Situace na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
707
25.6.21 22:04
@jahuhudka píše:
Proč bych to dělala :roll:

Tak ted uz je vse jasne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
25.6.21 22:05
@FlorenceF Jenkins píše:
A ci je to ucet?

Konkrétně tahle DMS je pro Diecézní charitu Brno, po FB proběhly nějaké debaty o (ne)transparentnosti jejich účtu, ale snad to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.6.21 22:05
@AZ29 píše:
Tak ted uz je vse jasne. :lol:
:mavam: ty si opravdu myslíš, ze ma každý potřebu vyzrubovat do světa pomoc druhým? :roll:

Příspěvek upraven 25.06.21 v 22:10

• Citovat
  • Upravit
14628
25.6.21 22:06
@Tynuska.tyna píše:
"@FlorenceF Jenkins https://www.extra.cz/…e-dite-8fd7d?…

Bože to je děsná žumpa tenhle plátek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.6.21 22:18
@jahuhudka píše: :mavam: ty si opravdu myslíš, ze ma každý potřebu vyzrubovat do světa pomoc druhým? :roll:

No to prave nemyslim. Podle me chtela lidem nasdilet, kde muzou pomoct. Ze si to lidi najdou i sami ji treba netrklo, no boze. To mi prijde OK.

Zato tezce divna je tvoje reakce. Nekomu tady cpes, ze se akorat chlubi svou pomoci a honi si tady image, pritom ten clovek to tak vubec myslet nemusel a nejspis nemyslel. Ale kdyz nad tim premyslim, tak te trochu chapu - ono se takovych tech pozeru zase vynori… :roll:

Jo a jeste sorry - jsem te asi blbe pochopila. To „proc bych to delala“ jsem myslela, ze je na to pomahani, ne na chlubeni, tak jsem trochu zvedala oboci. Hele asi se na to vyprdnem - tohle psani je na prd, vecne se lidi nechapou a pak se tu hadame. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
25.6.21 23:04
@Michelle_M píše:
Konkrétně tahle DMS je pro Diecézní charitu Brno, po FB proběhly nějaké debaty o (ne)transparentnosti jejich účtu, ale snad to bude v pořádku.

Hm, tak tam jsem dneska poslala 500 :lol: no, jestli tem lidem budou stacit pojistky a pomoc od statu (dnes se ministryne predhanely, ktera rozda vic), sportovcu, tak doufam, ze krestani z toho petikila aspon spravej nejakej kostel, no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
25.6.21 23:05
@AZ29 píše:
No to prave nemyslim. Podle me chtela lidem nasdilet, kde muzou pomoct. Ze si to lidi najdou i sami ji treba netrklo, no boze. To mi prijde OK.

Zato tezce divna je tvoje reakce. Nekomu tady cpes, ze se akorat chlubi svou pomoci a honi si tady image, pritom ten clovek to tak vubec myslet nemusel a nejspis nemyslel. Ale kdyz nad tim premyslim, tak te trochu chapu - ono se takovych tech pozeru zase vynori… :roll:

Jo a jeste sorry - jsem te asi blbe pochopila. To „proc bych to delala“ jsem myslela, ze je na to pomahani, ne na chlubeni, tak jsem trochu zvedala oboci. Hele asi se na to vyprdnem - tohle psani je na prd, vecne se lidi nechapou a pak se tu hadame. :jazyk:

Tak ty adresy a cisla uctu dneska sly cely den na ct24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.6.21 23:33
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak ty adresy a cisla uctu dneska sly cely den na ct24

Jo, tomu verim. My bednu nemame, ale internet je toho plnej taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
25.6.21 23:45

Ti lidé budou potřebovat peníze na opravy, hodně peněz. A materiál, který teď nikde není a když tak drahý. Určitě většina z nich nemá v pořádku pojištění. Víte, že bylo třeba navýšit pojistnou částku, když za poslední dobu vystoupaly ceny nemovitostí skoro jednou tolik? Lidi mají barák pojištěny třeba na 2 miliony, ale ten má teď hodnotu šest. Spousta lidí to neřešila. I náš barák je podpojištěný… Pošlu peníze přímo na obec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
25.6.21 23:52
@Veveří píše:
Ti lidé budou potřebovat peníze na opravy, hodně peněz. A materiál, který teď nikde není a když tak drahý. Určitě většina z nich nemá v pořádku pojištění. Víte, že bylo třeba navýšit pojistnou částku, když za poslední dobu vystoupaly ceny nemovitostí skoro jednou tolik? Lidi mají barák pojištěny třeba na 2 miliony, ale ten má teď hodnotu šest. Spousta lidí to neřešila. I náš barák je podpojištěný… Pošlu peníze přímo na obec.

To je pravda, my kdysi uzavřeli pojistku tak, aby vyhovovala bance k hypotéce a popravdě teď ani netuším, jak to máme nastavené :oops: Ale když já jsem takový skeptik co se týče pojištění celkově, tak se mi tím nějak nechce zabývat a pořád to vytěsňuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.6.21 23:52

@Veveří Bud na obec, ale spis bych se domluvila s nejakou rodinou tam a dala jim do ruky litr. Treba. Nebo si s nema zavolala, zeptala se, co potrebujou, a privezla jim to koupeny. Jsem mozna paranoidni, ale bojim se, ze tretina fin. pomoci se „nekde utopi“. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.6.21 00:04
@jahuhudka píše:
Zakládat na to diskuzi :roll: tsk jsi poslala 30 nebo 90 Kč :nevim: Doufám, ze si nemyslíš, ze průměrný člověk, který chce pomoci, di za těch 24 hodin nenašel informace jak pomoci 8o Mnoho lidi poskytuje své kamiony, vybavení firem, jeli pomáhat, je xy sbírek, vybrali se 150 milionu a ty založis diskuzi poslala jsem dms můžete taky :roll:Příspěvek upraven 25.06.21 v 21:41
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.21 08:38

@AZ29 díky za zastání :) určitě nechci nikomu nic vnucovat, a je pravda, že jsem nevěděla, že těch účtu je tolik. Na televizi nekoukám, takže sem to jen někde četla a chtěla pomoc, ne se chlubit, že jsem pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
16.7.21 18:59

Dostanou peníze z pojistek, které jim pokryjí škody a k tomu už navíc do kapsy 5 milionů od státu, tedy i ode mě, + k tomu to, co se nerozkrade ze sbírek. Říkám si škoda, že nebylo tornádo i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!