Simona, Šarlota, Valerie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
8.8.20 17:49

Mně se nejvíc líbí sarlota, chtěla jsem pro dceru, ale manželovi se nelíbí. Simona je pro mě neutrální, ani i pekne ani skarede. Valerie se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.8.20 20:24

Dekuju moc vsem za komentare! :kytka: Treba se jeste objevi nejake dalsi. Udelalo mi radost, ze je skore tak krasne vyrovnane :) takze je vlastne jedno, jak to rozseknem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.8.20 20:37

Sama bych na Simonu asi nikdy nepřišla, ale jak jsi to sem napsala, tak :palec:
Líbí se mi, že se dá „tvarovat“ pro malou holku a zní pěkně i pro dospělou ženu v základním tvaru. Šarlota se mi nelíbí, Valerie je hezké jméno, dokud se z ní nestane VALINKA a to slýchám často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.8.20 20:57

@Dája999
Simona zní tak jemně, vznešeně.. a mic se dnes ani nedává. Je to hezké na holčičku i dospělou ženu. Z toho zakladatelčina výběru hlasuji pro Simonku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.8.20 21:40
@p.Zv. píše:
Simona, Šarlota, Valerie. Tak povidejte, devcata, jsem zvedava :lol: :kytka: Nebojte, nebudu rozhodovat podle emimina :) A neni potreba psat „vsechny jsou hrozny“. Kazdemu se libi jina jmena, proto se vsichni nejmenujeme stejne :)

Valerie je podle nejlepší. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
8.8.20 21:51

Nejvíc se mi líbí Valerie, ale jen základní tvar. Běžně se jim říká Valika, Valina a to mi přijde hrozný. Šarlota za mě dobrý, znala jsem pár starších dam s tímhle jménem. Simona se mi nelíbí vůbec a všechny co znám jsou protivný, takže jsem i předpojatá, dá se říct :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.8.20 21:52

Valerie, Sarlota, Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
8.8.20 22:05

Msm Valerii takze za me top :srdce: A rikam ji Val nebo Vali. Sle je fakt ze ve skole ji říkají Valinko. Ona to miluje, ja uz si zvykla. Dite bude jen chvíli a pak už ji tak nikdo rikat nebude, tak to vydržím. Za me to byla jasná volba od me puberty a BH90210 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.8.20 22:13
@lamicina píše:
Simona se mi nelíbí vůbec a všechny co znám jsou protivný, takže jsem i předpojatá, dá se říct :lol:.

Taky to tak mám. Ve stejné přihrádce mám i Patricii nebo Adrianu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 20:18

Rozhodně Valerie

@p.Zv. píše:
Simona, Šarlota, Valerie. Tak povidejte, devcata, jsem zvedava :lol: :kytka: Nebojte, nebudu rozhodovat podle emimina :) A neni potreba psat „vsechny jsou hrozny“. Kazdemu se libi jina jmena, proto se vsichni nejmenujeme stejne :)

Určitě Valerie, líbí se mě její význam silná. Se zdrobnělinou Val se mne ještě líbí Valdís :srdce: Šarlota je pro mně paskvil francouzské Charlotte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.8.20 21:16

Všechny jsou pěkný! :)
Za mě v tomto pořadí: Simona, Valerie, Šarlota.
Překvapuje mě, že tu není moc populární oslovení „Valinko“, mně se naopak líbí moc. Mám Valentinku, ale Valinko, Vali, taky říkáme. A druhá dcera je právě Simonka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.8.20 21:17

Simona i Valerie se mi obe hodne libi, obe jmena maji hodne variant, Sarlota se mi nelibi naopak vubec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.8.20 21:46

Jednoznačně Simona:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.8.20 22:35

@Nanna30 jee, Valentynu jsem taky zvazovala :palec: jen manzelovi se to moc nezdalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.8.20 22:40

Na Sarlote se mi libilo, ze by to byla tak trochu Karla po mem tatinkovi. I kdyz na me trochu vic nazdobena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze