Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravím všechny .. Jdu se za Vámi poradit. Máme teď s manželem trochu problém. Známe se již 7 let a 4roky jsme svoji. Možná už je mezi námi stereotyp, ale doufám, že bude zase vše ok a bude nám spolu hezky. Moc manžela miluju, on mě má určitě také moc rád. Ale včera mi hrozně vyčetl můj sexuální přístup k němu. Vyčetl mi, že si o sex říká pouze on a já nikdy za ním nepříjdu. 6e prý je náš sex nudný
Hrozně mě to mrzí. Snažím se být výborná partnerka ve všech směrech. Ale je pravda, že můj apetit trochu ochladl. nyní je to hlavně daný tím, že jsem těhotná a mé myšlenky jsou jiný. Ale on mi řekl, že prej jsem taková celých 7 let. Ale to není pravda! Máme oba dva různá období. Někdy mívám velký apetit já, někdy on .. Já mám třeba ráda předehru - něžnost. Ale to on zase ne, on jde raději hned na věc. A to mi právě vadí a jemu to vadí na mě. Není to tak dávno, kdy mi řekl, že mu stačí sex jednou za 2 týdny - a to jsem zrovna zase já mohla každý den. Nyní má apetit každý druhý den. Fakt se to u nás stále mění. Ale mě by nikdy nenapadlo ho za to krizizovat. Za to on mi to dokáže hodně vyčítat. A to mi právě vadí - ty jeho keci, když to musí furt hodnotit, kritizovat, achjo
Nejsem přece na baterky, potřebuju nějakou motivaci, vášeň .. pak by mě to víc bavilo, a ne takový keci .. Holky poraďte mi, jak si ho mám udobřit, nechci, aby byl se mnou v posteli nespokojený .. Romantiku nemá rád. Abych si stála za každou cenu za svým a hádala se s ním, to taky nechci, akorát si to oba dva ještě více znechutíme. Chci být dobrá partnerka, ale mrzí mě jeho chování. A mrzí mě, že jsem ho takhle zklamala, ještě si najde nějakou milenku - i to mi včera řekl .. Je to boj s těma chlapama ![]()
tohle presne znam!!!!! to je jak u nas. Nicmene ja ted jsem taky tehotna a vubec nemam silu to nejak resit ![]()
Jo tohle znám též… jestli se najde rada, která by zabrala i u nás byla bych jedině ráda ![]()
Počkej, počkej …¨Bereš to ze špatného konce … Ty nejsi ta špatná a vůbec tě nemá co mrzet, že jsi ho zklamala …
Výkyvy máte oba, oba by vás mělo mrzet, že máte krizi a snažit se ji vyřešit (nejlépe si sednout a v klidu si říct svoje přání a potřeby, a co je kdo z vás ochoten pro zlepšení vztahu udělat) a ne aby pán tvorstva dělal dusno a ty z toho byla špatná a ještě se omlouvala.
Nechci malovat čerta na zeď ale přijde mi z tvého popisu, že nějaká „milenka“ je možná na dohled (ne-li blíž) a on je teď na koni a dává ti to sežrat. To oni takhle chlapi najednou vidí všechno dramaticky, nikdy to nebylo dobrý, všechno je špatně.
Já tohle považuju spíš za nějaký pokus urazit, když řekne, že celých 7let je s tebou sex nudný. Navíc když jsi těhotná… Chlapi se bohužel občas v těhotenství zvencnou ![]()
Já bych to asi nechala teď plavat, abych se nutila do nějakých praktik jen proto, abych nebyla nudná, to by se mi nechtělo, proč jako ![]()
Já teď za vším vidím ženskou, muž měl plnou hubu keců a kritiky vždycky, když měl milenku, najednou totiž mohl srovnávat ![]()
Ahojda,taky jsen tehotna a muj apetit trosku ustoupil a jeho stoupnul…taky mi to vycetl,tak jsee si eedli,ha rekla svy a on svy…omluvili se…a je to dobry…
ale nelibi se mi,ze te takle urazi…skuste pokecat… -)
Me rika muz skoro to same, i o milence mluvi, nebo ze si zajde za profesionalkou a tak… ale ja vim, ze to proste jen tak placa, ze to nemysli vazne…nevim jestli pouzil slovo nudny, ale ze proste nejsem iniciativni, casto se proste necham ukecat a neni tam zadna radost.
Jeho to proste dost trapi, no a ja se mu teda tolik nedivim, jako chapu ho, fakt se moc nepretrhnu (a to nebylo jen v tehotenstvi), proste se mi ta sexualni potreba zmenila a nevim co s tim, abychom byli spokojeni oba.
fakt je ten, ze kdyz je chut, neni prilezitost, kazisuk je furt pritomen. Kdyz je kazisuk tuhej, tak jsem teda tuha i ja. Coz on proste nejak nechce moc brat v potaz.
kdyz uz neco ziniciuju a vymyslim, tak zase nechce on - prace a tak. No na pytel.
no kazdopadne jsem rada, ze v tom nejsem sama. Nejak to ale taky resit musime, nam to obcas pekne kazi vztah.
Me prijde teda pekne blby ze ma tyhle keci - nevim no, asi sem jina, ale chut po tomhle rozhovoru by mi klesla uplne.
A nemela bych tendenci se snazit......
No mně se nelíbí, že ti něco vyčítá, ale aby udělal něco proto abys to chtěla častěji viz předehra tak to ne. Může si za to sám.
@jizvíková nemusi to tak bejt, spis chce zenskou vyprovokovat a tohle je proste pitomej pokus.....ale taky muze.
jejda, ti chlapi jsou ale pitomí..to můj švagr říká švici taky o milence atd..přitom ona nevím po kom je, ale může to mít pořád
prostě jsou lidi různí, já umím být taky přejízlivá a řeknu i to, co nechci…určo to tak nemyslel..a milenku bych za tím taky neviděla…u obouch vás spíš hrají roli hormony…on to zkouší, tebe to mrzí..uvidíš, že to tak horký nebude.
No… ja uz jsem to vzdala. Taky mame rozdilny apetit… On je vycerpany praci, ja jsem nestastna ze uz se mu nelibim, ci kdo vi co. Nechavam tomu volny prubeh a kdyz uz dojde na akci, snazim se si ji uzit a zaroven aby si ji uzil i on, aby se treba tesil na priste.
To s tou milenkou snad nemyslel vazne, ne? To teda doufam, ze pujde a omluvi se…
Achjo, to jsem ti teda poradila, ale sama nevim
![]()
za ty blbý kecy bych se na něj nejdřív nasr.. a pak se zamyslela a navrhla řešení, které mu vyjde vstříc, chápu, že teď nemáš moc chuť, ale pokud jsi po zdravotní stránce v pořádku, tak bych se snažila o nějakou akci a třeba tě to zase chytne nebo naopak se jemu zase sníží libido, třeba jen útočí, protože ví, že teď to nemůže jen tak od tebe mít
sexuální život bych určitě nepodceňovala a neodsouvala do pozadí..