Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Floralys píše:
Já mám Silvestra na prd, jsem v práci!
Já taky. Ale radši bych šla spát. ![]()
My máme 2 měsíční mimino, tak jsme první silvestr samo doma. Já jsem nejvíc spokojená, přítel by někam šel slavit ale ze solidarity chce být semnou tady 😁
No trochu naprd a trochu skvělej. Naprd kvůli tomu, že díky kovidu nic necítím a mám změněné chutě. Skvělej, že jsme v izolaci, nic a nikam nemusím a odpočíváme. hrajeme karty, koukala jsem na zcela nesilvestrovský thriler a mazlíme se s kočkama a máme online přenosy s rodinou. A pohoda je podmíněná tím, že nemám naprosto žádná očekávání a vzdala jsem uz pět dní veškerou výchovu a výchovné ambice. jen tak chytáme lelky do kabelky a ztlumili jsme se
.
Co se nesní dneska, tak schovej přece na zítra.
A odpočívejte všichni u pohádek. Žádné honění se zítra u plotny 🌹.
@Králičice píše:
U nas pospavam ja - manzel vypada trochu nasrane..ale migrena je svinaudelsl s detmi chlebicky, koukli na pohadku, za chvili si s nimi zahraju hru, na dalsi pohadku se presunu k nim..a snad to preziju..
At je brzo lepe ![]()
Hmmm mam po bariatricke operaci a muzu jen mixovanou stravu, takze nejake jednohubky apod. letos padly.
Oba s manzelem - sice z domova - pracujeme na odpoledni. Ani pripitek sampanem si nemohu dat…
Asi tak ![]()
Ale bude urco lip!
@g.sandova píše:
Je nám blbě, doma řádí batole, nic moc. A můj muž čumí jen do telefonu… [/citace@g.sandova píše:
Je nám blbě, doma řádí batole, nic moc. A můj muž čumí jen do telefonu…Asi hledá milenku Sandová… Máš to blbý.
My máme doslova na prd
všichni máme doma střevní chřipku
takže místo chlebíčků a jednohubek do sebe peru suchou rýži a černé uhlí…No a místo šampáňa colu a černý čaj
![]()
@PetraJ píše:
Já taky. Ale radši bych šla spát.
Poslední den v roce se nespí, Péťo. ![]()
Já a 3 děti koukame na komedie a pohádky. Pohodička, mně to tak vyhovuje. Akorát manžel má 24hodinovou směnu
Ale zítra si uděláme chlebíčky i s ním a oslavíme to znovu ![]()
@Floralys píše:
Asi hledá milenku Sandová… Máš to blbý.
Nojo, ty pakoni, ja stejne potřebuji Chopina
@iwinek píše:
My máme doslova na prdvšichni máme doma střevní chřipku
takže místo chlebíčků a jednohubek do sebe peru suchou rýži a černé uhlí…No a místo šampáňa colu a černý čaj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu jsme měli dvakrát. Z práce jsem přitáhla všechno možný, bohužel.
@g.sandova píše:
Nojo, ty pakoni, ja stejne potřebuji Chopina
Máš Chopina. Jenže bohužel v telefonním věku.
![]()
@Anonymní píše:
Je tu taky nekdo, kdo ma na prd silvestr? Ja jsem nachystala nejake pohosteni a manzel chrape, dcera nechce jit spat, je natesena na ohnostroj, tatinek ji naslibival, ze letos muze cekat na a sam to zalomil a ja nevim co tu sama, kouka na pohadku, manzel spi..myslela jsem, ze si treba zahrajem nejakou hru spolu a tak, alr manzel mi rekl, ze kdyz nikam nemuzem (dcera je dost nadtydla, tak letos jsme doma)ze ho to neba, no dobre, me taky ne, ale tak snad muzeme byt spolu jako rodina, ne..cely den litam doma, hraju si s dcerou s jestr budu, ze on ji naslibune, ze muze cekat a ted ji neuspim a sam chrape..nejvic me stve, ze me zaukoluje r co by si vecer dal, ja se tu s tim delam a on spi, ho znam, jak usne na gauci probere se tak pred pulnoci, takze silvestr sama..
taky mate nekdo na prd, nejradeji bych sla spat, jedina nadeje, ze dcera usne..:))
Takže ti vadí, že manžel spí? Kdyby nespal, tak co? Seděli byste na sedačce a koukali na telku, Manžela to nebaví, hru byste taky nehráli celou noc, píšeš, že nikam nemůžete, dcera je nastydlá, takže stejně jste žádný plán neměli. Mně by vůbec nevadilo, že manžel na nějakou dobu usnul, než aby se nudil u televize.