Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Asiina píše:
Ahojte, je tu nějaká maminka švadlenka, která si sama ušila nosící šátek a mohla by mi poradit? Nenechaly jste si náhodou vzor, nebo info jak dlouhou látku atd? Děkuju ❤️️
Vykašli se na šití. Já jsem schopná ušít hodně věcí, ale šátek jsem sehnala použitý a byl super. Byl zanošený, vzala jsem si kvalitnější - za stejnou cenu jsem ho po dvou dětech poslala i dál.
@Asiina píše:
Okej, tak já se jdu koukat po eshopech na šátky 😁
Zkus nosící skupinky. Často někdo prodává. A zanošený je mnohem lepší než nový. Mně vybírala kamarádka, protože jsem nevěděla jaký. A účel splnil dokonale. Nebo od někoho půjčit.
Šátek kup nejlépe zanoseny, nebude tak tvrdý a pevný, bude pěkně poddajný.
@Asiina látky na šátky jsou tkané speciální technikou, aby i „nepružný“ šátek mírně pružil-je to dáno směrem tkaní. To v metráži nekoupíš. Pokud chceš šít, tak nosítko, ale ne šátek. ![]()
@Asiina
podívej se na flér, tam ti to někdo ušije, nebo prodá
@Asiina píše:
Okej, tak já se jdu koukat po eshopech na šátky 😁
Koukni na Facebook, je tam veliká nosící komunita, a načti si, co přesně chceš kupovat a pak vyber z prodejního alba. Nebudeš litovat
Pro začátek je nový šátek na nic.
Ps kdybys byla z okolí, ukážu, půjčím, naučím vázat ![]()
@Asiina všude žijou dobrý lidi
Zkus zen Facebook, buď nosící, nebo nějakou regionální skupinu. Nebo Pomáháme v šestinedělí
@Asiina píše:
@Cenarius no buď jsou pružné, nebo nepružné a vím, že chci ten nepružný 😃
@Fiducia mě o tu cenu ani tak nejde, ale ráda šiju, tak pokud bude možnost, chci si ho ušít 😊
Díky za rady 😊
ne, jak píší holky, nic nešij doma na koleni, na šátky jsou speciální látky, absolutně se ti nevyplatí něco vyrábet, ušij si výbavu od A do Z, ale šátek kup tkaný, klidne na bazaru za pár stovek, jestli chceš, tak ti s výběrem ráda pomohu ![]()