Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gabriela82 píše:
@Deníííí já se nedivím, já jsem si lízla a ani ten sirup tu hořkou chuť nepřebije.. Jeden drobek mi zůstal na patře a je to fakt
právě..jak mi dr. řekne Klacid..tak zavrhuju okamžitě..ten Ospen je hladký, sladký..mňam
..dávám ji to stříkačkou z Nurofenu..tak zkus to ještě takhle ![]()
@maminka189 Neměla jsem problém se sehnním, pro mladší dceru jsem ho kupovala minulou středu, pro starší teď v úterý v lékarně Benu.
@danali Tak to malá ho potřebovala asi měsíc a půl zpět a sehnala jsem ho až v třetí lékárně
Syn je mel nedavno, bral je 10 dni. Pri jeho davkovani mu tam pulka zbyla a dr. rikala, ze sirup se nemusi dobirat, ze 10 dnu staci, ale ze pro mensi deti s nizsim davkovanim se mensi lahvicky nedelaji.
Syn měl nedávno taky ospen a je stejně starý jako tvoje dcerka. Dobral celý a vyšlo to na deset dní, 3× 5 ml denně. A měl hnisavou angínu.
Mladá měla angínu před 14 dny, jsou jí dva roky, brala 5 ml po 8 hodinách a dr řekla že jí to mám dávat osm dnů ![]()
Prosim vas dcera ma anginu (12m),ma ospen zacala ho brat vcera, a dneska od rana prdela a pokazdy hodne ridka stolice (kaka mi jednou max. dvakrat) dnes ale 4krat posledni byla uplne zelena, mam volat a zajit k dr?
Chci se zeptat, malý taky bere Ospen 400 už 5 tý den, známky nemoci jsou pryč, budeme ho brát do pondělní kontroly, ale na co jsem se Dr. zapomněla zeptat je to, jestli můžeme na chvilku ven?