Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se nejvíc líbí sarlota, chtěla jsem pro dceru, ale manželovi se nelíbí. Simona je pro mě neutrální, ani i pekne ani skarede. Valerie se mi vůbec nelíbí.
Dekuju moc vsem za komentare!
Treba se jeste objevi nejake dalsi. Udelalo mi radost, ze je skore tak krasne vyrovnane
takze je vlastne jedno, jak to rozseknem ![]()
Sama bych na Simonu asi nikdy nepřišla, ale jak jsi to sem napsala, tak ![]()
Líbí se mi, že se dá „tvarovat“ pro malou holku a zní pěkně i pro dospělou ženu v základním tvaru. Šarlota se mi nelíbí, Valerie je hezké jméno, dokud se z ní nestane VALINKA a to slýchám často.
@Dája999
Simona zní tak jemně, vznešeně.. a mic se dnes ani nedává. Je to hezké na holčičku i dospělou ženu. Z toho zakladatelčina výběru hlasuji pro Simonku ![]()
@p.Zv. píše:
Simona, Šarlota, Valerie. Tak povidejte, devcata, jsem zvedava![]()
Nebojte, nebudu rozhodovat podle emimina
A neni potreba psat „vsechny jsou hrozny“. Kazdemu se libi jina jmena, proto se vsichni nejmenujeme stejne
Valerie je podle nejlepší. ❤️️
Nejvíc se mi líbí Valerie, ale jen základní tvar. Běžně se jim říká Valika, Valina a to mi přijde hrozný. Šarlota za mě dobrý, znala jsem pár starších dam s tímhle jménem. Simona se mi nelíbí vůbec a všechny co znám jsou protivný, takže jsem i předpojatá, dá se říct
.
Msm Valerii takze za me top
A rikam ji Val nebo Vali. Sle je fakt ze ve skole ji říkají Valinko. Ona to miluje, ja uz si zvykla. Dite bude jen chvíli a pak už ji tak nikdo rikat nebude, tak to vydržím. Za me to byla jasná volba od me puberty a BH90210 ![]()
@lamicina píše:
Simona se mi nelíbí vůbec a všechny co znám jsou protivný, takže jsem i předpojatá, dá se říct.
Taky to tak mám. Ve stejné přihrádce mám i Patricii nebo Adrianu,…
@p.Zv. píše:
Simona, Šarlota, Valerie. Tak povidejte, devcata, jsem zvedava![]()
Nebojte, nebudu rozhodovat podle emimina
A neni potreba psat „vsechny jsou hrozny“. Kazdemu se libi jina jmena, proto se vsichni nejmenujeme stejne
Určitě Valerie, líbí se mě její význam silná. Se zdrobnělinou Val se mne ještě líbí Valdís
Šarlota je pro mně paskvil francouzské Charlotte.
Všechny jsou pěkný! ![]()
Za mě v tomto pořadí: Simona, Valerie, Šarlota.
Překvapuje mě, že tu není moc populární oslovení „Valinko“, mně se naopak líbí moc. Mám Valentinku, ale Valinko, Vali, taky říkáme. A druhá dcera je právě Simonka. ![]()
Simona i Valerie se mi obe hodne libi, obe jmena maji hodne variant, Sarlota se mi nelibi naopak vubec:)
@Nanna30 jee, Valentynu jsem taky zvazovala
jen manzelovi se to moc nezdalo.
Na Sarlote se mi libilo, ze by to byla tak trochu Karla po mem tatinkovi. I kdyz na me trochu vic nazdobena.