Skleníkové dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
4.8.12 12:28

Známá dala svojemu malému 6 měsíců rybičky v oleji byli pry v akci ještě se tím chlubila :zed: jak mu to chutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.12 12:32
@Lama Lama píše:
Spíš bys byla výjimka, kdyby do toho nepindala. Budem pindat jako babičky taky. :twisted:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.8.12 12:35

Já nikomu nic nevysvětluju, prostě řeknu, že je trošku jiná doba a určité věci se dělají jinak. A nezdravých věcí si může „užít“ až bude větší, nevím proč bych ji tím měla zatěžovat teď. Já zatím jen kojím, občas dám neslazený fenyklový čaj a jinak nic, někteří už se pokoušeli mi navrhovat banán apod. ale prostě řeknu ne a hotovo. Taky mám na jednu stranu strach z toho, že mi do toho bude někdo kecat, až budem přikrmovat ale nedám se, chci si to dělat podle svého, naše mámy jistě taky nebyly nadšené, když jim do toho někdo řečnil. A pokud by se stalo, že dá někdo dceři něco, co nechci aby dostávala, asi bude oheň na střeše, tohle nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.8.12 12:35

@zikado tak to je mazec…chudák dítě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
4.8.12 12:39

Já teda musím říct, že mě do toho moje máma nekecá - teda aspoň ne do jídla. Prostě to bere tak, že ona to dělala jinak než my, ale to neznamená že to bylo lepší. Ona nám teda nedávala normální jídla už od miminka - jako že by nás cpala gulášem v 6 měsících to fakt ne. Dělala nám zeleninové polévky apod. taky aspoň nemáme problémy se zažíváním jako mnoho vrstevníků.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
4.8.12 12:42

Jo a k tomu vytahování za ruce - to je docela častý jev i na hřišti - dítě neposlouchá, tak ho za ruku zvednou z pískoviště a odnesou 8o

• Citovat
  • Upravit
69235
4.8.12 12:42

Co cukr v přesnídávce, moje tchýně už od roka malé kroutí hlavou, proč jí jak čistím zuby, takový nesmysl, čistit mléčné zuby, jen jí tím obrušuju sklovinu a dávám do těla chemii, rozumějte pastu :zed:, malé je šest, mléčné zuby se prý nečistí, nikdy je dětem, má 4 nečistila, však vypadají, kdybych jí raději na noc prý dala jablko, to by byly zoubky čisté raz dva :zed: :zed:

A mimino nechce dudlat dudlík? No protože je to moje chyba, nemáčím ho v medu. A nechce pít z flašky? No bodejž, nemá tam nic dobrého :zed: :zed: :zed:

A když chtěla dcerka k obědu kukuřici, milujeme jí, tak í bylo řečeno, že je to humus, a je to jen pro husy. A když nechtěla brambory omastit máslem, nejíme to tak, tak jí tchán řekl, že umře, když nejí máslo, 14 dnů plakala, že nechce umřít :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.8.12 12:46

@terinka4444 teda ty máš tchýni za všechny prachy, co na to manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.8.12 12:49

@terinka4444 tak to jsou burani, no. Co naděláš…

Jinak co máte porti rybičkám? :mrgreen: Když není alergická reakce, houby zle

• Citovat
  • Upravit
69235
4.8.12 12:50

Ona není zlá, letos jí bude 80 zažila před válkou, válku, jako děti neměli co jíst, a je to v ní, tak má takové názory a už jí nikdo nepředělá.
Někdy se musím kousat do jazyka, abych byla ticho, a pak trpělivě Terce vysvětluju, že babička je stará a zmatená :mrgreen: A sem tam vyjede manžel, ať si nechá moudra. Já se snažím nedohadovat. Ale padá tam z nich jedna perla za druhou, by to vydalo na knihu rádce pro moderní matku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.8.12 12:54

@terinka4444 můj děda taky zažil válku, stejně odsuzoval přežírání a nestřídmost. Asi taky záleží na povaze.
Pokud je takhle starší, nemá cenu se dohadovat, zle to nemyslí. Dcerka časem pochopí

• Citovat
  • Upravit
13119
4.8.12 13:01

Jak jsem se s tím vyrovnala? jednoduše :mrgreen: zestárla jsem o pár let a další dítě a zjistila jsem, že jsem byla hysterická prvomatka, která jela přesně podle nejnovějších zjištěních a rad, takže tohle nesmí, tamto taky ne a tamto už vůbec ne, moje matka vyrostla snad za krále klacka…U druhého dítěte se to naštěstí srovnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
4.8.12 13:04

Diky bohu, ze tohle neresim… mamka mi do toho nekeca a to bylime u rodicu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.12 13:04

Já vím, že nemyslí, tedy doufám, jinak je to baba metnice, ale nestěžuju si, tchýně to není špatná hlavně je to menželova máma, ale někdy teču fakt fest.
Jablko čistí zuby, ale není na sváču, na sváču jsou koláče, kojit půl roční dítě už je zbytečnost, proto se mi v noci budí, lepší je dát do obyč mlíka piškotky a udělat kejdu, atopický ekzem nemá po manželovi, ten na něj trpá ještě teď, ale tím, co jím vařím, mají to z olivového oleje, zelenina se jí jen tehdy, když je na ní období, že sama dozrává na záhoně, v zimě škodí organismu, automatická pračka nikdy dobře nevypere, pak jim dráždím kůži a mají ekzem a mohla bych pokračovat hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.8.12 13:08
@terinka4444 píše:
Já vím, že nemyslí, tedy doufám, jinak je to baba metnice, ale nestěžuju si, tchýně to není špatná hlavně je to menželova máma, ale někdy teču fakt fest.
Jablko čistí zuby, ale není na sváču, na sváču jsou koláče, kojit půl roční dítě už je zbytečnost, proto se mi v noci budí, lepší je dát do obyč mlíka piškotky a udělat kejdu, atopický ekzem nemá po manželovi, ten na něj trpá ještě teď, ale tím, co jím vařím, mají to z olivového oleje, zelenina se jí jen tehdy, když je na ní období, že sama dozrává na záhoně, v zimě škodí organismu, automatická pračka nikdy dobře nevypere, pak jim dráždím kůži a mají ekzem a mohla bych pokračovat hodiny.

já osobně bych asi zešílela, obdivuju všechny, kdo tohle zvládnou… Já bych je zaškrtila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová