Sjíždění vody v 6 měsící těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
12.7.22 09:56

Spíš bych se bala okolnich vlivů. Ja v začátku těhotenství skončila pod kanojí při vytahování na břeh protože to do mě nějaký dvě nany naprali zezadu. Skončilo to rozszeklou nohou a šokem. Plus velke jizvy do teď. Když jen pojedeš a rychle vylezes ven proc ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
12.7.22 11:53
@ofelie08 píše:
Ahoj, ve středu jedeme sjíždět s rodinou Vltavu od Vyššího Brodu až do Boršova. Byla jste některá v těhu na vodě? ;) Jsem začátek 6m…Počítám s tím, že jezy samozřejmě sjíždět nebudu a vodu pojedu jen třeba max 3 hodky dopoledne a pak budu do kempů dojíždět autem, i tak mám ale lehce obavy, vlastně nevím z čeho :D Tak mě jen zajímá, jestli některá z vás také v těhu sjížděla a zda bylo vše ok? :-)

Přesně před rokem jela dcera s námi, také byla v šestém měsíci. Sjížděli jsme i jezy, jeli jsme celý den. Jezdíme každý rok, ten rok jsme tedy za ní makali víc my, táta, syn a já. Všechno je v pořádku, máme zdravou krásnou vnučku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.7.22 18:44

Já byla teď na začátku čtvrtého sjíždět řeku Moravu. Krásných 15 km v kajaku. Mezitím jsem stihla od začátku těhotenství sjet kus Sázavy a chráněnou Vltavu na Šumavě. Vždycky! mám na sobě vestu, jezy a peřeje stejně člověk kontroluje. Myslím, že když jsi zkušená vodačka a neděláš nesmysly, tak je to bezpečné. O střízlivosti zadáka nemluvě.
Co se týká tahání lodi, my máme nafukovací kajak, takže dohromady nějakých 25 kilo. Po rovině ho pomáhám přenášet, ale jakékoliv větší tahání (třeba na břeh) nám vždycky někdo pomohl.
Myslím, že je nejpodstatnější dělat v těhotenství to, na co se cítíš. Pokud si jezdila vodu i předtím, tak v tom nevidím problém.
 Ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky