Sipo napůl s rodiči
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
@mirecekblbecek Mě by zajímalo, v čem podle tebe budou rodiče tratit, když budou mít každý svůj měřák. To mi, prosím tě vysvětli. A jestli se chceš ohánět ztrátovým odběrem v případě odpočtovýho měřáku, že něco zůstane mezi, tak na to zapomeň rovnou, protože to jsou naprosto zanedbatelné částky.rodiče? proč ti? já si myslím, že zaklad. platí méně než by měla, že platí jen 50% je jen dobrá vůle tchánovců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek Ty řešíš věci, který jsou naprosto bezpředmětný pro odběr energií
Bydlela jsi někdy v takových podmínkách?
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
@mirecekblbecek Ty řešíš věci, který jsou naprosto bezpředmětný pro odběr energiíBydlela jsi někdy v takových podmínkách?
polopatě, co chceš slyšet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:rodiče? proč ti? já si myslím, že zaklad. platí méně než by měla, že platí jen 50% je jen dobrá vůle tchánovců.No a? Tak když tam budu měřáky, tak bude platit podle toho, kolik odebere. Když odebere víc, tak prostě bude platit víc. Pořád nechápu, v čem jako vidíš ten problém. V konečném důsledku jestli odeberou víc, tak tchánovci budou platit míň a snacha bude doceněná, že je nenechala platiti zbytečně moc
- Citovat
- Upravit
@mirecekblbecek píše:Že je Slunce oranžový?
polopatě, co chceš slyšet?
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
No a? Tak když tam budu měřáky, tak bude platit podle toho, kolik odebere. Když odebere víc, tak prostě bude platit víc. Pořád nechápu, v čem jako vidíš ten problém. V konečném důsledku jestli odeberou víc, tak tchánovci budou platit míň a snacha bude doceněná, že je nenechala platiti zbytečně moc
každý vidíme problém v něčem jiném, mi vadí, že je zaklad. držgrešle a řeší prkotiny v řádech stokorun.Ale jestli je tchýně stejná, bude ráda, že platí méně(ta tchýně), ale já mám zato, že tchýně je spíše dobračka, jinak by to měli dávno propočítáno spravedlivěji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
každý vidíme problém v něčem jiném, mi vadí, že je zaklad. držgrešle a řeší prkotiny v řádech stokorun.Ale jestli je tchýně stejná, bude ráda, že platí méně(ta tchýně), ale já mám zato, že tchýně je spíše dobračka, jinak by to měli dávno propočítáno spravedlivěji.
I kdyby byla. Doplatí na tom v tomhle případě ti tchánovci? Boože, nemůžeš vymyslet aspoň něco smysluplnějsího?
Kdybys aspoň argumentovala třeba cenou nainstalování měřáků nebo tím, že se bude muset zasáhnou do rozvodů a bude z toho bordel nebo čímkoliv jiným. Ale takovou kravinou
![]()
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
I kdyby byla. Doplatí na tom v tomhle případě ti tchánovci? Boože, nemůžeš vymyslet aspoň něco smysluplnějsího?Kdybys aspoň argumentovala třeba cenou nainstalování měřáků nebo tím, že se bude muset zasáhnou do rozvodů a bude z toho bordel nebo čímkoliv jiným. Ale takovou kravinou
![]()
no tak, jestli jsou pro tebe dobré vztahy kravina, no tak to no coment.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
no tak, jestli jsou pro tebe dobré vztahy kravina, no tak to no coment.
Tak jestli máš pocit, že spravedlivě rozpočítaný odběr dělá špatný vztahy, tak to s tebou opravdu není co řešit no ![]()
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
Tak jestli máš pocit, že spravedlivě rozpočítaný odběr dělá špatný vztahy, tak to s tebou opravdu není co řešit no
svoje stanovisko jsem vysvětlila dostatečně v předešlých komentářích. Jen doufám, že si mí synové nedovedou do mého domu takovou držgrešli, na ty jsem alergická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že pořádek dělá přátele. Kdyby žili mladí jinde, taky by si platili každý, co spotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Myslím, že pořádek dělá přátele. Kdyby žili mladí jinde, taky by si platili každý, co spotřebuje.
jistě, měřáky jsou vpořádku, není v pořádku lakomá „dcera“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek A to ona je držgrešle, když chce odebírat energie podle měřáků?
Tak to budeš mít veselý, až si synové přivedou slečny. Když tě takhle vytáčí tohle.
To tě lituju předem ![]()
- Citovat
- Upravit
@RadkaCh píše:
@mirecekblbecek A to ona je držgrešle, když chce odebírat energie podle měřáků?Tak to budeš mít veselý, až si synové přivedou slečny. Když tě takhle vytáčí tohle.
To tě lituju předem
je to je pořád dokola, měřáky ano, vadí mi, že špekuluje, kde by vydělala nad vlastníma rodičema. má být ráda, že má kde bydlet a ne toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek Mě by zajímalo, v čem podle tebe budou rodiče tratit, když budou mít každý svůj měřák. To mi, prosím tě vysvětli. A jestli se chceš ohánět ztrátovým odběrem v případě odpočtovýho měřáku, že něco zůstane mezi, tak na to zapomeň rovnou, protože to jsou naprosto zanedbatelné částky.
Jinak zakladatelko, buď můžete mít svoje vlastní sipo, pokud si necháte nainstalovat svoje vlastní přípojky, z nichž vás každá vyjde na cca 40.000,– nebo si můžete nainstalovat odpočtové měřáky do už zavedeného vedení a potom podle nich rozpočítat spotřebu.