Skleníkové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
4.8.12 12:07

@kotaska91 tak to máme stejně… a jsem strašně ráda, že malá vodu neodmíta, takže co to jde má prostě jen vodu :) a i kvuli zubům je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
4.8.12 12:08

Kdyz radi, tak je to jeste dobre- jednim uchem sem druhym ven, horsi kdyz dava tajne… ale moje tchyne se urazi, kdyz nechci synovi dat cokoladu, kterou donesla/ty reklamovane hnusy"pro deti/,slehacku ve sprayi mu davala, kdyz mel 6 mesicu-tu nejlevnejsi z Kaufu, zakazala jsem ji to a tak tim cpala aspon psa- ten jeji pes mel zlucnikovy zachvat kdyz mel rok veku, ted ma problemy se zaludkem, tak ta z toho breci, psa si uz vic hlida, ale syna by porad cpala… ona je schopna mu to dat kdyz se nedivam… bydlime v zahranici, tak se vidime jen nekdy, ale o to je tezsi ji vysvetlit, ze syn je exematik a alergik a ze se po cokolade osype- vetsinou do 2 dnu, coz ona uz nebere, ze je to po jeji cokolade, stavicce, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:10

@Miižu právě kvůli těm zubům, švagrová cpala od mala svého syna sladkým a má úplně sežrané zuby :roll: a dělá to i u druhého, nad jejím krmením mi stoupají vlasy na hlavě, taky jí to říkám, ale nejhorší jsem pak já a tchýně, ale mě je jedno ať si mu dává co chce, mě je jen líto toho děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.8.12 12:10

Takhle kecá asi každá babička…
Dělej si to po svém, pokud děcku někdo strčí něco, co si nepřeješ, tak odeber a upozorni, že toto teda ne. Prababi se chlubila tím, že svému děcku dala na Vánoce ve 4M smaženého kapra, no co na to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.8.12 12:12
@Miižu píše:
Ja se snažím to jako přehližet a nevysvětlovat…jen mě prostě štvě že si moje rodina myslí, že jsem nejaká psycho matka :mrgreen: jen čtu etikety, nchci dávat sladké a prostě zdravě jíst… :nevim: no ono je asi nejlepší obrana se smát..teda já to tak aspon mam. ted jsem na celý den u mámy a ani nedýchám :lol: :lol:
:lol: :lol: ono to asi jinak ani nejde.
Mati na me taky koukala, ze ctu etikety na sunce a syrech :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.8.12 12:13

No on to bude asi věčný boj :)
já jen doufám že se nepotvrdí to, že budeme taky takové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.8.12 12:13
@BellinkaX píše:
Takhle kecá asi každá babička…
Dělej si to po svém, pokud děcku někdo strčí něco, co si nepřeješ, tak odeber a upozorni, že toto teda ne. Prababi se chlubila tím, že svému děcku dala na Vánoce ve 4M smaženého kapra, no co na to říct?

To nevymyslis :lol:, mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:14

Já myslím, že to nedělají jen babičky, ale i některé matky, mám zkušenost jak a čím cpou svoje děti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

Taky pijou oba čistou převařenou vodu nebo dětský hořký čaj a babička se může uvztekat, že jim nic nedopřeju a že jsou jak moji vězni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@Miižu píše:
No on to bude asi věčný boj :)
já jen doufám že se nepotvrdí to, že budeme taky takové :mrgreen:

Ja doufam, ze ne. Maximalne, kdyz bude svemu diteti cpat cokosku v 6ti mesicich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:15

@zikado za ten život toho sladkého ještě mít budou až až :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.8.12 12:16
@kotaska91 píše:
Já myslím, že to nedělají jen babičky, ale i některé matky, mám zkušenost jak a čím cpou svoje děti :poblion:

Ano, to je ta druhá sorta, co si rady babiček a tetiček vzaly k srdci. Takže rohlík s vysočinou, gulášek, knedlo zelo-ať si zvyká :lol:. dělá to kámoška a používá obligátní větu- však my jsme z toho taky neumřeli :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11733
4.8.12 12:20

Švagrová malého od 4. měsíce cpe pribinákama a termixama, v 8 měsících mu dala čočkovou polívku, v půl roce mu dělá krupici a br. kaši z normálního mlíka, zeleninu má jednou za uherský rok, čaj slazený a o výchově a starání se o něj ani nemluvím, fakt mě to štve, protože ty děcka pak budou chudáci- bolesti žaludku, žlučníku, křivé záda- od 5 měsíců v chodítku, posazování, když ještě nesedí, atd., a taky mi přijde hrozné jak ho vytahuje ze sedačky, z chodítka atd. chytne o za ruce a vytáhne, ne pod pažema, vždyť to děcko to musí bolet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.8.12 12:21

@kotaska91 Ale právě, že maji babička je za zády tajně vykrmuje, aspon toho staršího, zatím je to docela v norně dělám, že o tom nevím. Malý naštěstí co dostane donese ukázat a já pak rozhodnu jestli mu to dát a kolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.8.12 12:22

@Miižu ááále budeme :roll: Čo je práve super zdravé sa mení asi v 5 ročných intervaloch :zed: Moja mamina našťastie robí s deťmi 40 rokov takže to chápe. ČO bola „megatuti“ zdrave pri mojej staršej tak teraz pri mladšej je zle a opačne :nevim: a to je medzi nimi 7 rokov. Možno preto sa na to staršie maminy pozerajú trochu ináč. POdľa mňa základ je zdraví ROZUM a moja zásada je všetko s mierou. Na pitie dávam čistú vodu, ale nedostanem histerický záchvat ak zje piškótu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová