Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše: Špatný teploměr?
Na tom grafu jsou sice „skoky“, ale jinak jsounty teploty dost podobné. Přestaň se řídit aplikací v mobilu a soulož pro radost.
@Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat, jestli by někdo neznal odpověď. Proč mi tento cyklus tak skáče BT? Dnes jsem 13DC, ovulaci mívám 13,14 DC. Jen mi není jasné proč ta teplota pořád skáče nahoru a dolů? Děkuji ☺️️
Záleží, jaké máš běžně poovulační teploty v luteální fázi. Také, jestli nebyly okolnosti.
Jinak před ovulací nejsou skoky neobvyklé, neobvyklé jsou spíš v té luteální fázi.
@Russet No to se lehko řekne. Ale hůř dělá. Už se nějakou dobu snažíme a bohužel mám za sebou i potrat ve 14 týdnu.
@Cestovnihorecka minuly cyklus jsem měla takto.
Měřím teplotu teprve druhy cyklus.
@Anonymní píše:Čím víc se pozoruješ, tím jsi víc v křeči.
@Russet No to se lehko řekne. Ale hůř dělá. Už se nějakou dobu snažíme a bohužel mám za sebou i potrat ve 14 týdnu.
Zakladatelko, já myslím, že v pohodě. Ono to sice v té aplikaci vypadá, že to skáče, ale když se podíváš na teploty, tak to zas takové skoky nejsou. Předovulační teploty cca 36,4-36,2 a poovulační cca 36,6-36,8. Za mě v klidu. Jestli ti dorazí ms, zkus si stáhnout aplikaci fertility friend - grafy tam jsou trochu příjemnější. Ale třeba už ji nebudeš potřebovat
![]()
Prosím vás kdy si myslíte, že byla ovulace? Ovu test byl pozitivní 22.8. tedy 15 DC, to byli i ovu bolesti. Ale teplota vyskočila až dnes, tedy 24.8. 17 DC.
Cely ten graf je nějaký zvláštní. Co si myslíte? Dekuji
Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat, jestli by někdo neznal odpověď. Proč mi tento cyklus tak skáče BT? Dnes jsem 13DC, ovulaci mívám 13,14 DC. Jen mi není jasné proč ta teplota pořád skáče nahoru a dolů? Děkuji ☺️️