Sirup na usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35735
15.3.19 08:20

Sirup na spaní pro děti aby usnuly dřív? :mrgreen:
No to by mě zajímalo, ale myslím, že nic legálního není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
15.3.19 08:21

@Kateřina107 Zkuste do místnosti, třeba na kapesníček kápnout levandulovou esenci, dávám to synovi když je přetažený a budí se s pláčem. Jenom nezapomeňte na den tu vůni dát pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 08:23

@pikola
V lekarne jich je hned nekolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 08:24

@Heivka dekuji urcite to zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
15.3.19 08:26

Ono asi taky dost záleží kdy vstává. Jestli pozdě a ještě spí několik hodin přes den, tak je jasné, že ti neusne v 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
15.3.19 08:31

Kdyby existovaly nějaké zázračné kapky na spa ek děti, už by se to dávno vědělo a jejich vynálezce by byl těžce za vodou. My jsme zkoušeli medunkovy čaj, homeo, levanduli. Nic nepomohlo.
Nejlip zabírá úprava denního režimu a stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 08:33

@pikola taky je dost jasny ze kdyz usne ve 12 nedo v 1 v noci tak potom spi dyl, protoze ji to chybi. Pres den ji pak dam lehnout max na 20 minut a budim ji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.19 08:43

Tak existují přípravky s melatoninem, nebo homeopatická Sedalia, ale za mě teda ne, zkusila bych všemožně upravit denní režim, aby usínala dřív. Třeba jí po obědě nechat spát jen půl hodinky, hodinku a pak jí dát v osm, když se vzbudí v noci, nepřistup na hraní, rozsvěcení, pití apod., prostě buď u ní ve tmě, dokud znovu neusne. Můžeš udělat čaj s meduňkou, ale upřímně si myslím, že to k ničemu nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.19 08:44

@Kateřina107 No a jaký má teda přesně spánkový režim? Nemůže být večer naopak přetažená? Jakým způsobem uspáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.3.19 08:50

@Kateřina107 A zkoušela jste přes den nebudit? Syn (3,5) když přes den nespí aspoň 2h tak můžu zapomenout že by byl do 8 v posteli, jinak spí od cca 19:50 do 5:30, spal by déle ale snaží se ráno vidět tátu než jde do práce. Když je manžel doma spí do 6 až 6:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 08:51

@unuděná no ted ma rezim takovy, ze ji v 9 budu budit ( včera usnula az v 00:45), bude snidane, pujdeme ven( kdyz to pocasi dovoli) kdyz ne ven tak k bratrovi, ktery ma trileteho syna. Potom obed a kolem 13 hod ji dam spat. Potom zase pujdeme ven. Delam vse pro to aby byla unavena. Jenze si myslim ze problem je v tom ze jsme meli presny rezim, ale pak jsem s ni byla tyden v nemocnici, kde nam nas zabehly rezim rozhodili a ted se do nej nemuzeme dostat zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.19 08:53

@Kateřina107 Hm, tak třeba se to srovná tak nějak samo. Pokud teda nepovolíš a do té postele půjdete dle času jako dřív, řekněme půl desátá. No anebo jí ráno vzbuď dřív, po obědě dej spát taky klidně o hodinku dříve a uvidíš. U těch změn režimu je nejdůležitější vytrvat a nevzdát to po pár dnech. Většinou to trvá tak týden až 14 dní, než si dítě zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
15.3.19 08:57
@Kateřina107 píše:
@pikola taky je dost jasny ze kdyz usne ve 12 nedo v 1 v noci tak potom spi dyl, protoze ji to chybi. Pres den ji pak dam lehnout max na 20 minut a budim ji ;)

Hele ani ne :mrgreen:
Vcera byl nas 18m nakej unavenej, uz v pul 4tady knoural, ze chce haji a to normalne kolem poledne spal.. Tak jsem ho teda dala spat, protože by do 8urcite nevydrzel vstaval asi v 17:30,tak pak nesel spat v 8,ale usnul az tak v 11 a rano pred sestou byl vzhuru jako vzdy :mrgreen:
Ale jinak, starsi taky chodival spat kolem 10 a spaval rano klidne do 9,mne to nevadilo, vyhovovalo mi, ze spi ráno..ale co začal chodit do skolky a vstavat rano driv, tak i večer do pul 9 spal..
Ji zkus rano budit no.. Proste to vsechno posunout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 08:59

@Heivka driv jsem ji nebudila, ona byla vzdy spac a spavala i do 9 do rana s tim ze mezi 12-13hod si sama vlezla do postele ja si k ni jen lehla a ona zaspala, spala zhrzba hodinku a pul a vecer v 10 uz zas sama chtela jit spat. Akorat proste ted po te nemocnici je to cele rozhozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.19 09:00

@a12 Tak u nás to funguje až tak třetí den (třeba o prázdninách, když jdou spát o hoďku dvě později, než v pracovním týdnu, tak první dva dny vstávají stejně, jako do školy-síla zvyku. Když ale jdou takhle už třetí večer, tak si ráno i přispí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí