Sirup do mléka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3383
8.3.18 14:54

Sirup do mléka?

Ahoj holky, malýmu chutná ochucené mléko jahodové trvanlivé. Vím že to není extra zdravé, ale jinak mi mlíko nepije. Zkoušela jsem i rozmixovat jahody nebo banán s mlíkem, ale nechce to. Vyzkoušel někdo Sirup do mléka od Dobré vody? Je to dobrý?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
8.3.18 14:57

@LLenule111 ano dítěti to chutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
8.3.18 15:05

Naším dětem chutná

• Citovat
  • Upravit
1190
8.3.18 15:05

@LLenule111 ano mame radi oba dva a jak ja mleko vubec nepiju tak tohle je mnamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
8.3.18 15:08

@LLenule111 Kolik je diteti? Sirup do mlika je podle meho slusna prasarna… ale tak kazdy to vidi jinak.
Za me fakt ne… to at radsi zadny mliko nepije…

Příspěvek upraven 08.03.18 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.3.18 15:08

Taky muzeme oba☺ nejvic ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.3.18 15:13

Taky aby ti dítě pilo mléko s ovocem, když už ochutnalo ty chemky… Já bych to nedala do pusy sama, natož dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
8.3.18 16:08
@LLenule111 píše:
Ahoj holky, malýmu chutná ochucené mléko jahodové trvanlivé. Vím že to není extra zdravé, ale jinak mi mlíko nepije. Zkoušela jsem i rozmixovat jahody nebo banán s mlíkem, ale nechce to. Vyzkoušel někdo Sirup do mléka od Dobré vody? Je to dobrý?
Díky.

I to je upech u Nas ani sirup nic. Zadne mleko umele ji nechutna uz muze kravske bude mit 2 ale i to odmita. Pritom kojena byla 15 mesicu. Takze se teste ze pije ochucene mozna casem bude chtit i ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
8.3.18 16:31

Tak když mléko nechce, tak bych ho nenutila, ne? :nevim: Sirupem bych to neřešila, bude to pěkný gyzd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.3.18 16:38

@LLenule111 Mi děti třeba mléko děti nechtěli pít vůbec, tak jsem občas dávala sušené, jako sunar. Pak začali pít, ale jen teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.3.18 18:07

Malému budou za pár dní 4 roky. A je to nějaké jiné než klasický sirup do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.3.18 18:09

První jsem dala na zkoušku plnotučné mléko s domácími jahodami ze zahrádky několikrát v létě a odmítl a mléko s banánem taky odmítá. Zkoušela jsem i různé kefíry a taky nic..až pak ty ochucené mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.3.18 18:35

Mléko dítě nepotřebuje. A ještě mu do toho cpát takový chemický hnus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.3.18 18:40

Ja mliko nepila nikdy, ani matersky :nevim:…nevim co na tom vsichni maji, kdyz ho nechce, tak ho nechce, obcas koupit kravika proc ne, ale dlouhodobe davat sirup do mlika, jen aby decko pilo mliko, to nevidim duvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
9.3.18 08:36

@LLenule111 sirup do mléka bych nedoporučovala. Přijde mi to jako samá chemie. Nekoupila bych to ani sobě. A třeba jde vyzkoušet mléko s čerstvý ovocem - pokud dítěti nechutnají kousky ovoce v mléku - lze ovoce vymačkat/přepasírovat, aby z něj byla jen šťáva a tím to zkusit udělat. Popřípadě přidat trochu medu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová