Šířka penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
5.6.12 13:53
@Anonymní píše:
jak to tu čtu, tak se řežu smíchy, připadá mi to jako ten starý vtip ze zelinářství, kdy ženská vybírá okurku a prodavač se ji ptá jestli chce širokou a krátkou nebo úzkou a dlouhou a ona mu odpoví. Mě je to fuk, já to mám na salát.Já budu tvrdit jedno, když je chlap šikovný i s malým kašpárkem zahraje velké divadlo, může být rozměrů, jak spatří a nemehlo a jiný s malým a zažiješ divočinu. :oops: " jen vzpomínky zůstaly" :*

Pravda, pravda, většinou to je komedie nebo tragédie, nejhorší je když je to tragikomedie… :lol: Jinak jsem nerozuměl tomu druhému odstavci, to je prosím psané v jakém jazyce či dialektě?? :P

• Citovat
  • Upravit
saracenka
7.6.12 11:28
@etatinek píše:
Pravda, pravda, většinou to je komedie nebo tragédie, nejhorší je když je to tragikomedie… :lol: Jinak jsem nerozuměl tomu druhému odstavci, to je prosím psané v jakém jazyce či dialektě?? :P

nejlepší je střed a pořádný požužláníčko

• Citovat
  • Upravit
719
30.8.12 18:02
@Anonymní píše:
jak to tu čtu, tak se řežu smíchy, připadá mi to jako ten starý vtip ze zelinářství, kdy ženská vybírá okurku a prodavač se ji ptá jestli chce širokou a krátkou nebo úzkou a dlouhou a ona mu odpoví. Mě je to fuk, já to mám na salát.Já budu tvrdit jedno, když je chlap šikovný i s malým kašpárkem zahraje velké divadlo, může být rozměrů, jak spatří a nemehlo a jiný s malým a zažiješ divočinu. :oops: " jen vzpomínky zůstaly" :*

Tohle je takovej blábol :P malej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého 8) některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
30.8.12 18:17
@Mamča Magduš píše:
Tohle je takovej blábol :P malej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého 8) některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím :dance:

A co mají ti chlapi s kašpárkem jiného dělat? Buď se můžou uchlácholit, že to ještě tak hrozné není, nebo se na partnerské vztahy můžou rovnou vykašlat. Tak co je lepší? ;)

• Citovat
  • Upravit
1
6.9.12 15:12

Souhlasím s Magduš

@Mamča Magduš píše:
Tohle je takovej blábol :P malej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého 8) některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím :dance:

Tím malým kašpárkem a velkým divadlem se utěšují opravdu hlavně ti, kteří mají „malého kašpárka“ a myslí si, že s sním pokaždé udělají velké divadlo. Je vidět, že Magda dovede ocenit, když jí může chlap uspokojit něčím pořádným a ne malým „kašpárkem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johnnny1235
6.9.12 16:03

taky souhlasím

@marcus555 píše:
Tím malým kašpárkem a velkým divadlem se utěšují opravdu hlavně ti, kteří mají „malého kašpárka“ a myslí si, že s sním pokaždé udělají velké divadlo. Je vidět, že Magda dovede ocenit, když jí může chlap uspokojit něčím pořádným a ne malým „kašpárkem“.

Taky souhlasím, neslyšel jsem nikdy od ženský, že by něco takovýho řekla. Naopak byly rády, že ho mám velkýho, že je prý malej nedokázal uspokojit tak jako ten muj. Ozve se mi nějaká co tu velikost ocení? :) johnnny1235@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
12
18.1.13 15:31

Ktera by me chtela? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.13 16:01

@czuucker tak snad se představím i s rozměrama, ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.13 21:11

Zlaty stred :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
18.1.13 21:14

Pritel ho ma trochu vetsiho.Pri sexu super ale ted kdyz jsem tehotna tak je to problem. Narazi mi na cipek a dost to boli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.1.13 21:20

:mrgreen: cim sirsi tim lepsi…jen to nesmi byt jak kostka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.1.13 21:27
@czuucker píše:
Zlaty stred :D

Na mě budíš dle fota pocit zajíce, takže jsem z obliga, mám ráda více chlapáky… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.1.13 21:30
@Berenikee píše: :mrgreen: cim sirsi tim lepsi…jen to nesmi byt jak kostka :mrgreen:

Souhlas, mám také takové pocity. široký a dobrou délku, ale také záleží i na partnerce, je holka, co je drobná a houby s ní, jelikož od přírody samo, že není tak hluboká, a je holka krev a mlíko a takový 3cm x 15je ji málo…
Já jsem tedy krev a mléko, široká ramena, takže prostě potřebuji pořádný materiál, a hlavně který má nějaké zkušenosti, jelikož zaškolovat muže fakt je pro mne v sexu ztráta času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.1.13 21:34

@Yvonne taky tak, s tím zaškolováním :)

• Citovat
  • Upravit
23847
18.1.13 21:37
@Yvonne píše:
Na mě budíš dle fota pocit zajíce, takže jsem z obliga, mám ráda více chlapáky… :pankac:

A tak to já jsem i na zajíce, akorát na mne je moc rozmazanej a přesvětlenej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí