Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@etatinek píše:
Pravda, pravda, většinou to je komedie nebo tragédie, nejhorší je když je to tragikomedie…Jinak jsem nerozuměl tomu druhému odstavci, to je prosím psané v jakém jazyce či dialektě??
nejlepší je střed a pořádný požužláníčko
@Anonymní píše:
jak to tu čtu, tak se řežu smíchy, připadá mi to jako ten starý vtip ze zelinářství, kdy ženská vybírá okurku a prodavač se ji ptá jestli chce širokou a krátkou nebo úzkou a dlouhou a ona mu odpoví. Mě je to fuk, já to mám na salát.Já budu tvrdit jedno, když je chlap šikovný i s malým kašpárkem zahraje velké divadlo, může být rozměrů, jak spatří a nemehlo a jiný s malým a zažiješ divočinu." jen vzpomínky zůstaly"
Tohle je takovej blábol
malej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého
některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím ![]()
@Mamča Magduš píše:
Tohle je takovej blábolmalej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého
některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím
A co mají ti chlapi s kašpárkem jiného dělat? Buď se můžou uchlácholit, že to ještě tak hrozné není, nebo se na partnerské vztahy můžou rovnou vykašlat. Tak co je lepší? ![]()
@Mamča Magduš píše:
Tohle je takovej blábolmalej kašpárek zahraje prd divadlo, tohle jsou kecy chlapa, který toho " kašpárka " má a přiznejte si to sami pánové, je to pro některé z vás ta největší " chlouba " a protože se s tím nedá už moc dělat, tak si vsugerováváte, že vlastně na tu důležitou " činnost " není třeba mít něco velkého
některé dámy možná nebudou souhlasit, ale já ze ze zkušenosti s výše uvedeným citátem nesouhlasím
Tím malým kašpárkem a velkým divadlem se utěšují opravdu hlavně ti, kteří mají „malého kašpárka“ a myslí si, že s sním pokaždé udělají velké divadlo. Je vidět, že Magda dovede ocenit, když jí může chlap uspokojit něčím pořádným a ne malým „kašpárkem“.
@marcus555 píše:
Tím malým kašpárkem a velkým divadlem se utěšují opravdu hlavně ti, kteří mají „malého kašpárka“ a myslí si, že s sním pokaždé udělají velké divadlo. Je vidět, že Magda dovede ocenit, když jí může chlap uspokojit něčím pořádným a ne malým „kašpárkem“.
Taky souhlasím, neslyšel jsem nikdy od ženský, že by něco takovýho řekla. Naopak byly rády, že ho mám velkýho, že je prý malej nedokázal uspokojit tak jako ten muj. Ozve se mi nějaká co tu velikost ocení?
johnnny1235@seznam.cz
Pritel ho ma trochu vetsiho.Pri sexu super ale ted kdyz jsem tehotna tak je to problem. Narazi mi na cipek a dost to boli ![]()
@czuucker píše:
Zlaty stred
Na mě budíš dle fota pocit zajíce, takže jsem z obliga, mám ráda více chlapáky… ![]()
@Berenikee píše:cim sirsi tim lepsi…jen to nesmi byt jak kostka
Souhlas, mám také takové pocity. široký a dobrou délku, ale také záleží i na partnerce, je holka, co je drobná a houby s ní, jelikož od přírody samo, že není tak hluboká, a je holka krev a mlíko a takový 3cm x 15je ji málo…
Já jsem tedy krev a mléko, široká ramena, takže prostě potřebuji pořádný materiál, a hlavně který má nějaké zkušenosti, jelikož zaškolovat muže fakt je pro mne v sexu ztráta času…
@Yvonne píše:
Na mě budíš dle fota pocit zajíce, takže jsem z obliga, mám ráda více chlapáky…
A tak to já jsem i na zajíce, akorát na mne je moc rozmazanej a přesvětlenej
![]()
Pravda, pravda, většinou to je komedie nebo tragédie, nejhorší je když je to tragikomedie…
Jinak jsem nerozuměl tomu druhému odstavci, to je prosím psané v jakém jazyce či dialektě??