Škodí barvení vlasům?

Anonymní
10.2.24 07:40

Skodi barveni vlasum?

Ahoj holky já už jsem zoufala. Strasne málo jsem jedla, pila z důvodu nemoci. Brala jsem neustále antibiotika. Výživa zevnitř nic moc. Zvenku taky desny. Barvim si vlasy od puberty od černý až po červenou, hnědou. Ted momentálně nějaká hnědá. Vlasy mám totálně zničené. Radikální střih už mám o více jak polovinu zasebou. Vlasy jsem si zehlila, kulmovala. Ted se cpu vitaminy, a mám nakoupené nějaké kofeinove sampony. Vlasy mi extrémně padají. Jenze co s tou barvou? Svoje mám přirozeně barva viz odrosty na foto. Na fotce mám tedy neumyte mastné vlasy, tak se omlouvám. Zvládne třeba kadernice napodobit na zbytku vlasu moji podobnou barvu? Už jsem z toho úplně vystresovana. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35732
10.2.24 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky já už jsem zoufala. Strasne málo jsem jedla, pila z důvodu nemoci. Brala jsem neustále antibiotika. Výživa zevnitř nic moc. Zvenku taky desny. Barvim si vlasy od puberty od černý až po červenou, hnědou. Ted momentálně nějaká hnědá. Vlasy mám totálně zničené. Radikální střih už mám o více jak polovinu zasebou. Vlasy jsem si zehlila, kulmovala. Ted se cpu vitaminy, a mám nakoupené nějaké kofeinove sampony. Vlasy mi extrémně padají. Jenze co s tou barvou? Svoje mám přirozeně barva viz odrosty na foto. Na fotce mám tedy neumyte mastné vlasy, tak se omlouvám. Zvládne třeba kadernice napodobit na zbytku vlasu moji podobnou barvu? Už jsem z toho úplně vystresovana. :(

Jestli má vlasy zničeny a padají ti tak bych je teď nebarvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 08:08
@JancaS84 píše:
Jestli má vlasy zničeny a padají ti tak bych je teď nebarvila

Jde mi o to že ty odrosty zachvili budou strasne videt…Je to úplně jina barva než mám. :?

• Citovat
  • Upravit
8302
10.2.24 08:14
@Anonymní píše:
Jde mi o to že ty odrosty zachvili budou strasne videt…Je to úplně jina barva než mám. :?

No a? Tak to bude vidět no. Lepší nechat odrůst, vydržet to, než mít vlasy zničený. Ale určitě ti nevypadávají proto, že je barvíš.
Nebo si kup barvící šampon, ten se vymyje po x tém umytí. A nebo hennu. Ta dokonce nejen barví, ale „ léčí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 08:18
@Zeoli píše:
No a?Tak to bude vidět no. Lepší nechat odrůst, vydržet to, než mít vlasy zničený. Ale určitě ti nevypadávají proto, že je barvíš.
Nebo si kup barvící šampon, ten se vymyje po x tém umytí. A nebo hennu. Ta dokonce nejen barví, ale " léčí"

Takhle přesně reaguji lidi co to nikdy nezazily. :lol: Umis si sebe představit jak chodíš mezi lidi s půlkou hlavy světlý a s půlkou tmavý?

• Citovat
  • Upravit
2003
10.2.24 08:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky já už jsem zoufala. Strasne málo jsem jedla, pila z důvodu nemoci. Brala jsem neustále antibiotika. Výživa zevnitř nic moc. Zvenku taky desny. Barvim si vlasy od puberty od černý až po červenou, hnědou. Ted momentálně nějaká hnědá. Vlasy mám totálně zničené. Radikální střih už mám o více jak polovinu zasebou. Vlasy jsem si zehlila, kulmovala. Ted se cpu vitaminy, a mám nakoupené nějaké kofeinove sampony. Vlasy mi extrémně padají. Jenze co s tou barvou? Svoje mám přirozeně barva viz odrosty na foto. Na fotce mám tedy neumyte mastné vlasy, tak se omlouvám. Zvládne třeba kadernice napodobit na zbytku vlasu moji podobnou barvu?Už jsem z toho úplně vystresovana. :(

Ano zvládne :) bude to teda na dýl, protože bude muset nejprve stáhnout ty nánosy drogerkové barvy a pak sjednotit. Ale zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.2.24 09:01

Jasně, že to zvládne. Pokud si tedy nevybereš nějaké kopyto. Těch způsobů je několik, to už se budeš muset domluvit s ní, co bude pro tebe nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.2.24 09:29

Tak si kup takový ten sprej na odrosty, kadernice sice zvládne barvu stáhnout a napodobit tvoji, ale leta barevné vlasy na tmavo nepůjdou na jedno sezení a je to další chemicky zákrok, co ti vlasy ještě víc zničí. Hlavně natrefit na dobrou, která to nebude stahovat peroxidem najednou a ještě ti půlku hlavy nespali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
10.2.24 09:36
@Anonymní píše:
Takhle přesně reaguji lidi co to nikdy nezazily. :lol: Umis si sebe představit jak chodíš mezi lidi s půlkou hlavy světlý a s půlkou tmavý?

Hele já padání vlasů zažila a z části ještě zažívám. A reaguji stejně. Jakože nebarvit.
Já si taky přestala barvit vlasy a musela vydržet odrosty.
Jako kazdy zásah do tak už oslabených a zničených vlasů je blbost.
Nemůžeš mít všechno.
Lepší chodit mezi lidi s odrostly, než s prořídlou hlavou. A to mi věř, že vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
10.2.24 09:47
@Ťarbík01 píše:
Hele já padání vlasů zažila a z části ještě zažívám. A reaguji stejně. Jakože nebarvit.
Já si taky přestala barvit vlasy a musela vydržet odrosty.
Jako kazdy zásah do tak už oslabených a zničených vlasů je blbost.
Nemůžeš mít všechno.
Lepší chodit mezi lidi s odrostly, než s prořídlou hlavou. A to mi věř, že vím o čem mluvím.

Já žádné zničené vlasy podle té fotky nevidím.. Normální vlasy barvené drogerkou (to poznat bohužel jde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 09:48
@medvidka píše:
Já žádné zničené vlasy podle té fotky nevidím.. Normální vlasy barvené drogerkou

Na fotce je mám mastné, pak vyfotím až je umyju…Jsou strašně suché, a padají mi kvanta. Porad je nosim v copancich nebo v drdolu. Nedělala bych nic jinyho než je sbírala… :,(

• Citovat
  • Upravit
2003
10.2.24 10:10
@Anonymní píše:
Na fotce je mám mastné, pak vyfotím až je umyju…Jsou strašně suché, a padají mi kvanta. Porad je nosim v copancich nebo v drdolu. Nedělala bych nic jinyho než je sbírala… :,(

To je důsledek té špatné výživy, tělo se nejprve zbavuje „nepotřebných“ částí, aby ušetřilo živiny pro ty důležité věci :) bohužel bude nějakou dobu trvat, než se to zase stabilizuje (nepíšeš jak dlouho jsi hladověla a brala léky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 10:28
@medvidka píše:
To je důsledek té špatné výživy, tělo se nejprve zbavuje „nepotřebných“ částí, aby ušetřilo živiny pro ty důležité věci :) bohužel bude nějakou dobu trvat, než se to zase stabilizuje (nepíšeš jak dlouho jsi hladověla a brala léky)

Dva roky jsem brala různá antibiotika. Zehlim a ničím je už roky. Takže myslíš že je mám nejdriv dat do kupy, a pak až řešit kadeřnici?

• Citovat
  • Upravit
2003
10.2.24 11:00
@Anonymní píše:
Dva roky jsem brala různá antibiotika. Zehlim a ničím je už roky. Takže myslíš že je mám nejdriv dat do kupy, a pak až řešit kadeřnici?

Ne to jsem neřekla, jen že bude trvat, než přestanou padat :D přece nebudeš chodit x měsíců s odrosty, normálně tam zajdi. Na fotkách nevidím žádnou hrůzu, vlnité vlasy bývají sušší a krepaté, zničené vlasy vypadají jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
10.2.24 11:14

Když mi padaly vlasy podobným způsobem. Pěšinka už byla cesta, kouty hrozný a kořínky vlasů téměř žádný. Vitamíny, kofeinový šampon a začala jsem barvit hennou. Nějakou dobu jsem tu hennu promýšlela jestli do toho jít. Samozřejmě výsledek není po prvním barvení, ale když jsem šla po půl roce ke kadeřnici zastřihnout tak koukala jaký rozdíl je. Vlasy rostou rychleji a uzdravili se. Je to 7 let a už nikdy se k chemii nevrátím. Kdybyste se rozhodla tak nejlépe mi barví zančka khadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí