrklá a má to celé pro mě takovou hořkou pachuť.
Tak to bych byla taky naštvaná
Já se rozhodla, že na to dlabu.
Jedno dítě spí, druhé dítě mi tu řve. Chlap sedí u PC a hraje si online hru s kamarády. Takže prakticky nic co bych dopředu neočekávala, že se stane.
Místo toho, abych z toho byla v depresi, jsem si koupila víno, oblíbené brambůrky, zapla si pořad na který se chci dívat a vytěžím z toho co mám maximum ![]()
Nehodlám se deprimovat tím, že kolem sebe nemám tlupu přátel, nehrajeme společenské hry, nepaříme a tak podobně. Si to vynahradím někdy jindy ![]()
Já chtěla neslavit, ale syn s kámošem mi do toho hodili vidle. Donesli mi Morgana s colou a nasáčkovali se mi do pokoje ![]()
@Anonymní píše:
Je tu taky nekdo, kdo ma na prd silvestr? Ja jsem nachystala nejake pohosteni a manzel chrape, dcera nechce jit spat, je natesena na ohnostroj, tatinek ji naslibival, ze letos muze cekat na a sam to zalomil a ja nevim co tu sama, kouka na pohadku, manzel spi..myslela jsem, ze si treba zahrajem nejakou hru spolu a tak, alr manzel mi rekl, ze kdyz nikam nemuzem (dcera je dost nadtydla, tak letos jsme doma)ze ho to neba, no dobre, me taky ne, ale tak snad muzeme byt spolu jako rodina, ne..cely den litam doma, hraju si s dcerou s jestr budu, ze on ji naslibune, ze muze cekat a ted ji neuspim a sam chrape..nejvic me stve, ze me zaukoluje r co by si vecer dal, ja se tu s tim delam a on spi, ho znam, jak usne na gauci probere se tak pred pulnoci, takze silvestr sama..
taky mate nekdo na prd, nejradeji bych sla spat, jedina nadeje, ze dcera usne..:))
No a co je na tom tak hrozného? Tak se plácni s dcerou k televizi, něco si pusťte a dejte si něco z toho, co si celý den vařila.
Nemyslím, že by byl dnešek na prd, ale jdu spát. Na nějaké ponocování už od té doby, co mám děti, nemám buňky.
Děti s tatínkem ještě hraji hru, ale myslím, že půjdou na kute ještě před půlnocí. Půlnoc statečně jako již několikátý rok zaspime.
![]()
Já mám pravý opak. Chtěla jsem být v klidu doma sama máme 3 týdení dítě a nějak nemám chuť lítat kolem návštěv. no a prd tchýně se pozvala sama
. Neustále chodí kontrolovat prcka.no snad se nevzbudí. Chlap tu pořád přepíná tv. Být na mě týk bych léto všechno vypustila. ![]()
Dali jsme si burgery s trhanym masem a máme tu obloženy talíř. Koukame na film, já už třikrát šla za osmimesicnim synem znovu uspavat, manžel se vždycky vypaří hrát on-line hru a pak se tu zase sejdeme. Taky žádná hitparáda. Asi do půlnoci nějak vydrzim, máme krásný výhled do údolí na ohňostroje, ale letos to budu hodně tlačit na sílu ![]()