Skleníkové dítě

188
4.8.12 11:54

skleníkové dítě

Tak mi dnes bylo řečeno že malá bude skleníkové dítě, když ji nechci přisladit přesnídávku normálníc cukrem… na vše jdu strašně vědecky a moc řeším.
Ach jo, asi už přestávám vysvětlovat…
jak jste se maminky vyrovnali s tím že vaše vlastní máma,,plbě pindá" okolo jídelníčku vašich dětí? nechci se s ní hádat ale strašně mě to štve… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.8.12 11:57

Jedním uchem tam, druhým ven, žádné vysvětlování důvodů… Nemá cenu se tím trápit, dělej, jak uznáš za vhodné. Teď jsi maminka ty =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.8.12 11:57

:lol: :lol: :lol: s emusim smat. Mam to ted v " blede modrym " :lol:, jsme tu na navsteve 14 dni a vcera mi rikala, ze uz bych ji mela davat ochutnat vsechno.
Rikam, ze nebudu :nevim:, prej ty nadelas, vy jste jedly uz vsechno, tak jsem rekla, ze dcera, ale nebude :mrgreen:.
Zajdu za roh a ona ji cpe chlebem, coz mi nevadi, pac chleba uz ji, al eona ji na to dala maslo, ktery mam ja vytahle cca 4 dny venku, jen pro mne, pac mi to tak chutna, tak jsem ji sprdla, prej no co se kdyztak jen za*ere :cert: :cert:.
Uz jsem se nedohadovala. Ale hlidam ji co to da :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 11:58

Radši dělám, že to neslyším, jedním uchem tam druhým ven, řekla sem ji narovinu, že to nebo tamto jí dávat nechci, tak to musí respektovat, já jsem její máma ne ona, to samé jsem řekla i tchýni a vcelku mě respektují, jen moje mamka dala malé oplatek, ale to jsem jí svůj názor na to taky řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
4.8.12 11:59

@Miižu Tohle řeší s prarodiči snad všichni :jazyk: :roll: Nezbývá než se obrnit a trvat si na svém. Já osobně jsem to tedy kombinovala, něco podle svého a některé rady jsem naopak uznala a řídila se jimi :nevim: Ale já tedy nejsem ten typ co vše moc řeší, dělala jsem to prostě tak, jak mi přišlo v danný okamžik správný :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230

Ahoj, mě to tedy neříkala moje máme (nestýkám se s ní) ale všichni okolo, hlavně „zasloužilé“ matky které neopomněli přidat větu-njn, to je tim že máš dítě takle mladá, pak všechno moc řešíš a vychováváš podle učebnic. předpokládám že logické argumenty nezabírají, tak bych asi přistoupila na princip-moje dítě=moje věc co bude jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

Dáááááleko jsem se odstěhovala. :lol: Syna jsem trápila, že pil neslazený čaj a neměl polívky zahuštěné moukou :lol: Dnes je mu deset, neslazené čaje pije pořád nebo vodu, Colu a kofolu nemá rád, klidně baští vločkové karbanátky a je to kluk jako buk, má 150cm. Radím na mamku se vyprdnout a říct ji- mami, ty už jsi příležitost vychovávat měla, teď nech stejnou svobodu při mých dětech zase mně :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725

Já si do toho prostě nenechala od nikoho kecat :mrgreen: ať si pindaj, šlo to kolem mě.. neřeš, nevysvětluj, je to jen jejich problém, máma jsi ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
4.8.12 12:00

Spíš bys byla výjimka, kdyby do toho nepindala. Budem pindat jako babičky taky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
4.8.12 12:01

@Lama Lama Taky myslím :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.8.12 12:02

My to máme taky. Já mám dvouleté batole a když dojedem k tchánům tak mi ho švagrová začne cpát párkem nebo uzeným. Já vždycky řeknu že ne a oni počkají až se nedívám :@ Fakt jak u blbých. Ještě že tam jezdíme velice zřídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.8.12 12:03

Ja se snažím to jako přehližet a nevysvětlovat…jen mě prostě štvě že si moje rodina myslí, že jsem nejaká psycho matka :mrgreen: jen čtu etikety, nchci dávat sladké a prostě zdravě jíst… :nevim: no ono je asi nejlepší obrana se smát..teda já to tak aspon mam. ted jsem na celý den u mámy a ani nedýchám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.8.12 12:04

Jo to znám mi dokonce chtěla máčet dudlík do medu :zed: nebo dokonce do cukru :cert:,že bude mimčo spokojenější a jiné skvělé rady :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:05

@Miižu no jo někdo chce dávát šťávičky a sladké čajíčky a to a ono, ale já jsem taky radši pro vodu- malá jí má ráda, proti pribiňákům, lipánkům, atd.- neříkám, že ho nikdy nedostane, ale do roka prostě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:06

@zikado taky jsem to poslouchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie