Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindii I ja miluju sex. A abych si to uzila tak potrebuju proste poradneho. Jinak z toho nic nemam.Mam rada vsechno, mazleni, libani ale nejvic samotny sex a k tomu potrebuju neco vic nez maleho kasparka.
@Onder6 píše:
Je velmi zajímavé, že všichni tvrdí, že každá to má jinak, a přitom každá říká, že jí malý nevyhovuje a chce pořádného. Takže ne, že každá to má jinak, ale všechny to mají stejně
to sis cetl nazor jen nas zde, ale urco to tak vzdy neni ![]()
@Yvonne píše:
Na mě budíš dle fota pocit zajíce, takže jsem z obliga, mám ráda více chlapáky…
Já to nechtěla napsat abych pána neurazila ale když to je venku tak se přidávám ![]()
@Wennulka píše:
Dovolim si nesouhlasit.Moje kamaradka nema moc rada sex, ale kdyz uz ho ma mit tak ma radsi mensi.Kdyz je vetsi tak ji to boli. Takze takhle.
Tak takových ženských je tak 1%, takže chlap, co ho má v erekci pod 15 cm, si to může jít leda tak hodit.
@Wennulka
doufam, ze tady nejakymu chlapci nezpusobime treba komplex, nebo nejakej spatnej zkreslenej nazor na vec ![]()
@Onder6 píše:
Tak takových ženských je tak 1%, takže chlap, co ho má v erekci pod 15 cm, si to může jít leda tak hodit.
ale nee, nac ten negativni pristup?
![]()
@Lindii Tak kazda neni jako my. Muzeme se nazvat extreme narocne ![]()
Nebud smutny.My jsme jen dve nadrzene maminy a jen tak tady plkame ![]()
@Wennulka tak nevim zda narocne, ale zas verim tomu, ze si to dokazem uzit a ocenit to u partnera ![]()
Já mám v erekci 13 cm a neznám ženskou, které by to stačilo. Stejně už po svých zkušenostech nemám o žádnou zájem, jsou to povrchní svině
@Onder6 píše:
Já mám v erekci 13 cm a neznám ženskou, které by to stačilo. Stejně už po svých zkušenostech nemám o žádnou zájem, jsou to povrchní svině
@Lindii jee ja az 4.zari.To si jeste pockam.Doma mam triletou holcicku. Koukam, ze chlapecek se rozciluje ![]()