Škola Mills Čelákovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na to aby jim platili dál. vždy´t se platí vždy jen jeden semestr.
Jako taky jsem z té školy otrávená, jen pořád nevim proč to dělaji. Vždyť kdyby jim tam ty lidi vydrželi celé tři roky, měli by z nich peněz mnohem víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, nevímproč to tam skočilo tolikrát ![]()
Nám přímo paní K. říkala, když jsme byli ve třeťáku, cituji: Pane bože těch druháků je tolik, musím to protřídit, protože nebude pak tolik času vyzkoušet všechny!! A ona chce zkoušet ústně. Naberou prostě spoustu lidí, ty lidi jim zaplatí školné a ona je na konci druháku prostě vyhodí. Nebo na začátku třeťáku, kdy to mají kousek do absolutoria. My už jsme je prokoukli, vy je taky prokouknete.
- Citovat
- Upravit
Anonymní mě úplně stačí co už vim te´d a taky jsme s ní měli už tu čest.
A jiní problémy nedělají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kosatka: Ještě pár holkám zavařil dr. P. u absolutoria, u zkoušky z gnózie byl v pohodě.
- Citovat
- Upravit
Taky Čelákovice ROZHODNĚ nedoporučuji ![]()
Je to nekonečný boj o nervy a výsledek? ten je nejistý. U jisté profesorky ani snaha nestačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studuji. A kdybych to vše znala, než jsem sem nastoupila, bych sem NIKDY nešla. Zeptej se i jiných na úspěšnost, kolik lidí nastoupí a kolik jich dokončí. Mylím, že by si to potom každý rozmyslel, na jakou školu půjde. Kdo pochopil, že tato škola není to pravé, co by chtěl dělat celý zbytek života, tak to vzdal v prvním semestru.Tak proč to dokončí tak málo lidí? Nikdo ze zde studujících nečeká, že když si to tučně platí, že to dostane zdarma, každý maká
,ale výsledek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem součástí tutoho cirkusu,
Platím, učím se a vůbec nevím, jestli úspěšně dokončím. Potvrzuji, že Mills ve vlastním zájmu, raději vynechat. Jsou i jiné školy, kde je přístup úplně jiný a lepší.
- Citovat
- Upravit
Helenk: Jsem ráda, že nejsme sami, do si toho na této škole všimnul.. Každopádně všem studujícím držím všechny palce!!
- Citovat
- Upravit
Ahoj, už jste slyšeli o těch, kterým neumožnila ONA profesorka třetí pokus u zkoušky
? Pro neznalé-na zkoušku máte celkem 3 pokusy.Dva normální a třetí před komisí. Prostě jim řekla, že jim ho neumožní ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, právě jsem nastoupila do prvního ročníku DFA a jsem z toho zděšená, co tu píšete. Už teď po prvních konzultacích z tý školy mám fakt děsnej pocit. Všichni to tam nějak moc hrotí a to mě děsí. Myslim, že nemám šanci to dostudovat, protože jsem z ekonomický školy. Takže jsem asi vyhodila prachy oknem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Džůl tak to já v prváku byla ještě v pohodě. to jsme ty učitele co se tu o nich píše ještě neměli. hrůza teprve přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kosatka: a ty jsi taky na kombinovanym DFA, ve 2. ročníku? Já vůbec nevim z čeho se mám učit, ani co se mám vlastně učit. Je toho hrozně moc. Jak už jsem psala, jsem z ekonomický školy, takže jsem totál mimo mísu. Nemáš třeba nějaké materiály z prváku? Nebo kdybys mi mohla trochu víc popsat, jaké předměty jsou opravdu nejdůležitější, protože nevím ani přesně na co se mám zaměřit. Snažim se učit chemii, ale měla jsem jí naposledy na ZŠ, což je 10 let zpátky, takže si nic moc nepamatuju a na těch konzultacích čumim jak puk, ale opravdu se snažim, ale čím dál tim víc mám pocit, že absolutně nemám šanci a když už teď je to hrůza, tak nevim co budu dělat v tom druháku…
- Citovat
- Upravit