Simethicon Baby vs Espumisan

12.9.21 15:33

Simethicon Baby vs Espumisan

Na prdíky jsme zkusili snad všechno až na Simethicon Baby, sousedka tvrdí, že je lepší jak Espumisan. Můžete to některá potvrdit? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
12.9.21 15:36

Je to úplně to stejné = stejná účinná složka (simeticon).
Je potřeba vydržet, časem to přejde.
Případně karpova metoda - ta opravdu dělá zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
12.9.21 15:39

Mám oboje, přijde mi to stejné, jen espumisan malému víc chutná, symethicon baby chutná jak olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
12.9.21 16:02

Má to stejnou účinnou složku. Každopádně každé dítě je jiné, co u jednoho funguje, u druhého nemusí.
My jsme měli Espumisan a ok. Po výpadku jsme nasadili Simethicon a taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
12.9.21 16:06

Symethicon, espumisan, balonix, sab simplex furt ta samá účinná látka.. jen jiné pomocné..a jiné davkovani symethyhicone baby je neochuceny vpodstate je to jen ta začíná látka v oliv. oleji takže mě ho malá plive, nechutná ji… pokud teda nemá zrovna velký hlad :lol: pak ho spolkne

Příspěvek upraven 12.09.21 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.9.21 16:11

Rozdíl je v registraci a koncentraci. Simethicon Baby má 40 mg/ml simethiconu a je to zdravotnický prostředek a Espumisan má 100mg/ml simethiconu a je to lék. Rozdíl je také v chuti - Simethicon Baby je bez příchutě a do Espumisanu se přidává sladký sorbitol a banánové aroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6669
13.9.21 16:09

Je to nastejno, mně vyhovuje Balonix, že to nejsou kapky, ale dává se toho větší objem takovou stříkačkou, u kapek mám vždycky pocit, že je půlka někde úplně jinde, než v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.4.23 15:16

Ahoj všem, třeba někdo poradí. Kdy dávat jakýkoli prostředek se simeticonem? Každý výrobce píše různě, některý před kojením jiný po kojeni :think: Jaké mate zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí