Škoda kodiaq 3 dětské autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
3.11.22 14:09

@Ernais iso v zadní radě je doplňková výbava. Lze je tam dát a nic nebezpečného na tom není. Klidně bych tam dala nejstarší dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
3.11.22 15:39
@neila píše:
A to ti nakukal kdo? :mrgreen: Obecně jsou škodovky jedny z prostorově nejlépe řešených aut, včetně Kodiaka. Prostoru je tam dost, pokud na předních sedackach nesedí Lebron James ;)

A tobe to nakukal kdo? :lol: Měli jsme ho a dokonce dvakrát ;) :lol: manžel dělal v tom odvětví ;) bohužel jsem jezdila s ditetem často vzadu a delší cesta byla pro mě vždy utrpení kvůli neergonomicky postaveným operkam hlavy, jejichž sklon se vůbec nedal regulovat, takže tlačily hlavu neustále mírně dopředu a dolu a člověk si ji nemohl normálně narovnat. Místa na nohy vzadu taky nic moc a člověk tak sedí tak nějak divne nahoře pod střechou a skloněné dopředu. Ještě ze už ho nemáme, za mě jednoznačně nejhorsi auto. Ještě ho dotahuji různý Toyoty, ve kterých mi neustále zalehaly uši. Zlatej Superb! Toho miluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.11.22 17:37

@neila ja teda ani to nejstarsi dite, ale uznavam, ze jsem na bezpecnost v aute celkem precitlivela. My mame dite jedno, dalsi neplanujem, takze pro nás Kodiaq v pohode, pokud bych mela 3 deti, koukala bych po uplne jinem aute a neriskovala bych zbytecne zivot sveho ditete tim, ze ho budu vozit v kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3936
3.11.22 19:39

Podle mě to nejde, zjišťovala jsem před čtyřmi lety a tehdy nešly dát tři sedačky do žádné škodovky. Možná dokud je aspoň jedno z nich vajíčko, natesno. Lze to u vw sharan, seat alhambra, ford s-max, dacia lodgy, citroen berlingo… Hledej mpv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.11.22 10:19

@Cuddy Nejde mi to za jízdy, ale když to nastavím před vyjetím, tak se to dá posunout celkem dost. Jako kdyby to šlo za jízdy, bylo by to samozřejmě lepší, ale my většinou jedeme buď kratší trasy přes den a to už mi nespí nikdo nebo jedeme delší trasu v pozdním odpolední nebo navečer s to se dětí zeptám, jak sedačku většinou jsou po škole/školce a kroužcích uondaní a usnou, tak dávám do “spací” polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí