Škoda Octavia a vajíčko Maxi-Cosi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.12 20:39

http://www.rodina.cz/…12965190.htm

takto přesně to máme. Půjde tam tedy vajíčko s isofixem a potom i na stejnou základnu jiná sedačka?

• Citovat
  • Upravit
1726
31.8.12 20:48
@Anonymní píše:
http://www.rodina.cz/…12965190.htmtakto přesně to máme. Půjde tam tedy vajíčko s isofixem a potom i na stejnou základnu jiná sedačka?

No vypadá to podivně, jestli jsou ty oka na pevno, tak jak isofix má být, tak se přiznám, že si neumím představit, jak by se tam ta sedačka nacvakla…rozhodně bych tu sedačku vyzkoušela v obchodě přimontovat, než si ji koupíš…ostatně my jsme si jí taky vyzkoušeli, nikdy nevíš, z jakého důvodu ti tam nebude pasovat, i když by měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 20:51

No mě to právě taky přijde divné. A to mi v některém kráme dovolí to ozkoušet? Nevíte kde v Praze je to možné?

• Citovat
  • Upravit
69235
31.8.12 20:54

Já nevím, je mi divné, že je to po odklopení sedačky. Prostě zkus, když to sedadlo není takhle odstrčené, když tam strčíš prst do té díry mezi sedačku a opěradlo, jestli tam nahmatáš kovové očko, do kterého půjde strčit ta tyčka se zobáčkem ze základný. Bůh ví, co montovali do aut v roce 2001

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
31.8.12 20:55
@Anonymní píše:
No mě to právě taky přijde divné. A to mi v některém kráme dovolí to ozkoušet? Nevíte kde v Praze je to možné?

V každém pořádném obchodě by tě to měli nechat vyzkoušet, my to zkoušeli v Hostivicích v Malvíku, předem jsme upozornili, že ji chceme jen vyzkoušet, že se ještě rozhodujeme (byla to pravda), nikdo s tím neměl problém a ochotně nám sedačku v našem autě se vším všudy předvedli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.12 20:56

V Praze v babyparku, oficiální dovozce, popřípadě najdi libfin, má v Praze oficiální servis, chlapi jsou tam skvělí, poradí a kouknou na auto a řeknou. Libfin je oficiálním dovozcem maxi cosi do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
31.8.12 20:56
@terinka4444 píše:
Já nevím, je mi divné, že je to po odklopení sedačky. Prostě zkus, když to sedadlo není takhle odstrčené, když tam strčíš prst do té díry mezi sedačku a opěradlo, jestli tam nahmatáš kovové očko, do kterého půjde strčit ta tyčka se zobáčkem ze základný. Bůh ví, co montovali do aut v roce píše: Více

jo, dřív (tedy nevím jak moc dřív) byla taky ta rozteč pro očka jiná, takže já bych jí opravdu zkusila někde přidělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 20:59

Tak děkuji všem, stejně pojedeme pro kočárek, tak zkusím zavolat do toho malvíku a babyparku jestli to bude možné to jen vyzkoušet. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
69235
31.8.12 21:00
Pravdu máš :palec:
Nevíc ještě rada k pearl, já mám taky pebble a familyfix, budiž, cabrifix se svou základnou mi přišel lepší, tu jsem měla na první, když už jsem do toho dala ty prachy tak ji mám, ale pebble ještě klasicky připoutáš jako kterékoliv vajíčko pásama, pearl už je úplně mimo, ten se bez základny nedá použít, někdy se stane, zvaž, jestli i u vás, že je potřeba převést dítě v autě bez isofixu, s pearl je problém, bez základny nelze umístit do auta.
@kokomo píše:
jo, dřív (tedy nevím jak moc dřív) byla taky ta rozteč pro očka jiná, takže já bych jí opravdu zkusila někde přidělat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.8.12 23:03

Jinak ještě můžu na vyzkoušení poradit Dětský dům, pokud to máte blíž do Kunratic, taky jsou tam moc hodní. Jinak kamarádka měla problém s Octavií stejnýho věku, že neměl Isofix a na „normální“ připoutání vajíčka MaxiCosi byl pás krátkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí