Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mladší měl také rozseklou bradu od karambolu na odrážedle, dali mu stahovací náplastě, srostlo to hezky, ale vidět to je, už to jsou 2 roky.
Také bych 4leté dítě nepustil sám na sál, není důvod nechávat stresované dítě při tom bez rodičů. Hodně doktorů jede po staru a do nějakých změn se jim nechce. ![]()
@lauraka Nechtěla by sis dát už za nějaké Tvé „velmi empatické“ příspěvky lepáka? Možná by se Ti pak rozsvítilo, to by Tvým dětem zaručeně také prospělo, protože takhle studenou matku, to jsem ještě nepotkala… Já vedu děti taky k samostatnosti, ale co čtu od Tebe, to rozum fakt nebere!
@lauraka píše:
@Maiiia To vis ze jo..![]()
Hele tak proc tam normalne lekari na sal neberou rodice? Jak si to vysvetlujes? Zjevne problem jen hysterickych matek z Emimina, ktere snad povedou dite i na prvni rande a nejradsi by asistovaly i u styku…
No jo, vsichni do jedne jsme tu hysterky, vcetne jednoho otce, jedina ty jsi letadlo.
@Xiraxinek jeji vychova nema se samostatnosti absolutne nic spolecnyho, pouze s necitlivosti.
Me bavite, vsichni najednou vedou deti k samostatnosti, jo jasne
On taky nikdo nerekne verejne, mam nesamostatne dite ze, to zni tak blbe…
@Terdul No kazit si zivot se starou ojetinou to fakt ne, za tim si stale stojim. Nazor jsem nezmenila.
@lauraka píše:
Me bavite, vsichni najednou vedou deti k samostatnosti, jo jasneOn taky nikdo nerekne verejne, mam nesamostatne dite ze, to zni tak blbe…
No hlavně, že Ty samostatná jsi až až, viď ![]()
@Terdul píše:
Tato poznamka vetsinou nema odezvu, protoze dotycna, ktera verejne prohlasuje, ze se nechala zajistit, ji nepochopi.
No právě na to narážím
![]()
@Moniulik Taky bych nenechala jit 4 lete dite samotne na sal. Dokonce bych uvazovala o stiznosti. Z chirurgie mam zkusenost jen s rentgenen a u toho jsem byla. To same u vsech osetreni na orl a ze jich bylo, vcetne dost hnusnych. A mam taky zkusenost s extremne arogantnim chirurgem, ale to se jednalo o me, nastesti.
@Terdul To neni kecani do zivota. My to tak mame, ze se vzdy vyslysime a poslechneme si druhou stranu. Samozrejme rozhodnuti je na nich, tomu clovek nezabrani. No a uz vidim matku, ktera je stastna, ze ma doma druheho Koptika.
@Terdul píše:
Tak musis jasne, jinak to bude desny udiv.
Třeba překvapí, ne?… Moment… Asi ne
![]()
@Terdul píše:
Zadny rozsviceni, ee.
Hmm, samá voda… Hotová povodeň, ty brďo ![]()
@Xiraxinek To vis aspon nemusim zoufale prodavat na bazarku. Kvuli dvacetikorune bych se ani neohnula. To holt dost maminek nastve, poptavka vzdy vysoce prevysuje nabidku. Kdo by se nechtel mit dobre
Nehlede na to, ze ja sama mam dve vysoke skoly a dobre uplatneni, i bez manzela bych krasne vyzila.
@Salorka píše:
@lauraka No spíš než dvě VŠ by jsi potřebovala převychovat…
souhlas…zpátky do bříška a přebouchat…gestapačka jedna…chudáci děti…doufám že v tomto případě budou boží mlýny mlýt