Manžel je se mnou nespokojený :-(

259
23.5.12 15:15

manžel je se mnou nespokojený :-(

Ahoj, zdravím všechny .. Jdu se za Vámi poradit. Máme teď s manželem trochu problém. Známe se již 7 let a 4roky jsme svoji. Možná už je mezi námi stereotyp, ale doufám, že bude zase vše ok a bude nám spolu hezky. Moc manžela miluju, on mě má určitě také moc rád. Ale včera mi hrozně vyčetl můj sexuální přístup k němu. Vyčetl mi, že si o sex říká pouze on a já nikdy za ním nepříjdu. 6e prý je náš sex nudný :-( Hrozně mě to mrzí. Snažím se být výborná partnerka ve všech směrech. Ale je pravda, že můj apetit trochu ochladl. nyní je to hlavně daný tím, že jsem těhotná a mé myšlenky jsou jiný. Ale on mi řekl, že prej jsem taková celých 7 let. Ale to není pravda! Máme oba dva různá období. Někdy mívám velký apetit já, někdy on .. Já mám třeba ráda předehru - něžnost. Ale to on zase ne, on jde raději hned na věc. A to mi právě vadí a jemu to vadí na mě. Není to tak dávno, kdy mi řekl, že mu stačí sex jednou za 2 týdny - a to jsem zrovna zase já mohla každý den. Nyní má apetit každý druhý den. Fakt se to u nás stále mění. Ale mě by nikdy nenapadlo ho za to krizizovat. Za to on mi to dokáže hodně vyčítat. A to mi právě vadí - ty jeho keci, když to musí furt hodnotit, kritizovat, achjo :-( Nejsem přece na baterky, potřebuju nějakou motivaci, vášeň .. pak by mě to víc bavilo, a ne takový keci .. Holky poraďte mi, jak si ho mám udobřit, nechci, aby byl se mnou v posteli nespokojený .. Romantiku nemá rád. Abych si stála za každou cenu za svým a hádala se s ním, to taky nechci, akorát si to oba dva ještě více znechutíme. Chci být dobrá partnerka, ale mrzí mě jeho chování. A mrzí mě, že jsem ho takhle zklamala, ještě si najde nějakou milenku - i to mi včera řekl .. Je to boj s těma chlapama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
23.5.12 15:18

tohle presne znam!!!!! to je jak u nas. Nicmene ja ted jsem taky tehotna a vubec nemam silu to nejak resit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
23.5.12 15:20

Jo tohle znám též… jestli se najde rada, která by zabrala i u nás byla bych jedině ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
23.5.12 15:20

Počkej, počkej …¨Bereš to ze špatného konce … Ty nejsi ta špatná a vůbec tě nemá co mrzet, že jsi ho zklamala …
Výkyvy máte oba, oba by vás mělo mrzet, že máte krizi a snažit se ji vyřešit (nejlépe si sednout a v klidu si říct svoje přání a potřeby, a co je kdo z vás ochoten pro zlepšení vztahu udělat) a ne aby pán tvorstva dělal dusno a ty z toho byla špatná a ještě se omlouvala.
Nechci malovat čerta na zeď ale přijde mi z tvého popisu, že nějaká „milenka“ je možná na dohled (ne-li blíž) a on je teď na koni a dává ti to sežrat. To oni takhle chlapi najednou vidí všechno dramaticky, nikdy to nebylo dobrý, všechno je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.5.12 15:21

Já tohle považuju spíš za nějaký pokus urazit, když řekne, že celých 7let je s tebou sex nudný. Navíc když jsi těhotná… Chlapi se bohužel občas v těhotenství zvencnou :|
Já bych to asi nechala teď plavat, abych se nutila do nějakých praktik jen proto, abych nebyla nudná, to by se mi nechtělo, proč jako :nevim:
Já teď za vším vidím ženskou, muž měl plnou hubu keců a kritiky vždycky, když měl milenku, najednou totiž mohl srovnávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.5.12 15:29

Ahojda,taky jsen tehotna a muj apetit trosku ustoupil a jeho stoupnul…taky mi to vycetl,tak jsee si eedli,ha rekla svy a on svy…omluvili se…a je to dobry…
ale nelibi se mi,ze te takle urazi…skuste pokecat… -)

• Citovat
  • Upravit
14047
23.5.12 15:30

Když začne mít chlap tyhle hlody, tak už ženskou má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.5.12 15:34

Me rika muz skoro to same, i o milence mluvi, nebo ze si zajde za profesionalkou a tak… ale ja vim, ze to proste jen tak placa, ze to nemysli vazne…nevim jestli pouzil slovo nudny, ale ze proste nejsem iniciativni, casto se proste necham ukecat a neni tam zadna radost.

Jeho to proste dost trapi, no a ja se mu teda tolik nedivim, jako chapu ho, fakt se moc nepretrhnu (a to nebylo jen v tehotenstvi), proste se mi ta sexualni potreba zmenila a nevim co s tim, abychom byli spokojeni oba.

fakt je ten, ze kdyz je chut, neni prilezitost, kazisuk je furt pritomen. Kdyz je kazisuk tuhej, tak jsem teda tuha i ja. Coz on proste nejak nechce moc brat v potaz.

kdyz uz neco ziniciuju a vymyslim, tak zase nechce on - prace a tak. No na pytel.

no kazdopadne jsem rada, ze v tom nejsem sama. Nejak to ale taky resit musime, nam to obcas pekne kazi vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.5.12 15:34

Me prijde teda pekne blby ze ma tyhle keci - nevim no, asi sem jina, ale chut po tomhle rozhovoru by mi klesla uplne. :-( A nemela bych tendenci se snazit......

• Citovat
  • Upravit
Caty
23.5.12 15:35

No mně se nelíbí, že ti něco vyčítá, ale aby udělal něco proto abys to chtěla častěji viz předehra tak to ne. Může si za to sám.

• Citovat
  • Upravit
14856
23.5.12 15:35

@jizvíková nemusi to tak bejt, spis chce zenskou vyprovokovat a tohle je proste pitomej pokus.....ale taky muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.5.12 15:36

Tak mu řekni to co jsi napsala tady nám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1452
23.5.12 15:40

jejda, ti chlapi jsou ale pitomí..to můj švagr říká švici taky o milence atd..přitom ona nevím po kom je, ale může to mít pořád :-) prostě jsou lidi různí, já umím být taky přejízlivá a řeknu i to, co nechci…určo to tak nemyslel..a milenku bych za tím taky neviděla…u obouch vás spíš hrají roli hormony…on to zkouší, tebe to mrzí..uvidíš, že to tak horký nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
23.5.12 15:44

No… ja uz jsem to vzdala. Taky mame rozdilny apetit… On je vycerpany praci, ja jsem nestastna ze uz se mu nelibim, ci kdo vi co. Nechavam tomu volny prubeh a kdyz uz dojde na akci, snazim se si ji uzit a zaroven aby si ji uzil i on, aby se treba tesil na priste.
To s tou milenkou snad nemyslel vazne, ne? To teda doufam, ze pujde a omluvi se…
Achjo, to jsem ti teda poradila, ale sama nevim :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
23.5.12 15:55

za ty blbý kecy bych se na něj nejdřív nasr.. a pak se zamyslela a navrhla řešení, které mu vyjde vstříc, chápu, že teď nemáš moc chuť, ale pokud jsi po zdravotní stránce v pořádku, tak bych se snažila o nějakou akci a třeba tě to zase chytne nebo naopak se jemu zase sníží libido, třeba jen útočí, protože ví, že teď to nemůže jen tak od tebe mít :-) sexuální život bych určitě nepodceňovala a neodsouvala do pozadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí