Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wennulka píše:
Zajimalo by me kde se tady takovy exoti berou
Mě taky, já mám kamaráda, kterej ho má zase velkýho a stěžuje si, že nemůže najít přítelkyni, protože s ním žádná nechce spat, tak si žádnou nehledá, takže to stejný v bleděmodrým, akorát jeden málo druhej moc
@Onder6 píše:
To jsou nesmyslné kecy zase. Když ho má chlap malého, tak je mu prd platné, že je milej a pozornej, na tom se tu všechny shodly.
tak si ho nekam zavri a jdi si lehnout, protoze tvuj postoj neni zcela zdrav ![]()
Já teda myslím, že o velikosti to není. Pokud je chlap hodně obdařený, ale nebude to z holkou umět, tak mu je ta výbavu celkem k ničemu. ![]()
@Lindii píše:
@pavlina-strakova asi tak, napsala si to za mne…
si asi přišel postěžovat, uražený mužský ego
http://smileys.smileycentral.com/…3/3_8_13.gif
@pavlina-strakova Extreme velky to asi neni nic pro me. Mozna to i boli
20 cm je akorat pro me ![]()
No tak ze zkusenosti vim ze zivot na penisu fakt nestoji. Nastesti. ![]()
@Onder6 píše:
Já mám v erekci 13 cm a neznám ženskou, které by to stačilo. Stejně už po svých zkušenostech nemám o žádnou zájem, jsou to povrchní svině
Ale no tak, važ slova, neházej všechny do jednoho pytle ![]()
@Wennulka píše:
@pavlina-strakova Extreme velky to asi neni nic pro me. Mozna to i boli20 cm je akorat pro me
20cm je extrémně velký. ![]()
Ale je pravda, ze chlapi z toho maji docela komplexy.Jako nektere zeny. treba z prsou.Ale ja sem proste pro ty obdarenejsi.Mam vse v jednom. Hodneho, sebevedomeho, obdareneho chlapa ![]()
I tech dvacet je teda na me dost. Leda ho pak pro me zariznout. ![]()
@pavlina-strakova clovek se mu snazi rict, ze to tak vzdy neni a on nam div jeste nevynada, tak at si trhne a neleze mezi zensky ![]()
@Wennulka 18 ma muj milacek a kdyby se dovedel, ze ho tady vypisuju, tak by si asi klepal na celo ![]()
@Wennulka píše:
@Šmoulinka5 No dobre tak 18
Tak to už je lepší, ale já bych šla ještě trochu níž. ![]()
No a ted co jsem tehotna tak by ho mel manzel nejradsi centimetrovyho protoze se boji ze tomu mimi ublizi.