Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Onder6 píše:
Je velmi zajímavé, že všichni tvrdí, že každá to má jinak, a přitom každá říká, že jí malý nevyhovuje a chce pořádného. Takže ne, že každá to má jinak, ale všechny to mají stejně
Naštěstí to tak není a téměř každý k sobě najde vhodný protějšek.
Uvědom si ža na pánské diskusi ho má skoro každý ke 20-ti centimetrům a na dámské diskusi má skoro každá 20-ti centimetrového doma.
Jenže průměr je opravu kolem těch 15-ti centimetrů.
A jestli je to dobré do postele nebo jen na fotbal nevím, ale řekl bych že i v posteli se s tím dá něco slušného předvést a není ani problém k tomu sehnat vhodnou partnerku, jen je asi třeba hledat v takovém případě jinde než na disusi o šířce penisu.
Taky mam radsi vetsi a silnejsi. Ale kdyz mi bylo dvacet tak jsem radsi ty hubenoury. Asi ho manzelovi zmerim a pridam do statistiky.
Onder6 píše:
Já mám v erekci 13 cm a neznám ženskou, které by to stačilo. Stejně už po svých zkušenostech nemám o žádnou zájem, jsou to povrchní svině
Tak tohle je ale vyloženej blábol, máš spíš problém v hlavě než v kalhotech.
@Onder6 píše:
Já mám v erekci 13 cm a neznám ženskou, které by to stačilo. Stejně už po svých zkušenostech nemám o žádnou zájem, jsou to povrchní svině
Hele to neni o tom kolik Ti meri. Najdi si slecnu ktere to nebude vadit a pohoda.My uz sme zkusene maminy a mame jine naroky.Ale kazda jsme jina.Muj kamarad nema ani prumer a holky na nej leti jako blazen. Protoze je mily, charismaticky a neresi velikost.
Dvaceticentimetrovy neeee. Hlavne ne do zadku. To uz je fakt moc.
Muj byvali taky nemel buh vi co.Ale ja s tim problem nemela. Uzila jsem si to i tak. Potom kdyz sem poprve spala se svym soucasnym pritelem tak to byl velky rozdil a uz bych nemenila.Ale kazda jsme jina, kazde vyhovuje neco jineho.
@Lindii píše:to nerikej, jestli jsi takhle k zensky negativni, tak sem si jista, ze ji ani nevadi tvych 13cm, jako tvuj negativni a pesimisticky pristup..tak ze hlavu vzhuru, bud milej, pozornej a uvidis, zeto pujde lepe
To jsou nesmyslné kecy zase. Když ho má chlap malého, tak je mu prd platné, že je milej a pozornej, na tom se tu všechny shodly.
@Onder6 píše:
Já se ani nedivím, že tě žádná nechce, ale jak to tak vidím, tak v tvým případě by tě nechtěla ani kdybys ho měl dvaceticentimetrovýho http://smileys.smileycentral.com/…3/3_8_14.gif
@Onder6 píše:
To jsou nesmyslné kecy zase. Když ho má chlap malého, tak je mu prd platné, že je milej a pozornej, na tom se tu všechny shodly.
proč vůbec chodíš na takovýto diskuze, když tady akoráš urážíš ženský a lituješ se, jak ho máš malýho a že tě žádná nechce