Škola Brno - Vyškov, kde mají učitelé fajn pracovní dobu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
19.3.22 22:23
@roba18 píše: Účeni je přeci poslání. Tam žádné výhody být ani nemají.
:D :D :D
Pobavila jsi.
To nemyslíš vážně, že ne? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
19.3.22 22:44
@matkabagristy píše:
no, to by taky mohl nastat pekny kvikot

U nás ne : :mrgreen: fakt ne. O víkendu se radi vzájemně ignorujeme. Ale když se s paní ucitelkama potkáme venku, tak školu vůbec neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
19.3.22 22:52
@Trojlístek píše:
U nás ne : :mrgreen: fakt ne. O víkendu se radi vzájemně ignorujeme. Ale když se s paní ucitelkama potkáme venku, tak školu vůbec neřešíme.

my mame ve skolnim radu kontakt ve vsedni dny do 17 hodin. DV letos byla vyhlasena v nedeli, cely vikend jsem makala na pripravach a v nedeli teda komunikovala s rodici, bylo to pro ne nove /na 1. stupni mame jiny system/. Jinak mi obcas zavolaji, kdyz je nejaka krizova situace. Tatky, co volal i o prazdninach, aby mi sdelil, jaka je matka, co ziskala dite do pece, kujva, jsem se zbavila. Pozitiva poskytnuti osobniho telefonu prevazuji nad negativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
19.3.22 22:52
@PupuP píše:
@Fazulina Zrovna na to tak nastavene mela tenkrat, ukoly a vse do patku 23.59 a cely vikend jsem kontrolovala… v pondeli rano zadavala novou praci. Jinak nevim, jak bych to stihala, behem tydne jsem mela i 6 online hodin denne a vikend prave na opravu :-)
Bylo to narocne a kazdy ucitel to mel nastavene jinak, to je jasne.

A teď si představ, že u nás třeba probíhaly porady 12 hodin denně přes časová pásma. Covid byl zátěž pro všechny, šlo nám o koryta a to doslova, vám ve své podstatě o nic, to své máte jisté. Měly jsme snížené platy, deti doma a učitelky, které zpočátku vymyslely neskutečné hlouposti, ať to taky vidíš z jiné strany. Do toho samozřejmě zaopatřit oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
19.3.22 22:55

Ja teda i v dobe DV chodila do prace, nikdo se nedovazil mi to zakazat, delala jsem vse proto, abych se nedostala do karanteny… Doma decko na DV, co tak uplne nefungovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
19.3.22 22:58

@matkabagristy no, ono taky záleží, jak si sednou rodiče. Když jsme se ještě potkávali osobně na třídních schůzkách. Známe se minimálně od vidění, až na pár výjimek a když se potkáme, tak prohodime i pár slov. Když někdo něco neví, tak nejdříve to komunikují rodiče mezi sebou a až by byla krize (nebyla), tak se volá paní učitelka. Skoro pořád nás chválí, jak jsme vzorni rodiče :mrgreen: na třídních schůzkách. A se kterými jsou problémy si řeší úplně mimo. Netaha nas do toho. Právě velké hranice se nastavily při online výuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
19.3.22 22:59

@matkabagristy jakože nikdo nic nechceme řešit o víkendu nebo svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
19.3.22 23:12
@Trojlístek píše:
@matkabagristy jakože nikdo nic nechceme řešit o víkendu nebo svátky.

cimz se dostavame k tomu, ze kdyz je ukol zadany do patku, nemusim nic vysvetlovat o vikendu. Ale ja to mam posichrovane tim, ze nic vysvetlovat netreba, google ucebny funguji i pri bezne vyuce. Mam pozitivni reakce od zaku i rodicu, Nelamentuji na epipi ani nazivo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
19.3.22 23:19
@matkabagristy píše:
cimz se dostavame k tomu, ze kdyz je ukol zadany do patku, nemusim nic vysvetlovat o vikendu. Ale ja to mam posichrovane tim, ze nic vysvetlovat netreba, google ucebny funguji i pri bezne vyuce. Mam pozitivni reakce od zaku i rodicu, Nelamentuji na epipi ani nazivo,

Všechno se dá nastavit, ale musí být vůle. Ideálně z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11208
20.3.22 15:39
@Eliška píše:
V dobe covidu, karanten, pozitivnich vysledku dorucenych o vikendu byla rychla komunikace rodice-ucitel o vikendu naprostou nezbytnosti.
Me rodice neobtezuji s nesmysly, nemam problem se jim venovat, i kdyz zrovna nemam pracovni dobu. Samozrejme kazdy si to nastavi podle svych moznosti.

Tak to jo, to je ale úplně jiná situace. Ale určitě bych nevolala o víkendu učitelce, že si dítě neví rady s úkolem… Na to jsem také reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat