Situace na Moravě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jahuhudka píše:
Proč bych to dělala
Tak ted uz je vse jasne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
A ci je to ucet?
Konkrétně tahle DMS je pro Diecézní charitu Brno, po FB proběhly nějaké debaty o (ne)transparentnosti jejich účtu, ale snad to bude v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AZ29 píše:
Tak ted uz je vse jasne.
Příspěvek upraven 25.06.21 v 22:10
- Citovat
- Upravit
@Tynuska.tyna píše:
"@FlorenceF Jenkins https://www.extra.cz/…e-dite-8fd7d?…
Bože to je děsná žumpa tenhle plátek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:ty si opravdu myslíš, ze ma každý potřebu vyzrubovat do světa pomoc druhým?
No to prave nemyslim. Podle me chtela lidem nasdilet, kde muzou pomoct. Ze si to lidi najdou i sami ji treba netrklo, no boze. To mi prijde OK.
Zato tezce divna je tvoje reakce. Nekomu tady cpes, ze se akorat chlubi svou pomoci a honi si tady image, pritom ten clovek to tak vubec myslet nemusel a nejspis nemyslel. Ale kdyz nad tim premyslim, tak te trochu chapu - ono se takovych tech pozeru zase vynori… ![]()
Jo a jeste sorry - jsem te asi blbe pochopila. To „proc bych to delala“ jsem myslela, ze je na to pomahani, ne na chlubeni, tak jsem trochu zvedala oboci. Hele asi se na to vyprdnem - tohle psani je na prd, vecne se lidi nechapou a pak se tu hadame. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
Konkrétně tahle DMS je pro Diecézní charitu Brno, po FB proběhly nějaké debaty o (ne)transparentnosti jejich účtu, ale snad to bude v pořádku.
Hm, tak tam jsem dneska poslala 500
no, jestli tem lidem budou stacit pojistky a pomoc od statu (dnes se ministryne predhanely, ktera rozda vic), sportovcu, tak doufam, ze krestani z toho petikila aspon spravej nejakej kostel, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AZ29 píše:
No to prave nemyslim. Podle me chtela lidem nasdilet, kde muzou pomoct. Ze si to lidi najdou i sami ji treba netrklo, no boze. To mi prijde OK.Zato tezce divna je tvoje reakce. Nekomu tady cpes, ze se akorat chlubi svou pomoci a honi si tady image, pritom ten clovek to tak vubec myslet nemusel a nejspis nemyslel. Ale kdyz nad tim premyslim, tak te trochu chapu - ono se takovych tech pozeru zase vynori…
Jo a jeste sorry - jsem te asi blbe pochopila. To „proc bych to delala“ jsem myslela, ze je na to pomahani, ne na chlubeni, tak jsem trochu zvedala oboci. Hele asi se na to vyprdnem - tohle psani je na prd, vecne se lidi nechapou a pak se tu hadame.
Tak ty adresy a cisla uctu dneska sly cely den na ct24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak ty adresy a cisla uctu dneska sly cely den na ct24
Jo, tomu verim. My bednu nemame, ale internet je toho plnej taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ti lidé budou potřebovat peníze na opravy, hodně peněz. A materiál, který teď nikde není a když tak drahý. Určitě většina z nich nemá v pořádku pojištění. Víte, že bylo třeba navýšit pojistnou částku, když za poslední dobu vystoupaly ceny nemovitostí skoro jednou tolik? Lidi mají barák pojištěny třeba na 2 miliony, ale ten má teď hodnotu šest. Spousta lidí to neřešila. I náš barák je podpojištěný… Pošlu peníze přímo na obec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše:
Ti lidé budou potřebovat peníze na opravy, hodně peněz. A materiál, který teď nikde není a když tak drahý. Určitě většina z nich nemá v pořádku pojištění. Víte, že bylo třeba navýšit pojistnou částku, když za poslední dobu vystoupaly ceny nemovitostí skoro jednou tolik? Lidi mají barák pojištěny třeba na 2 miliony, ale ten má teď hodnotu šest. Spousta lidí to neřešila. I náš barák je podpojištěný… Pošlu peníze přímo na obec.
To je pravda, my kdysi uzavřeli pojistku tak, aby vyhovovala bance k hypotéce a popravdě teď ani netuším, jak to máme nastavené
Ale když já jsem takový skeptik co se týče pojištění celkově, tak se mi tím nějak nechce zabývat a pořád to vytěsňuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří Bud na obec, ale spis bych se domluvila s nejakou rodinou tam a dala jim do ruky litr. Treba. Nebo si s nema zavolala, zeptala se, co potrebujou, a privezla jim to koupeny. Jsem mozna paranoidni, ale bojim se, ze tretina fin. pomoci se „nekde utopi“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
Zakládat na to diskuzitsk jsi poslala 30 nebo 90 Kč
Doufám, ze si nemyslíš, ze průměrný člověk, který chce pomoci, di za těch 24 hodin nenašel informace jak pomoci
Mnoho lidi poskytuje své kamiony, vybavení firem, jeli pomáhat, je xy sbírek, vybrali se 150 milionu a ty založis diskuzi poslala jsem dms můžete taky
Příspěvek upraven 25.06.21 v 21:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AZ29 díky za zastání
určitě nechci nikomu nic vnucovat, a je pravda, že jsem nevěděla, že těch účtu je tolik. Na televizi nekoukám, takže sem to jen někde četla a chtěla pomoc, ne se chlubit, že jsem pomohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostanou peníze z pojistek, které jim pokryjí škody a k tomu už navíc do kapsy 5 milionů od státu, tedy i ode mě, + k tomu to, co se nerozkrade ze sbírek. Říkám si škoda, že nebylo tornádo i u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!