Škola Mills Čelákovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Anonymní a kolik praxe teda je? musí být přece dáno kolik je hodin za semestr ne? v Jihlavě je to třeba jinak než na Millsu kde praxi uznávají na základě zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
V letním semestru jsem měla mít 15 dní praxi. Ale nechala jsem si to v lékárně napsat a chodila jsem, když jsem měla volno.
- Citovat
- Upravit
Já se tam chystám přestoupit do druháku. jen ještě řeším dojíždění, mám to dost daleko tak abych stíhala jezdit také domů. V kolik hodin se tam tak večer končí?
a můžu se zeptat kolik vás nastoupilo do prváku a kolik školu úspěšně dokončilo?
- Citovat
- Upravit
Já jsem přestoupila z millsu, ale k abs nás šlo 20 a ještě 2 holčiny jdou na poslední pokus, takže to máme všechny. A to je oproti millsu rozdíl. My v Ústí končili v pátek kolem 2.
- Citovat
- Upravit
A prosimtě kdy jsi přestupovala? v kterém ročníku? mám to totiž stejně a bojim se abych pak třeba nebyla pozadu nebo tak něco. a když máš porovnání - je to v Ústí teda jednodušší?
- Citovat
- Upravit
Jednodušší to určitě není, ale rozdíl je v tom, že v Ústí po tobě chtějí jen to co se neučíš. Ne jako v Čelákovicích kdy tě paní K. zkouší jak z chemie tak z přípravy a do toho zamotá taky farmačku!!! Prostě pokud se učíš to co máš, nemůžeš to neudělat. Ale učit se musíš, ne že by ti to dali zadarmo. Přestupovala jsem ve třeťáku.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, je to pravda, že jdete na zkoušku třeba z přípravy a ono je to o něčem jiném. To, co máte v poznámkách, to bere, že prostě znáte a tak se ptá na chemii, farmačku, biochemii a nezapomene ani na anatomii.Jo a nějakej vzorec z chemie léčiv? no taky není k zahození - vás z něho vyzkoušet
Prostě hledá, kde vás nachytá. Po asi tak hodině a půl, už nevíte, čí jste a tak to by bylo, aby vás nenachyta. Jen nevím, proč jí vedení školy nějak v tomto směru neusměrní…Asi jsou to kamarádky…Lidi, co odešli jinam říkají, že se to nedá vůbec srovnávat…
- Citovat
- Upravit
Přesně jak tu píšou anonymní, taky jsem chodila na mills, přítel (lékárník vystudovaný na farmačce v HK)nechápal, co po nás ta…
chce z farmakologie. A stejně tak můj šéf, který říkal, že tohle po něm nikdo na farmačce nechtěl. Jak zkrátka říká ta baba z logie - „O tom nebudeme diskutovat.“ Holky už budou vědět.
Finančně jsem byla pěkně žvejklá, žila jsem každý měsíc od výplaty k výplatě celý dva roky, nebo si musela půjčit, a te´d po přestupu je to v klidu. TAkže shrnutí: Ti co nemají ani šajnu o chemii, farmakologii apod. věcech, nebo tak něco, tak ať tam ani nelezou. Jedna moje spolužačka z millsu (už tam samozřejmě taky není), se zhroutila a bere patáky
. Takže asitak
- Citovat
- Upravit
Dík za další info. a ty jsi přestoupila kam? jinak jsem koukala že prváci už K. nemaj, maj nějakýho chlapa
- Citovat
- Upravit
Sice ji nemají na přípravu, ale zase ji mají na farmačku, což je mnohem, mnohem horší!!!
- Citovat
- Upravit
Právě že jí nemají vůbec, ani na farmačku. Na přípravu už jí nemaj ani druháci, jen na farmačku. A ti prváci právě vůbec
- Citovat
- Upravit
Praxe v Ústí musí být stejně jako jinde. Docházka je povinná. Takže přijet holt den předem a dřív tě určitě z hodiny pustí, v tom problém není.