Škola Mills Čelákovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4613
7.2.12 14:33

:potlesk: tak super.. jedeš na den otevřených dveří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 14:44
jaanniinnkkaa píše: :potlesk: tak super.. jedeš na den otevřených dveří?

No vidíš, o tom jsem ani neuvažovala. Je tuším někdy v polovině března, že? Ty máš v plánu tam jet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
7.2.12 14:53
Tánik píše:
jaanniinnkkaa píše: :potlesk: tak super.. jedeš na den otevřených dveří?
No vidíš, o tom jsem ani neuvažovala. Je tuším někdy v polovině března, že? Ty máš v plánu tam jet? :think:

pokusím se.. podívám se… docela mě to zajímá…

jak máš staré „mimčo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 16:22

Mám to v metříku, ale jinak teď 22.února mu bude rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
7.2.12 16:23
Tánik píše:
Mám to v metříku, ale jinak teď 22.února mu bude rok :D

Já neměla povolené podpisy.. :) Už to vidím.. tak to je pěkný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 17:55
jaanniinnkkaa píše:
Tánik píše:
Mám to v metříku, ale jinak teď 22.února mu bude rok :D
Já neměla povolené podpisy.. :) Už to vidím.. tak to je pěkný..

Já si to myslela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.3.12 16:33

Ahoj Jani, tak jak jsi pokročila v rozmýšlení, zda se přihlásit na školu? Váhala jsem, zda nejít tady v Praze na VŠ a na úplně jiný obor, ale stejně jsem se obloukem vrátila k sociální práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
2.3.12 18:38

Ahojky, no jsem stále na váškách… ale 15.3 se chystám na den otevřených dveří, tak uvidím… jen nevím jak se tam dostanu, teď jsem přijela z hor a mám natažené vazy.. takže sotva lezu… Auto si neodřídím tak kdo ví jak to bude. Každopádně tam chci jet a vše si pozjistit a rozhodnout se… A co ty? jedeš tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.3.12 13:33

Jejda, to mě mrzí, že sis z hor dovezla zranění :( Přeji brzké uzdravení :kytka: Na ty dny otevřených dveří asi nakonec nepojedu. Tento týden jsem tam volala kvůli potřebným dokumentům k přihlášce. Nebylo mi jasné, jaké průměry známek chtějí… nakonec z nich vylezlo, že je třeba jen ověřená kopie mat. vysvědčení a lékařské potvrzení o způsobilosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
3.3.12 14:45

No tak to je super info :)) kopii udělat není nic složitého, taky jsem přemýšlela co tam budu vypisovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.3.12 19:42

Ahoj holky, našla jsem diskusi o této škole - docela mě láká obor sociální péče - kombinované studium - jen jsem se chtěla zeptat, nevíte někdo, jak je to na této škole s přijímačkama? Jestli se mám na ně něco učit nebo berou každého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
5.3.12 19:54
vertigo píše:
Ahoj holky, našla jsem diskusi o této škole - docela mě láká obor sociální péče - kombinované studium - jen jsem se chtěla zeptat, nevíte někdo, jak je to na této škole s přijímačkama? Jestli se mám na ně něco učit nebo berou každého?

Podmínky pro přijetí:

maturita
zdravotní způsobilost ke studiu potvrzená lékařem (dle Zákona 96/2004 Sb.)
doručení přihlášky pro VOŠ do sekretariátu školy do 30. 5. 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
5.3.12 19:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.3.12 19:58
vertigo píše:

Nechci nic zlehčovat nebo tak, ale prostě za ty peníze, co si počítají za rok… Ještě, aby člověk musel dělat přijímačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.3.12 20:01
Tánik píše:
vertigo píše:
Nechci nic zlehčovat nebo tak, ale prostě za ty peníze, co si počítají za rok… Ještě, aby člověk musel dělat přijímačky :lol:

No, já si to myslím taky :mrgreen: Ale radši jsem se chtěla zeptat, abych to nepropásla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze